Skocz do zawartości

ATF LIGA MISTRZÓW

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Giggs nie ma cyfr, już dawno go rozważałem, ale żaden sezon nie jest przekonujący

to prawda że ma kilka niezłych sezonów a nie ma tego 'jednego' (jakby miał to by pewnie poszedł do 4tej rundy), ale akurat w wybranym sezonie był liderem asyst

7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

chłopie, Twoim mózgiem jest, typ który się ledwo łapie na limit, czemu akurat Ty to wiercisz?

co znaczy ledwo? 61% przy wymaganych 51% to imho nie jest ledwo -> szczególnie że jak już grał to zawsze 90 minut (poza finałem gdzie grał 120 ofc)

Teraz, Gregorius napisał(a):

Sport zespołowy.  Specyfika pilki wtedy itd. 

czekaj

bo już drugi raz, jak przy Ramosie rzucasz bardzo stanowczą tezę i w ogóle tego nie wyjaśniasz, on nie był w wieku przedemerytalnym, nie wiem czy ktoś inny może pochwalić taką średnią traconych goli, wypadałoby to wyjaśnić i to tak sczegółowo najlepiej

7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

nie mam pojęcia co się stało, że on się tak osunął, wydawałoby się, że pójdzie w top5 bramkario

Drżałem o niego od momentu jak poszedł EvdS, a mało kto miał bramkarzy pode mną, ale miałem bardzo wysoki priorytet na Angela, który moim zdaniem też poszedł późno (mam go wyżej niż Bale).

Byłem przekonany, że zwiniesz mi Petera sprzed samego nosa.

5 minut temu, julekstep napisał(a):

co znaczy ledwo? 61% przy wymaganych 51% to imho nie jest ledwo -> szczególnie że jak już grał to zawsze 90 minut (poza finałem gdzie grał 120 ofc)

Ogólnie nie sądzę zeby kontuzję byly bardzo ważne w ocenie skoro już zawodnik spełnia wymagania. Szczególnie jak to jest jedna kontuzja i potem gra wszystko. Co in ego jak nie gra pelnych meczy i co chwilę wypada.

Z Gerard'em mam troche inny problem.  Świetny zawodnik który musiał pójść w pierwszych rundach. Ale to szeroki poziom Kevina de Bruyne(osobiscie mam go wyzej),  Lamparda, Effenberga. Poki nie bedziesz robil z niego Zidana to dalej jest to topowy pick. Choć ważne jak go ustawisz ale to nie Pirlo.

1 minutę temu, matek napisał(a):

Drżałem o niego od momentu jak poszedł EvdS, a mało kto miał bramkarzy pode mną, ale miałem bardzo wysoki priorytet na Angela, który moim zdaniem też poszedł późno (mam go wyżej niż Bale).

Byłem przekonany, że zwiniesz mi Petera sprzed samego nosa.

dobrych bramkarzy też jest jeszcze sporo, zwłaszcza taki z jednorocznym mega peakiem, ale akurat Pjoter zawsze wydawał się mieć mega aure i szacunken, a tu - nie zabierając nikomu nic - jakieś Navasy i inne Kurtuły poszły sporo szybciej

13 minut temu, BMeF napisał(a):

Typ strzelił 5 bramek z gry

no i fajnie -> mam pewnego wykonawcę karnych i nie muszę w tym aspekcie korzystać z Anglików

16 minut temu, BMeF napisał(a):

z czego 3 z Realem Sociedad

na taki argument nie zostaje nic innego jak PRZEGLĄD ADWERSARZA

Kaka -> 5 z 10ciu goli strzelone gówno teamom (AEK i Anderlecht) a to i tak nie licząc Celticu!
Raul -> 4 z 10ciu goli strzelone gówno teamom (Dynamo Kijów, Rosengborg) a to i tak nie licząc Olympiakosu (wtedy 6 z 10ciu! a to nie był jeszcze potężny Olympiakos z Rivaldo który pokonywał Gerrard 🙃)
Roberto Carlo -> oba gole strzelone gówno teamom (Lokomotiv, Anderlecht)

więc teges -> Z ANDERLECHTEM MOŻE COŚ UGRASZ

24 minuty temu, BMeF napisał(a):

z superior supportem przejebał se z Borussią Dortmund będąc grubym faworytem, gdzie z grubsza nic nie pokazał,

na szczęście mamy adv.stats dostępne i nie musimy patrzeć na sam box-score

Mbappe w tej edycji LM więcej i lepiej podawał i dryblował niż Twój ofensywny pomocnik wybrany w 1szej rundzie :) 

gdyby PSG wygrało w tamtym sezonie LM a Mbappe grał to co grał to poszedłby w 1-2 rundzie, poszedł w 7 -> dla mnie spoko

27 minut temu, BMeF napisał(a):

odszedł z PSG, w jego miejsce przyszły fajne ziutki, ale takie, które nie mają szans być tutaj wybrane - i PSG zanotowało najlepszy sezon w historii

piękno futbolu! 

tak czy siak 80k fanów na stadionie Realu witało go jako jednego z najlepszych graczy na świecie

34 minuty temu, BMeF napisał(a):

Ronald Araujo zrobił terrorystę i dostał idiotyczne czerwo

bez spoilerów!

9 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

czekaj

bo już drugi raz, jak przy Ramosie rzucasz bardzo stanowczą tezę i w ogóle tego nie wyjaśniasz, on nie był w wieku przedemerytalnym, nie wiem czy ktoś inny może pochwalić taką średnią traconych goli, wypadałoby to wyjaśnić i to tak sczegółowo najlepiej

Ramos to bardzo dobry zawodnik ( szczerze go nie lubie i dla mnie jest chamem i brutalem) ale nie na pick 4. W tym miejscu to bust. W drugiej rundzie moze bym sie lekko zdziwil ale już bym nic nie pisal o nim. Baresi i jeszcze jeden nieobecny z tej samej pozycji jest zawodnikiem który jest za wolny, zbyt slaby fizycznie zeby sobie poradzić w takiej zabawie. Ale to tylko moja opinia i może zmienie zdanie jsk zobaczę caly sklad.

2 minuty temu, julekstep napisał(a):

bez spoilerów!

lol, sam wybrales LBSowi Baresiego, chociaz pewnie tez ziutek sprawdzal tego drugiego kto to xD

2 minuty temu, Gregorius napisał(a):

Ramos to bardzo dobry zawodnik ( szczerze go nie lubie i dla mnie jest chamem i brutalem) ale nie na pick 4. W tym miejscu to bust. W drugiej rundzie moze bym sie lekko zdziwil ale już bym nic nie pisal o nim. Baresi i jeszcze jeden nieobecny z tej samej pozycji jest zawodnikiem który jest za wolny, zbyt slaby fizycznie zeby sobie poradzić w takiej zabawie. Ale to tylko moja opinia i może zmienie zdanie jsk zobaczę caly sklad.

Baresi to nie CB w dzisejszej pilce, jego trzeba dobrze ustawic.