LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 6 minut temu, Braveheart22 napisał(a): kto, by zyskał, a kto stracił? na oko niemal wszyscy co przegrali mieliby szansę na awans, crazy shit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 8 minut temu, Braveheart22 napisał(a): przegadałbyś Julka? xd Oczywiście że nie. Nie bawi mnie puste gadanie oderwane od rzeczywistości. Myślę ze nadaje kolorytu zabawie ale koniec końców liczylbym na rozsądek głosujących i glosy za moją drużyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 3 minuty temu, Gregorius napisał(a): Nie bawi mnie puste gadanie oderwane od rzeczywistości. Bang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 8 minut temu, Gregorius napisał(a): Oczywiście że nie. Nie bawi mnie puste gadanie oderwane od rzeczywistości. Myślę ze nadaje kolorytu zabawie ale koniec końców liczylbym na rozsądek głosujących i glosy za moją drużyna Tez tak myślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 44 minuty temu, Braveheart22 napisał(a): @Kily również dzięki za pomoc, opinie w tematach i dodatkowe głosy. A teraz jeszcze jedna prośba. Wylosujesz pary ćwierćfinałowe? Team 1 airmax Pablo81 Team 2 julekstep Gregorius Team 3 DRK LeweBiodroSmoka Team 4 blackmagic antek https://skalkuluj.pl/generator-losowych-druzyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia @Gregorius gratulujemy półfinału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2 minuty temu, Kily napisał(a): Team 1 airmax Pablo81 Team 2 julekstep Gregorius Team 3 DRK LeweBiodroSmoka Team 4 blackmagic antek https://skalkuluj.pl/generator-losowych-druzyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 17 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Na pewno, by nie zniknął opis Chomika, bo bym go zacytował Co? Jak już zamknięte głosowanie to mogę wrzucić dla potomności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Teraz, agresywnychomik napisał(a): Co? Jak już zamknięte głosowanie to mogę wrzucić dla potomności. Wrzuć proszę. Mega szkoda ze zrezygnowałeś szczególnie po pracy jaką włożyłeś w opis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 17 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Bang XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 17 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia @24kobe8 prosimy o kursy na kolejną rundę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia @Braveheart22 daj głosowanie od czwartku proszę, najbardziej mi pasi dać opis we wtorek wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 38 minut temu, Braveheart22 napisał(a): @24kobe8 prosimy o kursy na kolejną rundę Postaram sie dzisiaj do wieczora ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Najnowsze kursy na 1/4 od 24bet8.com : @julekstep 2,40 @Gregorius 1,52 --- @LeweBiodroSmoka 1,99 @DRK 1,72 --- @airmax 1,39 @Pablo81 2,82 --- @blackmagic 1,91 @antek 1,82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 22 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Przypominam o dzisiejszym głosowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 30 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Przypominam o dzisiejszym głosowaniu do północy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 3 godziny temu, julekstep napisał(a): do północy? Do 23.59, tylko żebyś Grosika z siebie nie zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia (edytowane) trochę tego typu vibes: w związku z tym proszę organizatora @Braveheart22 o wyproszenie @agresywnychomik z terenu zawodów, bo jako zawodnik czuję się zagrożony Edytowane 22 Stycznia przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Godzinę temu, julekstep napisał(a): trochę tego typu vibes: w związku z tym proszę organizatora @Braveheart22 o wyproszenie @agresywnychomik z terenu zawodów, bo jako zawodnik czuję się zagrożony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Patrzę na zespoły które awansowały i mam faworyta do wygrania całej zabawy ( nie jestem to ja). I pozostałe 3 drużyny na podobnym poziomie z mieszaniną elementów bardzo dobrych i ciut gorszych. @airmax gratulację świetnego zespolu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi