julekstep Opublikowano Środa o 17:38 Udostępnij Opublikowano Środa o 17:38 Teraz, Gregorius napisał(a): Kto jest Cannavaro? Chyba gral z Szarmachem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Środa o 17:40 Udostępnij Opublikowano Środa o 17:40 2 minuty temu, julekstep napisał(a): c***owy pick Cannavaro! Nikt nie wie jak on gral! Hyppia wie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Środa o 17:43 Udostępnij Opublikowano Środa o 17:43 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Hyppia wie xD True Sami jemu tez dojebal na drodze do mistrzostwa Mozna jeszcze sprawdzic czy to nie Fabio zawalil przy tym pieknym golazzo (na wage awansu!) Poteznego Fina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano Środa o 17:45 Udostępnij Opublikowano Środa o 17:45 A na serio wolę Cannavaro niz Kohlera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Środa o 17:49 Udostępnij Opublikowano Środa o 17:49 2 minuty temu, Gregorius napisał(a): A na serio wolę Cannavaro niz Kohlera. Overall to nie ma watpliwosci Ale jednak ramy zabawy bardziej promuja Niemca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano Środa o 17:53 Udostępnij Opublikowano Środa o 17:53 13 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Też myślałem, że pójdą jednak lata ze Złotą Piłką. Ale w LM grał wtedy on i cały klub słabiej. Dlatego inny rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano Środa o 17:55 Udostępnij Opublikowano Środa o 17:55 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): To że nie ma statystyk dostępnych nie znaczy że gość był leszczem. Nigdzie nie napisałem, że był leszczem, napisałem, że nikt nie wie jak dokładnie grał w sezonie za który został wybrany (i pewnie dlatego został wybrany). Może był zajebisty, może był bardzo dobry, może był solidny, może był akurat taki se, who knows. Samo nazwisko w tym formacie to żaden argument. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Środa o 17:57 Udostępnij Opublikowano Środa o 17:57 18 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Z Cannavaro można się zastanawiać tylko który rok. Miałem go na shortliscie i że poszedł tak późno tylko udowadnia że dosc dużo środkowych obroncow uzbierało się przez lata. Myslalem dokladnie nad tym sezonem, który został wybrany, a on tam w UCL miał 2 zawieszenia za kartki i miedzy innymi dlatego poszedłem w Mascherano. Generalnie Fabio jest trochę overrated nie licząc jego sezonu ze złotą piłką, głównie na tej nagrodzie jego legenda trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Środa o 17:58 Udostępnij Opublikowano Środa o 17:58 1 minutę temu, blackmagic napisał(a): Ale w LM grał wtedy on i cały klub słabiej. Dlatego inny rok Polemizowałbym czy Cannavaro grał słabiej. To był jego rok, nie tylko mundial. Ale rozumiem, że półfinał przegrany zasadą bramek na wyjeździe, gdzie w dwumeczu traci się jedną bramkę lepiej sprzedać niż ćwierćfinał. Zobaczymy czym zamkniesz, ja mam swoją wizje do Twojego teamu kto mógłby tu zrobić różnicę do tego co budujesz. Ten Muller z dwójką dla mnie swoją drogą zupełnie niezrozumiały. Chyba dlatego obecnie najwyżej cenię ten zespół z Nedvedem i Shevczenko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Środa o 18:01 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:01 3 minuty temu, BMeF napisał(a): Nigdzie nie napisałem, że był leszczem, napisałem, że nikt nie wie jak dokładnie grał w sezonie za który został wybrany (i pewnie dlatego został wybrany). Może był zajebisty, może był bardzo dobry, może był solidny, może był akurat taki se, who knows. Samo nazwisko w tym formacie to żaden argument. Imho dosc mocno to sugerujesz, why? Nie mam pojecia. Zostawmy Julkowi udowadnianie, ja jednak uwazam przeciwnie tzn Zanetti over Piszczek. 