Skocz do zawartości

ATF LIGA MISTRZÓW

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

nie sugerować wyników chwilę po losowaniu

Ale co ja sugerowałem 😇 

Słowa o parach, które obie są bardzo wyrównane i czekam na jakieś wpisy. A że czujemy różnicę między parami jako całością, to jakie to ma znaczenie?

Tu chodzi o wpis który sugerował że już mamy praktycznie zwycięzcą. Nie gram ale potrafię sobie wyobrazić pewną złość pozostałych uczestników że nastąpiło to w bardzo początkowych momentach. Troche to zepsuło momentum i reakcje po losowaniu. W footballu nie ma niepokonanych i dopóki piłka w grze….  
sam odebrałem tamto jedno zdanie zaskakująco źle nie będąc stroną zainteresowana wygraną. 

Więc rozumiem złość „sportowa”.  Co nie zmienia faktu że ostatnio coś wszyscy drażliwi i delikatni. 

28 minut temu, ignazz napisał(a):

Tu chodzi o wpis który sugerował że już mamy praktycznie zwycięzcą. Nie gram ale potrafię sobie wyobrazić pewną złość pozostałych uczestników

W dniu 5.01.2026 o 02:04, LeweBiodroSmoka napisał(a):

najfaniejsze jest jak ktoś niegrający, ogartnięty przyjdzie i pochwali, a do tego czasu nie byłem tak superpewny zasadności tego picku, co innego posty, co innego głowa, tak to jest

ostatnio jak mi tak @marzec (pozdrawiam) zrobił podczas draftu BPL, to chodziłem dumny ze dwa dni

bo tu to Cię nikt nigdy nie pochwali, banda samojajkolizusów, a potem jeden post o Żółwiku i rurka nagle mięknie :V

to można pochwalić czy nie można?

29 minut temu, ignazz napisał(a):

sam odebrałem tamto jedno zdanie zaskakująco źle nie będąc stroną zainteresowana wygraną

Tzn. To bylo moje zdanie a nerwy skupiły sie na innych. Zla atmosfera się zrobiła. Inna sprawa ze moze nie potrzebnie ale na 1 rzut oka airmax ma super zespół.  Jak to wyjdzie w szegolach to już inna sprawa. Wracając do domu już znalazłem jeden mocno średni punkt i zaczyna sie z powrotem wyrównywać do mocnej 4.

Ale też z małymi wyjątkami to dobrze pamiętać że to zabawa i najfajniej żebyśmy niezależnie kto wygra postarali sobie przypomnieć tych zawodnikow. 

Ja np caly czas Lopeza jako zawodnika ktory błyszczy tylko dzieki szybkości że srednia technika. Jestem ciekawy jak inni go pamiętają. 

17 minut temu, airmax napisał(a):

to można pochwalić czy nie można?

serio nie widzisz różnicy w timelajnie i wadze tych postów, gdzie ja odnosiłem się jedynie do swojego zespołu w dość istotnym dla mnie temacie wyborów kluczowych picków?

zresztą z postem @Gregorius serio to było pół biedy, poszło to poszło, najbardziej wkurzyły mnie te głosy gdzie i tak wiadomo, że mogłem ich wynik znać od dawna, chodzi o podstawowe jakieś kanony i etykietę tym bardziej, że niektórzy nie grają pierwszy-drugi raz

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

serio nie widzisz różnicy w timelajnie i wadze tych postów, gdzie ja odnosiłem się jedynie do swojego zespołu w dość istotnym dla mnie temacie wyborów kluczowych picków?

zresztą z postem @Gregorius serio to było pół biedy, poszło to poszło, najbardziej wkurzyły mnie te głosy gdzie i tak wiadomo, że mogłem ich wynik znać od dawna, chodzi o podstawowe jakieś kanony i etykietę tym bardziej, że niektórzy nie grają pierwszy-drugi raz

Idealnie jakby głosujący dali czas na dyskusję czy parę zdań. Natomiast uważam że póki piszemy co myślimy to powinno być spoko. 

1 minutę temu, Gregorius napisał(a):

Idealnie jakby głosujący dali czas na dyskusję czy parę zdań. Natomiast uważam że póki piszemy co myślimy to powinno być spoko. 

mnie to zdziwiło najbardziej, że Ty to napisałeś będąc wciąż w grze, jeszcze jakby to mogło zadziałać na zasadzie takich mind games, ale no akurat chyba średnio ;)

ok starajmy się przejść mimo wszystko do porządku dziennego, wiadomo, że overreaction to moje drugie imię (a było już dobrze!) i musiało się coś w końcu odwalić grubszego

12 minut temu, airmax napisał(a):

A myślisz, że co to innego było? :D szachy 5D Gregoriusa 

Tak szczerze? Jechałem rano do pracy i pomyślałem mega paka u Ciebie. Ale też nie ukrywam ze masz zawodników których po prostu lubię.  Po kawie zacząłem myśleć bardziej trzeźwo 😆

3 godziny temu, Gregorius napisał(a):

Ja np caly czas Lopeza jako zawodnika ktory błyszczy tylko dzieki szybkości że srednia technika. Jestem ciekawy jak inni go pamiętają. 

Podobnie, przy czym z PSV strzelił ładną bramkę z woleja, a do tego pamiętam go z bardzo wielu spalonych w pucharowych meczach tamtego sezonu 99/00 ;)