Skocz do zawartości

ATF LIGA MISTRZÓW

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

25 minut temu, BMeF napisał(a):

Ale @Gregoriusnie ma racji z tym przeskokiem top teamy -> ATF, bo akurat w piłce te najlepsze zespoły są turbo-stacked, w połowie zabawy poszło już 6 (?) byłych kolegów Pirlo z Milanu. 

Ogolnie masz racje. Jednak jest paru zawodnikow w mojej ocenie których trudno wpasować.  Zresztą sam napisałeś miał zapiepraczy. Tutaj raczej nie będzie mial.  

30 minut temu, julekstep napisał(a):

ej ja mam w sumie GK pick (nie impactujący Pablo) więc se picknę żeby było z głowy, ok? @Braveheart22

No masz wybór, albo Ty blokujesz, albo ja do powrotu Pablo. Matka nic nie zatrzyma 😅

2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ile trzeba mieć spotkań w 92/93? 

6

4 minuty temu, julekstep napisał(a):

k**** i kolejny zły pick xDDDDD (za mało meczów rozegranych)

brawo @Pablo81!!!

Chociaż dobrze że dojechał na takim kacu.

@Braveheart22 zostawiamy Sammera z innymi latami?

W 95/96 się łapie.

Edytowane przez agresywnychomik

7 godzin temu, BMeF napisał(a):

Desailly to przecież dobry pick, tylko złe lata zostały wybrane. :) 

Tak że @Pablo81 niech weźmie Desailly z sezonu 92/93 i szybko dobierze jednego zawodnika. 

Jeśli ktoś jest na forum, to bez przesady, że kilkanaście h mamy czekać na wybór, to piłkarski ATF, gdzie do wyboru dalej są dziesiątki mocnych graczy, a nie wybieranie najlepszego króla Polski gdzie trzeba przeglądnąć tego histmaga, lol. 

(z tym Desaillym to nawet nie ma innego wyjścia niż zmiana lat, bo inaczej spoiler, a z mistrzowskiego sezonu Marsylii jak najbardziej się nadaje)

Oczywiście chodzi mi o Marcela z Milanu. Gol w półfinale, koncert i gol w finale + 9. Miejsce w BdO w roku Mistrzostw Świata, na których Francja nie grała. Przyznam też szczerze, że piłkę zacząłem śledzić od tego sezonu i zostałem wtedy kibicem Milanu. Meczów OM nie pamiętam niestety i się tu nie wypowiadam, ale Desailly w Milanie 94 był profesorem.

2 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Oczywiście chodzi mi o Marcela z Milanu. Gol w półfinale, koncert i gol w finale + 9. Miejsce w BdO w roku Mistrzostw Świata, na których Francja nie grała. Przyznam też szczerze, że piłkę zacząłem śledzić od tego sezonu i zostałem wtedy kibicem Milanu. Meczów OM nie pamiętam niestety i się tu nie wypowiadam, ale Desailly w Milanie 94 był profesorem.

Desailly 93/94 się nie łapie na 51% meczów (ma równe 50%), więc jak chcesz milanowego to 94/95

2 minuty temu, matek napisał(a):

Wybieraj misiu.

cierpliwości misiu