Skocz do zawartości

ATF LIGA MISTRZÓW

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

23 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Ziom, Ty go nawet nie kojarzyłeś choć jeden z bardziej klinicznych runów underdoga ever

lubię Cię , ale Twój mentorski ton nie pokrywa się z tym co próbujesz przekazać, wypowiadasz się z pozycji jakiegoś eksperta, ale gdy przychodzi do argumentacji, to wychodzi brak podstaw

także bardzo Cię proszę, przestań już z tym

Czyli dalej nie kojarzysz co czytasz. To nie takie trudne. Pomoge co.

Piszesz "ty go nawet nie kojarysz" ale napisałem przeciwnie. Kojarzyc nie znaczy że mam mieć twoj oglad.  Napisalem dokładnie ze dla mnie nie mial wielkiego peaku. Nic nie ma o tym czy go oglądałem czy nie 

23 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ale Twój mentorski ton nie pokrywa się z tym co próbujesz przekazać, wypowiadasz się z pozycji jakiegoś eksperta, ale gdy przychodzi do argumentacji, to wychodzi brak podstaw

Po pierwsze to zawsze i wylacznie moje zdanie.  Nie każdy sezon oglafalem czy pamietam ale nam prawo do własnego zdania. Po drugie moje argumenty bardzo podstawowe to faktycznie mniej niz "haha harry keane uga buga haha".  Ale cóż nie każdy moze porażać głębia argumentów jak Ty.

Najśmieszniejsze LBS ze ty dalej nie zrozumiałeś ze ja nie krytykuje Twoich pickow poza Ronaldo co najwyzej miejsce co nie bedzie miało juz znaczenia przy koncowej ocenie.

Edytowane przez Gregorius

1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a):

Dlaczego? W LM z Ajaxem (ale i z Milanem) był świetny

Ps. Ja bym pozwolił @Pablo81 zmienić lata.

Nom, kozak piłkarz, a do tego był liderem tamtej ekipy, chciałem go wziąć i kilka razy natrafiłem z różnych źródeł (Van Gaal, inni gracze) anegdoty o jego leadershipie, no i tamten Ajax to była mocarna ekipa, ani jednej porażki w lidze i LM przez cały sezon, a on tam grał rolę 6-tki, więc na tą wybitną D (4 bramki w LM przez cały sezon stracone) miał wpływ, jakby były dostępne statsy to możliwe, że Van der Sar też powinien iść za tamten sezon, a tak ciężko ocenić.

Ale jeśli Pablo może zmienić lata, to każdy ew. może, a jest kilka questionable wyborów w tym względzie. 

8 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Dlaczego? W LM z Ajaxem (ale i z Milanem) był świetny

Ps. Ja bym pozwolił @Pablo81 zmienić lata.

No ja wziąłem go wtedy za lata 92-94 i można zajrzeć do starego tematu tam była dyskusją o formie Rijkaarda, nie był już wtedy tą swoją najlepszą wersją 

1 minutę temu, Gregorius napisał(a):

Ja też jestem za pozwoleniem Pablo to tylko zabawa. Swoją drogą jestem zaskoczony głębia LM. Przy MS naprawdę w końcowych rundach miałem wrażenie grzebania w odpadach. Tu do końca na każdej pozycji są wartościowe wybory 

Co do głębi, to nie zgadzam się do końca, bo jednak tutaj mamy ponad 30 edycji, a tam było z 10. Fakt, że tutaj dużo więcej i nazwisk się powtarza jednak i tak jest sporo większa pula do wyboru.

2 godziny temu, Gregorius napisał(a):

co śmieszne tez czeka mnie wybór bramkarza a juiio cezara nie brałem pod uwagę i nie kojarzyłem z wielkiego peaku.

tak właśnie napisałeś, poprzedzając to czymś o strategu, potem, że masz 4 lepsze nazwiska, a ostatecznie nawet nie sprawdziłeś wszystkich bramkarzy, którzy zrobili Finał, to Ty możesz sobie podśmiec***ki ze strategii robić, a ja nie mogę wytknąć oczywistego babola w Twoim researchu?

Godzinę temu, Gregorius napisał(a):

Napisalem dokładnie ze dla mnie nie mial wielkiego peaku. Nic nie ma o tym czy go oglądałem czy nie 

na jakiej podstawie jest stwierdzenie o braku peaku, robisz to już 4 raz nie podając żadnych konkretów i chowasz się za jakimiś nieoczywistymi tezami, które nic nie wnoszą, a mają tylko odwrócić uwagę od istoty sprawy, a sprwa jest taka, że nie miałeś żadnego racjonalnego argumentu co do moich peaków, bo o ile zdaje sobie sprawę, że Nazario jest pewnym ryzykiem, to reszta to są po prostu pure picki z topowymi statystykami i ogólną opinią

zresztą co do Nazario kilka osób pisało o średnich meczach poza jednym, dalej nie wiem na jakiej podstawie, nikt nie podał żadnych konkretów

Po drugie moje argumenty bardzo podstawowe to faktycznie mniej niz "haha harry keane uga buga haha".  Ale cóż nie każdy moze porażać głębia argumentów jak Ty.

paskudna manipulacja, bo dobrze wiesz, że potem dokładnie napisałem co mi się w Harrym nie podoba, już pomijając fakt, że wziąłeś alltime przegrywa do ATF składu, ale to pewnie też nadużycie z mojej strony

w tym pierwszym poście podkreśliłem, jak słabo się z Twojej strony zestarzało nazywanie Ramosa bustem, czy wynajdowanie niestworzonych historii do Baresiego po tym jak nagle do bardzo dobrze złożonej drużyny bierzesz Kane'a

Najśmieszniejsze LBS ze ty dalej nie zrozumiałeś ze ja nie krytykuje Twoich pickow poza Ronaldo co najwyzej miejsce co nie bedzie miało juz znaczenia przy koncowej ocenie.

nie bądź śmieszny, ja Kilasa nie nasyłałem, a też dokładnie widział to samo co ja, nie ma Tobie tego za złe, bo to still tylko gra i nigdy u mnie nie rzutuje na relacje, ale gadajmy uczciwie jak faceci, skoro sam oczekujesz chyba tego samego

13 godzin temu, julekstep napisał(a):

mam nadzieję że będziesz konsekwentny i w opisie wspomnisz że w takiej sytuacji Robbenowi z 4 goli i 6 asyst zostają odpowiednio 1 gol i 1 asysta a taki Litmanen to tak naprawdę strzelił 3 gole a nie 9 (w tym dwa Józefowi Wandzikowi! 💪)

Wandzika to ty szanuj! Swoją drogą pierwszy gol Litmanena z półfinałowego rewanżu był jednocześnie pierwszym wpuszczonym przez Wandzika w LM od 7 meczów, co było zresztą bardzo długo rekordem LM pod względem czasu bez straty gola. ;)

13 minut temu, Kily napisał(a):

Wandzika to ty szanuj! Swoją drogą pierwszy gol Litmanena z półfinałowego rewanżu był jednocześnie pierwszym wpuszczonym przez Wandzika w LM od 7 meczów, co było zresztą bardzo długo rekordem LM pod względem czasu bez straty gola. ;)

Gucio i Wandzik jokerami na ostatnia runde! 💪