Skocz do zawartości

ATF LIGA MISTRZÓW

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, Gregorius napisał(a):

Patrzę na zespoły które awansowały i mam faworyta do wygrania całej zabawy ( nie jestem to ja). I pozostałe 3 drużyny na podobnym poziomie z mieszaniną elementów bardzo dobrych i ciut gorszych.

@airmax gratulację świetnego zespolu.

but... why U talking like that?

tak czy inaczej frakcja zlotowa całkiem dobrze sobie radzi, rozgrzewka all-time ATFem się chyba też przydała

6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

but... why U talking like that?

tak czy inaczej frakcja zlotowa całkiem dobrze sobie radzi, rozgrzewka all-time ATFem się chyba też przydała

Bo tak mi wyszlo patrząc na składy.  Co nie znaczy ze wszystko jest zdecydowane.  Nowe argumenty, dyskusje moga zmienić moja opinie. Ale airmax ma samograja. To konkurenci muszą dogrzebać się słabych punktów tej drużyny.  

23 minuty temu, Gregorius napisał(a):

Patrzę na zespoły które awansowały i mam faworyta do wygrania całej zabawy ( nie jestem to ja). I pozostałe 3 drużyny na podobnym poziomie z mieszaniną elementów bardzo dobrych i ciut gorszych.

@airmax gratulację świetnego zespolu.

no takiego ma samograja, że pierwszą rundę przeszedł rzutem na taśmę, choć też muszę przyznać, że z biegiem czasu bardziej tą ekipę doceniam

2 minuty temu, matek napisał(a):

Wolę z Keano :) ale to jak już skończysz przedwczesny finał.

dla mnie takie sugerowanie wyników tuż po losowaniu jest nie na miejscu, stąd też moja złośliwa odpowiedź, nie mówiąc o tym, że nie uważam abym swoimi postami jakoś Ciebie nadzwyczajnie skrzywdził, no ale już nvm

30 minut temu, Gregorius napisał(a):

Bo tak mi wyszlo patrząc na składy.  Co nie znaczy ze wszystko jest zdecydowane.  Nowe argumenty, dyskusje moga zmienić moja opinie. Ale airmax ma samograja. To konkurenci muszą dogrzebać się słabych punktów tej drużyny.  

imo cała 4 jest blisko, to wszystko jednak zależy od subiektywnych odczuć głosujących, sympatii i antypatii względem poszczególnych grajków

A LBS świeżo po swoim flu game będzie niczym komisarz Ryba, będzie jak bulterier 

4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

dla mnie takie sugerowanie wyników tuż po losowaniu jest nie na miejscu, stąd też moja złośliwa odpowiedź, nie mówiąc o tym, że nie uważam abym swoimi postami jakoś Ciebie nadzwyczajnie skrzywdził, no ale już nvm

To chyba Matkowi chodziło, że nasz półfinał jest na wyższym poziomie niż ten drugi, popraw @matek jeśli źle to zrozumiałem 

jeśli tak rzeczywiście było @matek to wybacz, choć wciąż uważam, że mogłeś sobie podobne posty darować, na tym etapie już imo nie ma co prorokować tym bardziej, że odpadło kilka mocnych ekip

poza tym mam już totalnie zaburzony harmongram snu więc mogę nie wszystko kojarzyć

powodzenia wszystkim i bez kontuzji (wink wink)

51 minut temu, airmax napisał(a):

To chyba Matkowi chodziło, że nasz półfinał jest na wyższym poziomie niż ten drugi, popraw @matek jeśli źle to zrozumiałem 

Nie poprawiam, tak właśnie myślę.

38 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

mogłeś sobie podobne posty darować

Nie rozumiem.

56 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

nie uważam abym swoimi postami jakoś Ciebie nadzwyczajnie skrzywdził

Tego też.

1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

no takiego ma samograja, że pierwszą rundę przeszedł rzutem na taśmę

jeszcze co do tego, już od kilku dni taki luźny pomysł/propozycję mam, aby na następne tego typu rozgrywki, zrobić system drabinki turniejowej do dwóch przegranych. Oczywiście kwestia czy chętni na takie granie by się znaleźli, ale wtedy mamy 2 rundy grania całej 16 biorącej udział w zabawie (3 runda to aż 12 zespołów grających jeśli dobrze liczę) + nawet przegrana w 1 rundzie pozwala na walkę o 2/3 miejsce. 

taka propozycja do omówienia przy okazji następnego ATF'a. Jeśli chodzi o czas to wyszłoby tyle samo co przy obecnej formule. Pytanie czy menedżerowie zespołów, które odpadły w 1 czy 2 rundzie byliby zainteresowani grą o max 2/3 miejsce. 

28 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

fajnie Wam się rospierdala grę w 2 godziny, jeden wiecznie głupiomądry nie potrafi znieść porażki

Serio nie wiem o co ci chodzi, ale chyba jednak zaczynasz mnie obrażać :)

Nie można skomentować losowania? Nie rozumiem.

Nie miałem też do ciebie żadnego zarzutu przez całą grę, a teraz się do mnie sadzisz bez żadnego powodu. Ani jednym słowem też nie napisałem, że boli mnie porażka, uczestniczę dalej w zabawie, a próbujesz mi coś wmawiać w kolejnym wpisie.

7 minut temu, matek napisał(a):

Serio nie wiem o co ci chodzi, ale chyba jednak zaczynasz mnie obrażać :)

Nie można skomentować losowania? Nie rozumiem.

Nie miałem też do ciebie żadnego zarzutu przez całą grę, a teraz się do mnie sadzisz bez żadnego powodu. Ani jednym słowem też nie napisałem, że boli mnie porażka, uczestniczę dalej w zabawie, a próbujesz mi coś wmawiać w kolejnym wpisie.

Chyba nie chodziło o Ciebie a o głosowanie 1h po opublikowaniu tematów. 

8 minut temu, matek napisał(a):

Serio nie wiem o co ci chodzi, ale chyba jednak zaczynasz mnie obrażać

to nie  do Ciebie było matek, damn

za poprzedni wpis pośrednio przeprosiłem, a jak nie rozumiesz idei, by nie sugerować wyników chwilę po losowaniu, to już nie mogę wiele wytłumaczyć

5 godzin temu, Kily napisał(a):

W sumie jestem trochę zaskoczony, że Messi i CR7 nie weszli nawet do półfinału.

nie licząc LBS'a, który wybierał z #4 pickiem, to pozostali półfinaliści wybierali z 12, 14 i 16 wyborem w pierwszej rundzie - a i ten #4 pick to był stoper, więc chyba opinia nie do końca ceni one man army grajków - Benzema, który imo był kwintesencją grajka pod granie 1 sezonu odpadł w 1 rundzie