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Polemizowałbym czy Cannavaro grał słabiej. To był jego rok, nie tylko mundial. Ale rozumiem, że półfinał przegrany zasadą bramek na wyjeździe, gdzie w dwumeczu traci się jedną bramkę lepiej sprzedać niż ćwierćfinał. Zobaczymy czym zamkniesz, ja mam swoją wizje do Twojego teamu kto mógłby tu zrobić różnicę do tego co budujesz. Ten Muller z dwójką dla mnie swoją drogą zupełnie niezrozumiały. Chyba dlatego obecnie najwyżej cenię ten zespół z Nedvedem i Shevczenko. Jestes randomowym fanem Cannavaro czy jak ze wiesz jak on gral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Środa o 18:06 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:06 7 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Chyba dlatego obecnie najwyżej cenię ten zespół z Nedvedem i Shevczenko. MORDO JA TEŻ MAM FAJNEGO BLONDYNA W SKŁADZIE JBC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano Środa o 18:07 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 18:07 Jak ktoś się chciał bawić w bramkarzy co odwalali w finale to przecież jest dużo, dużo lepszy wybór od tego Casillasa 7 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Jestes randomowym fanem Cannavaro czy jak ze wiesz jak on gral Marcus jest "fanboyem" Cannavaro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Środa o 18:09 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:09 5 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Jestes randomowym fanem Cannavaro czy jak ze wiesz jak on gral Nie wiem czy to jakieś odniesienia do Waszych dyskusji, bo nie jestem na bieżąco z tematem ale podejrzewam, że grę Cannavaro tutaj każdy zna bardzo dobrze i on akurat wyglądał świetnie w tamtym okresie. Taki Zanetti to bardziej bezpieczny wybór za nazwisko, a nie wybitną kampanię podczas Ligi Mistrzów. I tutaj akurat Piszczek jest do dyskusji spokojnie, aczkolwiek ja widzę nazwisko lepsze od obu Panów. Wziąłbym go też wyżej niż przykładowo Thurama, który jest moim zdaniem podobnym pickiem za nazwisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano Środa o 18:10 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:10 5 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Imho dosc mocno to sugerujesz, why? Nie mam pojecia. Zostawmy Julkowi udowadnianie, ja jednak uwazam przeciwnie tzn Zanetti over Piszczek. W sumie ja też. Ale zależy to od zespołu i czego bardziej oczkujemy od prawego obrońcy. Piszczek może być lepszy moim zdaniem do drużyny potrzebującej dużego wsparcie w ofensywie a ma szybkich i defensywnych środkowych obrońców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Środa o 18:12 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:12 W razie czego nic nie spoileruje na PW, ale chodziło właśnie o Willy Sagnola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano Środa o 18:15 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 18:15 Ktoś pamięta dlaczego Sagnol nie wyszedł na drugą połowę w finale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano Środa o 18:15 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:15 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): W razie czego nic nie spoileruje na PW, ale chodziło właśnie o Willy Sagnola Chyba top3 tych co zostali. Przynajmniej między 3 wybierałem i byc moze on bylby najwyzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Środa o 18:18 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:18 2 minuty temu, Braveheart22 napisał(a): Ktoś pamięta dlaczego Sagnol nie wyszedł na drugą połowę w finale? Hitzfeld wpuścił Jancera, chyba chodziło o grę 3 z tyłu i przejscie w tryb ultra ofensywny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Środa o 18:18 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:18 (edytowane) 5 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Ktoś pamięta dlaczego Sagnol nie wyszedł na drugą połowę w finale? bo był c***owy! Edytowane Środa o 18:20 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Środa o 18:19 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:19 2 minuty temu, Braveheart22 napisał(a): Ktoś pamięta dlaczego Sagnol nie wyszedł na drugą połowę w finale? Taktyczna decyzja. Po prostu najczęściej ściągasz bocznego obrońcę idąc po wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi