Skocz do zawartości

ATF LIGA MISTRZÓW

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy myślał o Pirlo, ale tam właśnie ciężko było znaleźć jeden kozacki sezon, na MŚ poszedł w I rundzie, bo było inaczej. Seedorf też powinien chyba iść za sezon 06/07 tak swoją drogą. 

Sporo kozackich pomocników jeszcze, tak że Pablo coś wybierze. 

Nie zgadzam się, topowy sezon indywidualnie.

Buffon zostal wybrany najlepszym piłkarzem tamtej edycji LM, pierwszym w historii bramkarzem z tą nagrodą (nie wiem czy później inny Gk otrzymał, mozliwe, ze nie), interwencja na awans 1/2, CS w finale i dwa karne w serii jedenastek.  

Tutaj choćby z Realem top class i ten karny na koniec 

29 minut temu, BMeF napisał(a):

Każdy myślał o Pirlo, ale tam właśnie ciężko było znaleźć jeden kozacki sezon, na MŚ poszedł w I rundzie, bo było inaczej. Seedorf też powinien chyba iść za sezon 06/07 tak swoją drogą. 

Sporo kozackich pomocników jeszcze, tak że Pablo coś wybierze. 

Still mówimy o picku w 5-tej rundzie gdzie Modric z niemalże identycznymi statami poszedł w 2-giej:)

Godzinę temu, Braveheart22 napisał(a):

@Pablo81

Desailly zostaje u Ciebie. Zmień po prostu sezon na 92/93 czy tam 94/95 w zależności, która rola (stoper/defensywny pomocnik) bardziej Ci odpowiada.

To dalej dobry pick, jak napisał @BMeF.

Musisz dobrać kogoś drugiego.

Z racji zamieszania, które wprowadziłeś, powiedzmy że masz do 16 czas na naprawienie sytuacji. 

k****, wracam z nas morza autem kilka godzin i stoję w korku. Zawsze pickuje szybko. Jak macie znieść jajko, to róbcie co tam musicie. GPS pokazuje mi grubo po 18.

1 minutę temu, Pablo81 napisał(a):

k****, wracam z nas morza autem kilka godzin i stoję w korku. Zawsze pickuje szybko. Jak macie znieść jajko, to róbcie co tam musicie. GPS pokazuje mi grubo po 18.

Ja jestem za tym żeby spokojnie poczekać do tej 20 - 21 dziś choc z Desailly faktycznie powinien zostać w innych latach.

2 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Wystarczyło napisać - jestem w trasie, więc proszę o cierpliwość zamiast wkurzać ludzi wybieraniem zajętych już dawno nazwisk i potem pisaniem o dobie czekania na wybór.

Wybierzesz po dojechaniu do domu?

4 minuty temu, P_M napisał(a):

Still mówimy o picku w 5-tej rundzie gdzie Modric z niemalże identycznymi statami poszedł w 2-giej:)

Pirlo to ciekawy przypadek gdzie jego klasa jest dużo wyższa w prawdziwych zespołach niż w takich zabawach gdzie cześć jego atutów zabierają inni partnerzy a wady ( slabsze strony) ciężej ukryć bez zburzenia balansu.

2 minuty temu, Gregorius napisał(a):

Pirlo to ciekawy przypadek gdzie jego klasa jest dużo wyższa w prawdziwych zespołach niż w takich zabawach gdzie cześć jego atutów zabierają inni partnerzy a wady ( slabsze strony) ciężej ukryć bez zburzenia balansu.

Nie no, mówimy gościu, który wygrał niemalze wszystko w różnych zespołach, a Ty mówisz o problemach z wadami bez zburzenia balansu? xDDDDDD kompletnie Pirlo mi nie pasuje do twojego opisu. 

To nie jest przypadek Charlesa Barkleya przecież...

1 minutę temu, matek napisał(a):

Ale dlaczego w ogóle o tym rozważamy? Sam wpisał takie lata i je wybrał, więc po co jakieś pomysły i naciski na korekty?

Bo wybrany sezon nie spełnia kryteriów zabawy.

4 minuty temu, P_M napisał(a):

Nie no, mówimy gościu, który wygrał niemalze wszystko w różnych zespołach, a Ty mówisz o problemach z wadami bez zburzenia balansu?

imo chodzi o to, że typowi rozgrywający, bez szybkości i ze słabymi skillami w obronie na poziomie ATF nie mają takiej wartości jak to się dzieje w realu, przy takiej skali talentu multifunkcyjność jest bardziej pożądana

wypisz wymaluj Edgar Davids :V

Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a):

imo chodzi o to, że typowi rozgrywający, bez szybkości i ze słabymi skillami w obronie na poziomie ATF nie mają takiej wartości jak to się dzieje w realu, przy takiej skali talentu multifunkcyjność jest bardziej pożądana

wypisz wymaluj Edgar Davids :V

Mówimy o jednym z najlepszych defensywnych pomocników w historii i mówisz o braku skillu w obronie. Może wróćcie pooglądać Pirlo, to nie tylko podania:)