Skocz do zawartości

ATF LIGA MISTRZÓW

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

A człowiek się stara o flow zabawy :(

p.s. Narazie mam dwóch zawodników których nie lubię z drużyny której nie lubię xD

Rivaldo to był mój ulubiony grajek za dzieciaka, tak typowo all-time to do wzięcia w top 10, ale w tym formacie to tak myślałem o nim w kontekście 4. rundy.

1 godzinę temu, airmax napisał(a):

Świetny argument, będę stosował przy ocenach zespołów

to żaden wiadący argument, nie mścij się ma reszcie za moje opinie pls

zastanawiałem się kiedy pójdzie Deco i jakoś mnie nie dziwi, że tak szybko

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Trzy moje pierwsze wybory i trzech zawodników, którzy za dany rok dostali Złota Piłkę, tzn dwóch bo chciałem dać Wam szansę i wziąłem młodego Szewe zamiast wersję z Milanu. Fakt autentyczny jakby to powiedzial taksówkarz uwierzytelniając swoją niezwykłą historię opowiadana w sałacie o czwartej rano wracajac z miasta.

5 minut temu, antek napisał(a):

Trzy moje pierwsze wybory i trzech zawodników, którzy za dany rok dostali Złota Piłkę, tzn dwóch bo chciałem dać Wam szansę i wziąłem młodego Szewe zamiast wersję z Milanu. Fakt autentyczny jakby to powiedzial taksówkarz uwierzytelniając swoją niezwykłą historię opowiadana w sałacie o czwartej rano wracajac z miasta.

Faktem jest to, że cała trójka odpadła/wyłączyła się z gry na poziomie półfinału UCL ;)

1 minutę temu, P_M napisał(a):

Faktem jest to, że cała trójka odpadła/wyłączyła się z gry na poziomie półfinału UCL ;)

Sami wiemy, jak było z Nedvedem i Figo (kartki). Natomiast awans Dynama do półfinału i fantastyczny dwumecz z Bayernem na pewno też wstydu Szewczence nie przynosi.

Na role playerów, glue gui z tytułami i weteranskim sznytem będzie czas w kolejnych rundach, ale liczyłem się z tym argumentem.

Ja jednak mogę go przedstawić jako atut, że pomimo porażek w półfinale (Figo) i absencji i przez to porażki w finale (Nedved) mieli oni tak wyjątkowy okres w karierze, że pomimo tego dostali najbardziej prestiżową nagrodę indywidualną za dany okres. 

36 minut temu, antek napisał(a):

Sami wiemy, jak było z Nedvedem i Figo (kartki). Natomiast awans Dynama do półfinału i fantastyczny dwumecz z Bayernem na pewno też wstydu Szewczence nie przynosi.

Na role playerów, glue gui z tytułami i weteranskim sznytem będzie czas w kolejnych rundach, ale liczyłem się z tym argumentem.

Tylko, że problem polega na tym, że grasz w atf, a nie w zwykłej lidze i tu wszyscy mają graczy pokroju twoich, ale z tytułami Ligi Mistrzów xD a nagroda złotej piłki jest ogólnie overrated:)

Teraz, P_M napisał(a):

Tylko, że problem polega na tym, że grasz w atf, a nie w zwykłej lidze i tu wszyscy mają graczy pokroju twoich, ale z tytułami Ligi Mistrzów xD a nagroda złotej piłki jest ogólnie overrated:)

Wygranie czy przegranie to kwestia wielu czynnikow. Nie zapominajmy ze piłka to spirt zespolowy i nie na co karać zawodników za odpadnięcie o ile zagrali na bardzo dobrym poziomie.

1 minutę temu, antek napisał(a):

Miałem taki zamiar w trzeciej rundzie , ale jestem dobrym kolegą i zostawiam go Tobie by ustawiał te niezdary grające przed nim jak Maldini czy Gerard :)

Yonderland Gallants GIF - Yonderland Gallants Matthew Baynton - Discover &  Share GIFs

1 minutę temu, Gregorius napisał(a):

Wygranie czy przegranie to kwestia wielu czynnikow. Nie zapominajmy ze piłka to spirt zespolowy i nie na co karać zawodników za odpadnięcie o ile zagrali na bardzo dobrym poziomie.

nie ma co karać za odpadnięcie, ale warto nagradzać za zwycięstwo!

💪

2 minuty temu, P_M napisał(a):

Rozumiem że wstawiając np Drogę za 21 letniego Szewe, Dynamo wygrywa ligę mistrzów, czy Drogba jest overrated ? :)

4 minuty temu, antek napisał(a):

Rozumiem że wstawiając np Drogę za 21 letniego Szewe, Dynamo wygrywa ligę mistrzów, czy Drogba jest overrated ? :)

Nie wiem, ale wątpię by wstawiając Shevę za Drogbę Chelsea wygrałaby LM:)

Czy Drogba jest overrated, to zależy, w kontekście draftu ligi mistrzów myślę, że będzie underrated, bo grał trochę mniej meczów i nie ma tak imponujących liczb mimo, że ma G+A na poziomie 1 per mecz, ale za to pociągnął team w najważniejszych momentach, był liderem - man of the match w finale. Każdy sobie oceni wedle uznania, ale imho liderzy powinni być tymi, którzy ciągnęli drużynę ku wielkim zwycięstwom i zmieniali oblicze gry.

Żeby nie było miałem i Nedveda i Figo w niektórych draftach, świetne grajki, ale w tym formacie chyba najwięcej tracą.

9 minut temu, P_M napisał(a):

Nie wiem, ale wątpię by wstawiając Shevę za Drogbę Chelsea wygrałaby LM:)

Czy Drogba jest overrated, to zależy, w kontekście draftu ligi mistrzów myślę, że będzie underrated, bo grał trochę mniej meczów i nie ma tak imponujących liczb mimo, że ma G+A na poziomie 1 per mecz, ale za to pociągnął team w najważniejszych momentach, był liderem - man of the match w finale. Każdy sobie oceni wedle uznania, ale imho liderzy powinni być tymi, którzy ciągnęli drużynę ku wielkim zwycięstwom i zmieniali oblicze gry.

Żeby nie było miałem i Nedveda i Figo w niektórych draftach, świetne grajki, ale w tym formacie chyba najwięcej tracą.

Moje zainteresowanie PN trwało do 6 maja 2009 roku i wtedy Drogba był najlepszy na świecie i to co wtedy grał było dominujące na każdym polu gry.

W ogóle Chelsea za Hiddinka to była potwór, to że skończyli bez żadnego trofeum to w sumie historia ala Leicester tylko w drugą stronę

Edytowane przez RappaR

38 minut temu, Gregorius napisał(a):

Czy Jokic jest poza jednym sezonem przegrywem?

Jokic jest GOATem

ale strzelam że jak ktoś by go brał w ATFie to celowałby w okres z misiem -> tak jak i przy wyborach innych grajków (gdzie często nawet odpuszcza się lepszy indywidualnie sezon, żeby wziąć ten 'mistrzowski' -> patrz case Wade 06 vs 09)

33 minuty temu, P_M napisał(a):

są gracze którzy w tym formacie tracą dużo więcej

a co do samych Nedveda i Figo to akurat w tym formacie nie tracą tyle co np. w formacie 'World Cup' (ani jeden ani drugi nie został picknięty tam :P - gdzie Nedved chyba nawet minimalnych kryteriów forlamnych nie spełniał xD)

Edytowane przez julekstep