Skocz do zawartości

Jeremy So-so ...chan

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, ignazz napisał(a):

Sochanowi zabrali prawo jazdy. Patrol zatrzymał go niedaleko Mosiny. Przekroczył 100km/ha w terenie zabudowanym. 

też o tym słyszałem. Ponoć jechał bez świateł i był pod wpływem!!!!

.......nadpsutych truskawek

1 godzinę temu, ptak napisał(a):

jestem ciekaw, czy chociaż ołowa użytkowników bez pomocy internetu wie gdzie jest Mosina.

Ja wiem, jestem z wielkopolski. Czyli być może jechał  z Poznania na rozmowę do Polonii Leszno, która ma chyba ambicje w tym sezonie wejść do ekstraklasy za rok. 

Edytowane przez RonnieArtestics

Wygląda na to, że nasz Jeremiasz naprawdę mógłby pograć w LAL, którzy stracili dwóch dobrych obrońców.
Pytanie tylko do fachowców? Czy Sochan naprawdę jest bardzo dobry w obronie? Czy to po prostu jedyna rzecz w której jest na jako tako poziomie? 

Ma bardzo dobre opinie jako obrońca, siebie osobiście uważa za jeszcze „bardziej  lepszego” D a potem są mecze gdzie przeciwnik jak Doncic punktuje sobie na nim seryjnie. 
Ale to nie ma sensu rozstrzygać gdy jest niepełnosprawny w ataku i tam tworzy przewagi przeciwników. 
Obrona z dzisiejszymi przepisami średnio ma szanse rywalizować z atakującym. Rola takiego plastra maleje jeżeli po drugiej stronie parkietu oddaje swoją obecnością więcej. 
Atakujący w dobie non stop switch może go od akcji oddalić a fakt osłabienia ataku masz instans. 

Edytowane przez ignazz

Jeremy Sochan on X: "What about me? 😞 @joshhart can I be your plus 1?" / X

Biedny JEremy . Całe Knicks zaproszone na ślub a on jeden nie

5 minut temu, memento1984 napisał(a):

Cavs go powinni brac pod uwage. Nadal ma upside szczegolnie ze mu SAS i NYK wyresetowali wartosc ~0

Naprawdę chcesz mieć takich fanów w wątku o Cavs ?

1 minutę temu, knt napisał(a):

To był fejk news z tym ślubem.

Ja wiem bo przecież Hart mu od razu odpisał ale Sochan chyba o tym nie wiedział  i niby żartobliwie a trochę załośnie prosił o wejściówkę

4 godziny temu, danny napisał(a):

Wymówka: W kadrze nie gra bo jeszcze kontuzje złapie.
Rzeczywistość: Strach przed obnażeniem, że w koszykówce FIBA byłby przydatny jedynie od stawiania zasłon.

Ja tez bym nie grał w obecnym terminie. Może sierpień najwcześniej jak będzie kontrakt lub uciekną szanse w NBA. Teraz nic i tak by nie zyskal za grania w kadrze a mógłby się połamać. 

Liga Letnia:

Wymówka: Jestem 4-letnim weteranem. Nie będę grał z debiutantami.
Rzeczywistość: Strach przed weryfikacją, że zawodnicy grający o koszykarskie życie go zdominują.

A proponował mu ktoś granie w lidze letniej? 

Wybór klubu po wywaleniu ze Spurs:

Wymówka: Chcę być częścią drużyny walczącej o mistrzostwo 
Rzeczywistość: Grzanie ławy daje alibi na brak minut i słabe liczby. Strach przed grą w tankerze, gdzie musiałby się wykazać.

A wiesz co naprawdę było n stole. Lepiej grzać lawę i być mistrzem lub grzać ławę i nie być. 

Nawet kolorowych włosków się pozbawił, jedynej rzeczy która go wyróżniała, i szansy na „weźmy tego z kolorowymi włoskami, fajnie na instagramia wygląda”.

To akurat na plus ze się nie wydurnia z kolorowaniem włosów, szczególnie w barwy zespołów co go nie chcą. Lepiej niech ostro zap... na treningach jak jeszcze ma komu udowadniać swoja wartość. 

Jeszcze jego agent, który kolekcjonuje w portfolio samych kasztanów chwali się właśnie pozyskaniem reprezentowania Cody’ego Martina, czyli kolejnego bezrobotnego który coś tam broni i nie umie rzucać. Czyli potencjalnie rywalizują z Sochanem o ten sam kontrakt, a raczej w tej chwili to już chyba tylko zaproszenie na training camp.

Najpierw myślałem, że Sochan ma głupich doradców ale teraz widzę, że to jest ich celowa strategia. Ukrywać go przed światem pod plandeką, i oferować gm-om iluzję niewykorzystanego potencjału „panie, patrz pan na przebieg, niemal zerowy, lakier jak z fabryki”…

Jak miał kontrakt na stole od SA na poziomie 12 baniek za sezon  to by świadczyło że ma jednak głupich doradców i głupiego GM ale jeszcze gorszy był jego doradca i trener rzutowy. Z w miarę automatycznego rzutu w tamten off-season zrobili mu jakąś patologię. 

Edytowane przez marceli73

w jego wypadku olewanie kadry to był gwóźdź do trumny.

to było jedyne miejsce gdzie mógł poprawić skilla ofensywnego przeciwko zawodnikom którzy prezentują wysoki poziom sportowy.

przyznam że trochę go mnie nie szkoda ponieważ oprócz głupiego i pajacowatego zachowanie dochodzą też głupie sportowo decyzje 

1 minutę temu, Koelner napisał(a):

w jego wypadku olewanie kadry to był gwóźdź do trumny.

to było jedyne miejsce gdzie mógł poprawić skilla ofensywnego przeciwko zawodnikom którzy prezentują wysoki poziom sportowy.

przyznam że trochę go mnie nie szkoda ponieważ oprócz głupiego i pajacowatego zachowanie dochodzą też głupie sportowo decyzje 

Przecież w tamtym roku na kadrze/przed kadrą  dostał kontuzji wiec jak miał grac? W tym roku to musztarda po obiedzie nie grasz jak w tym samym czasie się rozstrzyga twoja przyszłość. Gortat to był typ co olewał kadrę zresztą z Gortata i tak nigdy nie było w kadrze żadnego pożytku. 

Przede wszystkim Jeremy czeka ze swoją Mamacita na narodziny pierwszego dzieciaka. Nie wiem na ile uczuciowy to związek a na ile instagramowy ale pamiętajmy że jeżeli gdzieś w tle jest fakt że jego ojciec porzucił może w tym aspekcie ma prawo być przewrażliwiony. 
Stąd jest w UK razem z partnerką bo takie info gdzieś dotarło. 
Potrafię tak czysto ludzko zrozumieć ten aspekt ojcostwa ponad koszykówka jeżeli agent naświetlił mu że ostatecznie i tak na razie sytuacja się nie zmieni. 
Koszykarsko nie zawędrował tam gdzie może i mógł. Szkoda. Ale nie róbmy teraz też takich wyliczanek w tym kwestii kadry. 

Spróbuję się załapać.  Jak się uda to policzy koszty życia w USA. Jak nie to Grecja lub UK. 
Abyśmy my mając małego bobasa mieli takie perspektywy. 

Jak to mówi jeden user hamujcie bajere z tym wyśmiewaniem.