Skocz do zawartości

Jeremy So-so ...chan

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, marceli73 napisał(a):

Jak miał kontrakt na stole od SA na poziomie 12 baniek za sezon  to by świadczyło że ma jednak głupich doradców i głupiego GM ale jeszcze gorszy był jego doradca i trener rzutowy. Z w miarę automatycznego rzutu w tamten off-season zrobili mu jakąś patologię. 

Skąd info że miał 12 na stole?

9 minut temu, Ivergs napisał(a):

Nie wiem czy miał ale jak miał coś podobnego to był jego błąd ze  nie wziął tego.  Jakieś rozmowy przed byłym już sezonem były prowadzone ale nic nie wyszło na zewnątrz. Ale była propozycja kontraktu przynajmniej na 3 lata. To był tez na pewno  jeden z powodów dla którego obcięto mu minuty a resztę już znamy. 

Edytowane przez marceli73

1 godzinę temu, Ivergs napisał(a):

źródło tej informacji: trust me bruh

....choć inne plotki mówią, że informacja ta wzięła się z dupy

1 godzinę temu, marceli73 napisał(a):

To był tez na pewno  jeden z powodów dla którego obcięto mu minuty a resztę już znamy. 

dokładnie, dodatkowo w nowym jorku też mu z tego powodu obcięto minuty :P

11 godzin temu, ignazz napisał(a):

ale pamiętajmy że jeżeli gdzieś w tle jest fakt że jego ojciec porzucił może w tym aspekcie ma prawo być przewrażliwiony. 

Z tego co pamiętam to jego ojciec zginął w wypadku samochodowym, a nie porzucił.

Wiem że sezon ogórkowy to i nuda ale psychoanaliza relacji z ojcem obcego chlopa to juz abstrakt 

Nie mówiąc o wymyślaniu ofert które móglby dostać a potem jechaniu go za nie wzięcie ich :D

Żeby nie było tez mnie ciekawi co tam było albo nie było na stole i co sie stało z tym jego rzutem ale tego pewnie nigdy się nie dowiemy 

2 godziny temu, Ivergs napisał(a):

Żeby nie było tez mnie ciekawi co tam było albo nie było na stole i co sie stało z tym jego rzutem ale tego pewnie nigdy się nie dowiemy 

Dowiemy się kiedyś jak powie to Jeremy ale raczej po skończeniu kariery. 

10 godzin temu, Ivergs napisał(a):

Żeby nie było tez mnie ciekawi co tam było albo nie było na stole

biorąc pod uwagę że Sochan opuszczał średnio ~20 spotkań w sezonie w swoich 3 pierwszych sezonach (tragiczne zdrowie jak na młokosa grającego o nic & krótkie sezony) - to strzelę, że gdyby cokolwiek było, to by podpisał

5 godzin temu, ignazz napisał(a):

Nie uprawiajcie januszerki. 

aha, sorry