24kobe8 Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2 minuty temu, airmax napisał(a): Taktyczna przyczajka. @24kobe8 jak coś swój opis wrzucę dziś wieczorem, najpóźniej jutro wieczorem Ja tez postaram sie dzisiaj cos stworzyć, bo w kolejnych dniach mam napięty grafik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Ja jestem na wyjeździe weekendowym, wracam w niedzielę, opis sklece gdzieś w środku tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) To są cuda noworoczno-świąteczne że drafty w miarę szybko idą xD @Braveheart22 przedłuż deadline please. Cos czuje w kościach że to będzie kolejny niedograny ATF Edytowane 10 Stycznia przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 10 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia W dniu 9.01.2026 o 17:26, LeweBiodroSmoka napisał(a): daj @Braveheart22 chwilę wcześniej znać kiedy będziesz wrzucać opis postaram się odpowiedzieć szybko tym razem Jutro coś postaram się skrobnąć, pewnie wieczorem 3 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): @Braveheart22 przedłuż deadline please. Cos czuje w kościach że to będzie kolejny niedograny ATF Spokojnie, na razie jest czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia (edytowane) dziś zacznę opis, w zależności od tego ile dodatkowego contentu uda mi się znaleźć i jaka będzie wena, skończę dziś lub jutro (na bank bo mam wolne) o czym poinformuję w opisie, także proszę mieć to uprzejmie na uwadze i nie głosować za wcześnie Szczęść Boże @Reikai @Szulim można prosić o przypięcie par aktualnego ATFa i odpięcie tych z z WCupa śliczne dzięki Edytowane 12 Stycznia przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Opisy do jutra, a głosowanie do kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia W teorii tez miały być do jutra eod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 13 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Chyba będzie trzeba przedłużyć. @LeweBiodroSmoka mi pisał, że robi opis. @antek chyba zajęty, a też na pewno nie odpuści. @Sylvinho. grafikę powinien wrzucić. @Pablo81 widzę cdn., więc chyba też jeszcze coś chce pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia pisane jest @antek też mi pisał, że wrzucone będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Wychodzi na to, że ja i @julekstep to był przedwczesny finał profesjonalistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 5 minut temu, P_M napisał(a): Wychodzi na to, że ja i @julekstep to był przedwczesny finał profesjonalistów Yup Reszta to totalna amatorka Zero obrazanek, fochow, zlosliwosci. Nuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 3 minuty temu, P_M napisał(a): Wychodzi na to, że ja i @julekstep to był przedwczesny finał profesjonalistów Z pewnością profesjonalne podejście 2 managerów, pozdrawiam @DRK , ale że przedwczesny finał (no chyba że mały) to nie jestem przekonany. Teraz, julekstep napisał(a): Yup Reszta to totalna amatorka Zero obrazanek, fochow, zlosliwosci. Nuda SZACUNEK. złośliwości tylko jakbym grał z Tobą xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 24 minuty temu, julekstep napisał(a): Yup Reszta to totalna amatorka Zero obrazanek, fochow, zlosliwosci. Nuda No nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia do kiedy był termin na opisy, że Wy już podsumowanka robicie, he? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Dzisiaj wieczorem wrzucę. Nie będzie to epopeja, ale parę zdań napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Może to będzie trochę nie fair w stosunku do @matek, który otrzymał już głos od LAF'a ale co powiecie na to, żeby pierwszeństwo głosów mieli userzy biorący udział w zabawie, a głosy "gościnne" były brane pod uwagę dopiero przy ewentualnych remisach? Czy jebać to i niech każdy głosuje bez żadnego uzasadnienia/czegokolwiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2 minuty temu, airmax napisał(a): Może to będzie trochę nie fair w stosunku do @matek, który otrzymał już głos od LAF'a ale co powiecie na to, żeby pierwszeństwo głosów mieli userzy biorący udział w zabawie, a głosy "gościnne" były brane pod uwagę dopiero przy ewentualnych remisach? Czy jebać to i niech każdy głosuje bez żadnego uzasadnienia/czegokolwiek? Jeśli dobrze pamiętam mialy być uzasadnienia przy glosach użytkowników nie biorących udzialu w zabawie. Ogólnie pomysł żeby osoby z poza zabawy rostrzygaly dopiero remisy uważam za trafiony choc glos LAF byl zachowal zeby byc fair wobec Matka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 14 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Przedłużamy termin do piątku ... LAF nawet w ATF'ie, w którym sam brał udział nie głosował, bo nie czuł się kompetentny, nazywając siebie samego piłkarskim laikiem. Taki głos bez uzasadnienia nie może być zaliczony. Jeszcze, gdyby to głosował Marcus, Kily albo np. jack sprawdzony w ATF'ach, ernie, karl czy Qcin itp. (przepraszam jak o kimś zapomniałem), którzy też często zabierali głos, to możnaby rozważyć, ale w tym przypadku nie jest to chyba uczciwe. Myślę, że nikt się nie obrazi. Edytowane 14 Stycznia przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Tylko głosowanie do piątku przedłużone, czy opisy też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2 godziny temu, matek napisał(a): Tylko głosowanie do piątku przedłużone, czy opisy też? właśnie @Braveheart22 -> imho zawsze warto dać oddzielny deadline (chociaż z dniem przerwy pomiędzy), żeby każdy wiedział kiedy można dawać walkowery bezopisowcom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi