Skocz do zawartości

ATF LIGA MISTRZÓW

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

Oficjalnie, medaliści ATF LIGA MISTRZÓW:

🥇 @antek

🥈 @airmax

🥉 @LeweBiodroSmoka

Gratulacje! Niejeden chciałby być na Waszym miejscu ;)

@Gregorius dla Ciebie wyróżnienie zbiorowe, że tak powiem. Patrząc, na ostatnie trzy piłkarskie ATF'y, trzykrotnie zameldowałeś się w top4. Świetna regularność.

Dziękuję jeszcze raz reszcie osób, tym bardziej i tym mniej aktywnym (tym bardziej oczywiście szczególnie), za obecność, za draft, za opisy, za dyskusję i głosowania.

@DRK @Pablo81 @24kobe8 @julekstep @matek @The Game 85 @agresywnychomik @Sylvinho. @BMeF @blackmagic @P_M

Czasem zabrakło niuansów do lepszych wyników, pewnie czujecie niedosyt. Wiem, że po odpadnięciu spada zapał, ale dziękuję, że wytrwaliście i udało się tę zabawę doprowadzić do końca.

Podziękowania również dla @Kily, który nam tu pomagał.

Podsumowując, draft oczywiście ciekawy jak zawsze, ale wydaje mi się, że całkiem fajnie wypadło wiele pojedynków pod kątem dyskusji.  Sporo tematów, gdzie doszło do wymiany zdań, przerzucania się argumentami. Nie zabrakło walki, momentami było gorąco (w sumie były też dramy xd). To tak trochę na plus względem poprzednich edycji.

Widać, że cały czas jest zainteresowanie, więc przyszłość pewnie przyniesie kolejne formaty piłkarskie.

Tyle ode mnie. Wszystkiego dobrego ;)

Edytowane przez Braveheart22

Dzięki za dobrą zabawę. Nie będę ukrywał, że miło że wygrałem, bo to świadczy, że oprócz samego siebie udało się przekonać do koncepcji składu innych uczestników, będących w zasadzie rywalami. To cieszy podwójnie. Miłego dnia i do następnego.