Skocz do zawartości

ATF LIGA MISTRZÓW

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 9.01.2026 o 17:26, LeweBiodroSmoka napisał(a):

daj @Braveheart22 chwilę wcześniej znać kiedy będziesz wrzucać opis postaram się odpowiedzieć szybko tym razem

Jutro coś postaram się skrobnąć, pewnie wieczorem

3 godziny temu, agresywnychomik napisał(a):

@Braveheart22 przedłuż deadline please. Cos czuje w kościach że to będzie kolejny niedograny ATF 😕

Spokojnie, na razie jest czas

dziś zacznę opis, w zależności od tego ile dodatkowego contentu uda mi się znaleźć i jaka będzie wena, skończę dziś lub jutro (na bank bo mam wolne) o czym poinformuję w opisie, także proszę mieć to uprzejmie na uwadze i nie głosować za wcześnie

Szczęść Boże

@Reikai @Szulim 

można prosić o przypięcie par aktualnego ATFa i odpięcie tych z z WCupa

śliczne dzięki

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

3 minuty temu, P_M napisał(a):

Wychodzi na to, że ja i @julekstep to był przedwczesny finał profesjonalistów ;)

Z pewnością profesjonalne podejście 2 managerów, pozdrawiam @DRK :), ale że przedwczesny finał (no chyba że mały) to nie jestem przekonany.

Teraz, julekstep napisał(a):

Yup

Reszta to totalna amatorka

Zero obrazanek, fochow, zlosliwosci.

Nuda

SZACUNEK.

złośliwości tylko jakbym grał z Tobą xD

Może to będzie trochę nie fair w stosunku do @matek, który otrzymał już głos od LAF'a ale co powiecie na to, żeby pierwszeństwo głosów mieli userzy biorący udział w zabawie, a głosy "gościnne" były brane pod uwagę dopiero przy ewentualnych remisach? Czy jebać to i niech każdy głosuje bez żadnego uzasadnienia/czegokolwiek? 

2 minuty temu, airmax napisał(a):

Może to będzie trochę nie fair w stosunku do @matek, który otrzymał już głos od LAF'a ale co powiecie na to, żeby pierwszeństwo głosów mieli userzy biorący udział w zabawie, a głosy "gościnne" były brane pod uwagę dopiero przy ewentualnych remisach? Czy jebać to i niech każdy głosuje bez żadnego uzasadnienia/czegokolwiek? 

Jeśli dobrze pamiętam mialy być uzasadnienia przy glosach użytkowników nie biorących udzialu w zabawie. Ogólnie pomysł żeby osoby z poza zabawy rostrzygaly dopiero remisy uważam za trafiony choc glos LAF byl zachowal zeby byc fair wobec Matka.

Przedłużamy termin do piątku

... 

LAF nawet w ATF'ie, w którym sam brał udział nie głosował, bo nie czuł się kompetentny, nazywając siebie samego piłkarskim laikiem. Taki głos bez uzasadnienia nie może być zaliczony. Jeszcze, gdyby to głosował Marcus, Kily albo np. jack sprawdzony w ATF'ach, ernie, karl czy Qcin itp. (przepraszam jak o kimś zapomniałem), którzy też często zabierali głos, to możnaby rozważyć, ale w tym przypadku nie jest to chyba uczciwe. Myślę, że nikt się nie obrazi.

Edytowane przez Braveheart22