Skocz do zawartości

ATF LIGA MISTRZÓW

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem Wam, że z bramkarzy Petr Cech w zwycięskim dla Chelsea sezonie też odjebal mega formę w kluczowej części sezonu. Wygrał dla Niebieskich pierwsze mecze ćwierćfinalowe ( z Benifica) i półfinałowe (z wielką Barcelona), które ustawiły rywalizację i defacto dały awans do kolejnej rundy.

A finał ? Ta historię chyba kazdy pamięta. Obroniony karny w dogrywce niejakiego Robbena oraz dwie kluczowe interwencję w serii jedenastek.

Do tego każdy go lubi, pije czeskie piwo, lubi pampuchy i ma fajny kask. 

4 minuty temu, antek napisał(a):

Powiem Wam, że z bramkarzy Petr Cech w zwycięskim dla Chelsea sezonie też odjebal mega formę w kluczowej części sezonu. Wygrał dla Niebieskich pierwsze mecze ćwierćfinalowe ( z Benifica) i półfinałowe (z wielką Barcelona), które ustawiły rywalizację i defacto dały awans do kolejnej rundy.

A finał ? Ta historię chyba kazdy pamięta. Obroniony karny w dogrywce niejakiego Robbena oraz dwie kluczowe interwencję w serii jedenastek.

Do tego każdy go lubi, pije czeskie piwo, lubi pampuchy i ma fajny kask. 

no Cech to dla mnie był jedyny bramkarz wyżej od Kurtuły w tej zabawie co chyba nawet zaraz po swoim wyborze pisałem

nie miał co prawda aż takich highlightów, ale nie miał też żadnej wtopy

NA SZCZĘŚCIE NA INNYCH POZYCJACH BUST GONI BUSTA!

Edytowane przez julekstep

1 minutę temu, Gregorius napisał(a):

Właśnie sprawdzałem że Ronaldinho większość bramek nastukal w grupie. Jak się nie pomyliłem to tylko 2 z 7 strzelił od 1/16 do wygranego finalu. Cała Barcelona malo strzelała i gdyby nie czerwona dla Lehmana to większe szanse miał Arsenal. 

Gdyby nie czerwo Lehmanna to Barcelona miałaby 1-0 w tamtym momencie. A tamten Arsenal za dużo to nie strzelał tbh

w ogóle imo sędzia odjebał z tym wyrzuceniem Lehmanna. W zasadzie obie drużyny dostały tamtą sytuacją po dupie 

9 minut temu, P_M napisał(a):

A co za różnica czy korzystasz z google chatagpt, perplexity czy jakiegokolwiek innego narzędzia do porównania danych? Przecież sam wybierałem skład, a to że używałem narzędzia do podania mi danych i narzędzie zjebało to inna sprawa. Jak to jakaś ujma to było robić draft live z pamięci jak chłopaki robili to na zlotach, a nie 2 tygodnie ;)

AI zupełnie myli dane jeśli chodzi o piłkę nożną. Kiedyś chciałem, żeby mi chat gpt podał wyniki Luisa Enrique jako trenera Romy, to podał jakieś pomieszanie z poplątaniem xd 

jak sprawdzałem grajków to głównie na transfermarkt, gdzie możesz sobie sprawdzić mecz po meczu w danym sezonie

5 minut temu, Gregorius napisał(a):

Właśnie sprawdzałem że Ronaldinho większość bramek nastukal w grupie. Jak się nie pomyliłem to tylko 2 z 7 strzelił od 1/16 do wygranego finalu. Cała Barcelona malo strzelała i gdyby nie czerwona dla Lehmana to większe szanse miał Arsenal. 

jeśli chodzi o quality brameczki to polecam Jardela!

gówno-skład Porto grał 6 meczów z trzema absolutnie topowymi ekipami (Real, Barca, Bayern), strzelając im łącznie 7 bramek -> zagadka: kto strzelił je wszystkie? :) 

5 minut temu, airmax napisał(a):

AI zupełnie myli dane jeśli chodzi o piłkę nożną. Kiedyś chciałem, żeby mi chat gpt podał wyniki Luisa Enrique jako trenera Romy, to podał jakieś pomieszanie z poplątaniem xd 

jak sprawdzałem grajków to głównie na transfermarkt, gdzie możesz sobie sprawdzić mecz po meczu w danym sezonie

No ja też sprawdzałem grajków na transfermarkt po prostu ten neuer wydawał mi się takim pewniakiem zważywszy na to że jego peak na innych turniejach to właśnie lata 2012-2014, że przez myśl nie przeszło mi, że tu może być babol:)

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

jeśli chodzi o quality brameczki to polecam Jardela!

gówno-skład Porto grał 6 meczów z trzema absolutnie topowymi ekipami (Real, Barca, Bayern), strzelając im łącznie 7 bramek -> zagadka: kto strzelił je wszystkie? :) 

W grupowym gówno-meczu to i Legia strzeliła trzy bramki z Realem. Ja bym na Twoim miejscu brał brameczki Milito z fazy pucharowej dające statuetkę ponad brameczki Jardela z fazy grupowej. :P

10 minut temu, Gregorius napisał(a):

Masz racje ze z 0:1 mimo przewagi w meczu bylo by Arsenalowi znaczenie ciężej. 

w końcu mówimy o ekipie, która w fazie pucharowej, strzeliła 4 gole w 6 meczach (to sam Morata strzelił więcej w 14/15 lol). Ciężko im sobie wyobrazić, żeby nagle zaczęli grać jakąś prime tiki takę w ataku pozycyjnym, która rozmontowała by solidną defensywnie Barcelonę 

Edytowane przez airmax

2 minuty temu, airmax napisał(a):

w końcu mówimy o ekipie, która w fazie pucharowej, strzeliła 4 gole w 6 meczach (to sam Morata strzelił więcej w 14/15 lol). Ciężko im sobie wyobrazić, żeby nagle zaczęli grać jakąś prime tiki takę w ataku pozycyjnym, która rozmontowała by solidną defensywnie Barcelonę 

Grając w 10 bramke strzelili. Do wyrzucenia Lehmana jak dobrze pamiętam też byli bliżej gola. 

7 minut temu, Kily napisał(a):

W grupowym gówno-meczu to i Legia strzeliła trzy bramki z Realem. Ja bym na Twoim miejscu brał brameczki Milito z fazy pucharowej dające statuetkę ponad brameczki Jardela z fazy grupowej. :P

kuwa w tamtej edycji były DWIE fazy grupowe, więc bramki z Barcą to trzeba liczyć jak z drabinki normalnie :P

no i leganckie brameczki z Bayernem, gdzie odrobiny wsparcia kolegów zabrakło do niespodzianki :( 

A propos Cecha jeśli kluczowe argumenty przeciwko niemu to że dwóch userow go nie lubi to biorę to w ciemno. Bałem się że ktoś nie lubi pampuchow, a ponad czeskie desitki bierze nasze krafty typu Pinta, ale na szczęście mi ulżyło. A i jak coś to nie brałem Cechą w pierwszej rundzie :)

1 minutę temu, antek napisał(a):

A propos Cecha jeśli kluczowe argumenty przeciwko niemu to że dwóch userow go nie lubi to biorę to w ciemno. Bałem się że ktoś nie lubi pampuchow, a ponad czeskie desitki bierze nasze krafty typu Pinta, ale na szczęście mi ulżyło. A i jak coś to nie brałem Cechą w pierwszej rundzie :)

Mylisz rzeczy, nie lubilem go ale nie będę zaprzeczał ze bramkarz dobry.

3 minuty temu, antek napisał(a):

w tym kasku w sumie idiotycznie wyglądał