Skocz do zawartości

ATF LIGA MISTRZÓW

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, airmax napisał(a):

?
W zasadzie „tylko” wygrania turnieju brakowało aby to był pick kompletny 

jakby nie mam nic do tego sezonu Raphinhy, ale skoro mamy ponad 30 lat tych elitarnych rogrywek i ktoś wybiera gościa jego pokroju jako pierwszego, to trochę się z tym elitaryzmem gryzie

świetny jako steal w następnych rundach jako wizytówka teamu mocna hipsterka

1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

jakby nie mam nic do tego sezonu Raphinhy, ale skoro mamy ponad 30 lat tych elitarnych rogrywek i ktoś wybiera gościa jego pokroju jako pierwszego, to trochę się z tym elitaryzmem gryzie

świetny jako steal w następnych rundach jako wizytówka teamu mocna hipsterka

Jego pokroju, tzn jakiego? 

To kiedy Twoim zdaniem powienien pójść gość, który, do spółki z CR, dzierży rekord goal involvments w jednej edycji? 

14 minut temu, airmax napisał(a):

ego pokroju, tzn jakiego? 

z grubsza takiego, który ma jeden wybitny sezon, gdzie po drodze do półfinału nie miał żadnego rywala z topu i w tym półfinale na koniec jego zespół też nie dał rady wcale nie wybitnemu Interowi

ten jeden sezon to 70% wszystkich jego goli i 50% asyst  w LM, dość powiedzieć, że w pierwszych 28 spotkaniach tych rozgrywek strzelił 5 goli

mnie tam ten pick mocno zdziwił, nie tak sobie wyobrażałem pierwszą rundę w tej zabawie, ale to tam moje zdanie, jeśli dotychczasowy feedback Cb zadowala i uważasz to za właściwy wybór, to jak najbardziej ok

2 minuty temu, Gregorius napisał(a):

Ciekawy wybór @P_M i miałem go w szeroko rozumianej top 15-20. Ale jestem ciekawy skąd u Ciebie on jest tak wysoko. Liczb w tym sezonie chyba jakiś wybitnych nie miał?

No poszedł właśnie jako 18 pick czyli dokladnie w twoim przedziale. Liczby to jedno, ale z tego co pamiętam to Drogba ciągnął tamtą Chelsea i w kluczowych momentach w fazach KO zdobywał bardzo ważne bramki/asystował. Z takich uniwersalnych napastników będących liderami, dających skill, threat, główkę, fizyczność i leadership + big game mentality/crucial moments to nie widziałem za bardzo lepszego dostępnego. Jeżeli chodzi o czyste cyferki to jasne znajdą się nazwiska z statystykami, które czasami nabite na wczesnych fazach wyglądają fajnie, ale no w głowie mam Drogbę w kontekście CL jako taki pick, który ma znacząco większy impact niż w jakiejkolwiek innej tego typu zabawie, ale wiadomo, każdy sobie oceni jak uzna za stosowne :) 

Drogba to wyborny lider, często underdogów dochodzących bardzo daleko, w o wiele lepszym otoczeniu powinien wyglądać jeszcze lepiej imo bardzo zasadny pick, nie tylko cyferki się liczą

2 minuty temu, matek napisał(a):

k**** chyba dam mu bana jak jeszcze mam uprawnienia 

ale za co? dzięki niemu zostaje więcej dla nas

keep goin LAF