Skocz do zawartości

ATF LIGA MISTRZÓW

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

58 minut temu, Gregorius napisał(a):

Blizej mi do zdania Julka z Ronaldo. W LM w wybranych latach miał jeden genualny mecz i cała reszta była taka sobie

Czy te zdanie opiera się na tych samych przesłankach jak opinia o Ramosie i Baresim?

gdyby Ronaldo miał więcej hatricków to poszedłby szybciej, na tą rundę imo jest to steal patrząc na talent i bramkostrzelność w fazie pucharowej

i pewnie, że jest to moja opinia, więc mogę sobie napisać, że jest to prawda, mógł bym rozważyć Twoją, ale z niejasnych dotąd powodów mocno zdyskredytowałeś moje dwa kluczowe picki, to jednak wolę pozostać przy swoim zdaniu

39 minut temu, julekstep napisał(a):

A pisalem jakies teksty o absolutnym prime po wyborze?

🤔

dowolny okres Ronaldo do 04 wyłączając sezony z kontuzjami >>> Twój Embapie

ale możesz sobie dalej to odgrzewać, skoro tak lubisz

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

jeśli Mbappe wybiera akurat Julek, to tak

wiadoka, ale jakby go picknął taki BMF to byłaby to

13 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

godzina analiz nad najlepszym dostępnym na danej pozycji

xDDDD

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

merytorycznie

napisał człowiek który od wczoraj w 10ciu postach przekazał tylko dwie informacje:

- że nie ma pojęcia kiedy Ronaldo miał prime
- że jest mu miło jak go chwalą na forumku a przykro jak nie chwalą

🙃

Edytowane przez julekstep

4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

jeśli Mbappe wybiera akurat Julek, to tak

jego najlepszym sezonem nie jest ten w Monaco? to chyba sporo mówi i na pewno nie miażdży tu Grubego

Jeśli ten sezon z Monaco by się łapał, to chyba ten sezon bym wybrał, przynajmniej taki najbardziej fun to watch był + Mbappe niszczył w fazie pucharowej (tylko trzeba by odświeżyć czy grał wtedy typowo na 9 czy któreś skrzydło) 

no wiesz, R9 ma 14 goli w historii swoich występów w LM. Mbappe póki co w LM to imo spore rozczarowanej względem jego debiutu w 2016/17 ale względem grubego jednak jest wyżej 

14 minut temu, airmax napisał(a):

no wiesz, R9 ma 14 goli w historii swoich występów w LM. Mbappe póki co w LM to imo spore rozczarowanej względem jego debiutu w 2016/17 ale względem grubego jednak jest wyże

w karierze pewnie, a w sezonie wybranym przez Julka?

14 minut temu, airmax napisał(a):

grał wtedy typowo na 9 czy któreś skrzydło) 

wydaje mi się, że skrzydło, taką miał srebrną kartę w Fifce

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

21 minut temu, julekstep napisał(a):

wiadoka, ale jakby go picknął taki BMF to byłaby to

xDDDD

napisał człowiek który od wczoraj w 10ciu postach przekazał tylko dwie informacje:

- że nie ma pojęcia kiedy Ronaldo miał prime
- że jest mu miło jak go chwalą na forumku a przykro jak nie chwalą

🙃

To ja go pochwale, LBS ma większe pojęcie o koszu niż o piłce, niewiele większe ale większe xD

Edytowane przez agresywnychomik

@airmax steal, już od przynajmniej 1.5 rundy się zastanawiałem co z nim, no ale Baresi poszedł wcześniej, po wyborach Hummelsa i Pepe jest jeszcze przynajmniej po jedenym topowym CB LB i RB jak nie więcej.

Edytowane przez agresywnychomik

3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

w karierze pewnie, a w sezonie wybranym przez Julka?

w tym wybranym przez Julka, Mbappe miał mooocno rozczarowujący półfinał + do momentu czerwonej kartki pewnego głąba, również ćwierćfinał. Więc mogę się zgodzić, że oba wybory są mocno meh

ciekawe czy pójdzie pewien napastnik, który miał jedną piękną fazę pucharową, i który Wam obu lepiej by pasował do składów

6 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

@airmax steal, już od przynajmniej 1.5 rundy się zastanawiałem co z nim, no ale Baresi poszedł wcześniej, po wyborach Hummelsa i Pepe jest jeszcze przynajmniej po jedenym topowym CB LB i RB jak nie więcej.

Ze stoperów imo jest kilka fajnych nazwisk. Pepe imo ostał się tak długo, przez to, że nie zagrał w finale przez kontuzje. Do tego momentu w zasadzie w 13/14 jeden wielbłąd tylko 

Teraz, Gregorius napisał(a):

Z zawodników ktorych chciałem brać i bałem się ze ich stracę byl Pepe i jeszcze jeden zawodnik którego preferowałem. Po wyborze blackmagic już wiem ze mi sie udalo i został zawodników ktorego od poprzedniego wyboru chciałem.

stoper? to chyyyba wiem o kogo chodzi :( 

27 minut temu, airmax napisał(a):

Mbappe miał mooocno rozczarowujący półfinał

no nie grał tam na swoim poziomie, ale też żeby tu nie poszła narracja że to było jakieś dno -> on dalej z całej ofensywnej trójki PSG był najlepiej oceniany za ten półfinał  -> 7 (najwyższa ocena w teamie) +6 od goal.com, 6+6 od 90min.com) 

taki Dembele który w wersji 'rok później' (czyli z grubsza ten sam gracz z lepszą formą w danej edycji) poszedł tu w drugiej rundzie dostawał tu  4+4 i 5+6 :P

więc o ile Mbappe grał trochę poniżej swojego poziomu o tyle to nie było tak że on im ten mecz zawalił (zawiodła cała drużyna na której tle Mbappe i tak wypadał całkiem ok)

27 minut temu, airmax napisał(a):

Więc mogę się zgodzić, że oba wybory są mocno meh

Tu się nie kłócę -> gdyby absolutnie topowy gracz swojego pokolenia w swoim 'absolutnym prime' ( 🙃 ) miał w resume konkretną i zwycięską edycję LM (może 25/26? taką będzie? :)) to by szedł w 1szej rundzie tej zabawy.

Tak poszedł w 7mej i imho na tym etapie się broni ten pick, ale ofc każdy ma tu swoje zdanie.

Edytowane przez julekstep

38 minut temu, airmax napisał(a):

Więc mogę się zgodzić, że oba wybory są mocno meh

wtem

38 minut temu, airmax napisał(a):

który miał jedną piękną fazę pucharową, i który Wam obu lepiej by pasował do składów

nie no pewnie jeszcze jakby Ronaldo grał kiedyś ze Stoiczkovem i strzelili wspólnie 64 bramki w LaLiga to byłby może dobry fit