Skocz do zawartości

Jeremy So-so ...chan

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, marceli73 napisał(a):

Przy obecnej ilości wolnych agentów dostępnych na rynku wniosek jest taki że Jeremy jest większym prospekt em dla klubów niż geniuszy tego forum

Biorąc niegwarantowane minimum, żeby powalczyć o miejsce w NBA na training campie raczej potwierdza, że nie jest już żadnym prospektem.

19 minut temu, fluber napisał(a):

Biorąc niegwarantowane minimum, żeby powalczyć o miejsce w NBA na training campie raczej potwierdza, że nie jest już żadnym prospektem.

dokładnie, zwłaszcza jeżeli dodamy do tego, że były i ciągle są mocne drużyny mające w składzie potrzebę na jego pozycji jak Lakwrs, Cavs, Wolves i widać było zero zainteresowania. Nie piszę tego z satysfakcja bo wiadomo, że robiący wyniki Sochan wpłynąłby na popularyzację kosza, ale nie ma się co oszukiwać jak w Spurs czy Knicks mających optymalny skład żeby jego wash ukryć minut nie było, nikt go od Spurs za nic nie chcial wziąć, latem zero zainteresowania to naprawdę tam musi być jakiś większy problem z nim niż kiepski rzut.

2 godziny temu, Thomas napisał(a):

Do trzech razy sztuka, w jego przypadku do trzech zespołów sztuka.

Jeśli tej szansy nie wykorzysta, to kolejnej już nie dostanie.

Nie znajduję w NBA aktualnie lepszego dla Sochana zespołu w kontekście przebicia się do rotacji i pokazania, że będą jeszcze z niego ludzie.

Ale coraz bardziej jego kariera śmierdzi mi jakimś Peszko, czy innym tego rodzaju atmosferovićem, który za 3 lata będzie brylował w Toruniu, Zielonej Górze albo Włocławku.

2 minuty temu, Dunk Fan napisał(a):

Pachnie to ostatnim sezonem Sochana w NBA, obym się mylił. Wybrał chyba najlepiej pod katem szansy na grę, jednocześnie nie żal mi go za grosz. Olewanie kadry i pokazywanie się jako atmosferić mi się ngdy nie podobało. 

Aby kontuzji nie złapał bo to rzeczywiście by go skreśliło ale ja wierzę ze zepnie poślady i da radę tylko czy nie za późno pogonił tych "specjalistów" od korekty jego rzutu. Z drugiej strony i tak uważam ze będzie lepiej rzucał od braci Thompsonów i Daysona Danielsa zresztą i tak rzucał lepiej od nich pomimo tego ze już chyba ze 3 razy zmieniał mechanikę rzutu. 

8 minut temu, Pepis21 napisał(a):

Mnie to bardziej zastanawia po jaką cholerę on wracał do rzucania osobistych z dwóch rąk kiedy tak dobrze szło mu jedną. 

Akurat osobiste czy rzuca tak czy siak nie maja tu znaczenia. Z pola i tak się rzuca dwoma rekami wiec osobiste z dwóch to powinno być to samo co rzuca z półdystansu. 

ALE jak już rzucał te osobiste z jednej reki to mógł równocześnie dodać floatera z jednej reki do repertuaru. cos jak Hartenstain lub Parker. 

36 minut temu, marceli73 napisał(a):

Akurat osobiste czy rzuca tak czy siak nie maja tu znaczenia.

Nie zgodzę się. Jeśli masz zdecydowanie lepszy procent z jednej ręki to zostajesz przy tym. Sochan nie jest Wiltem, który zrezygnował z rzucania wolnych spod jaja argumentując to tym, że wygląda wtedy jak głupek, ale mimo tego i tak kręcił po 30+ppg.

44 minuty temu, marceli73 napisał(a):

ALE jak już rzucał te osobiste z jednej reki to mógł równocześnie dodać floatera z jednej reki do repertuaru. cos jak Hartenstain lub Parker. 

Tu pełna zgoda, jakaś La Bomba by się przydała w jego repertuarze. 

Godzinę temu, Pepis21 napisał(a):

W tym roku mógłby przyjechać, ale pewnie wtedy nie podpisałby z Blazers i wylądował poza ligą. 

On zawsze ma jakieś ale, więc jego los ni grzeje ni ziębi. Obojetność z mojej strony, a te podniety medialne pt. Polak świętuje bez koszulki albo podpisał kontrakt (niegwarantowany - nieważne) to mnie irytują, bo to niby mocno wspiera dyscyplinę. Bullshit. Kadra najwazniejsza.