Skocz do zawartości

ATF LIGA MISTRZÓW

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

To że nie ma statystyk dostępnych nie znaczy że gość był leszczem.

Nigdzie nie napisałem, że był leszczem, napisałem, że nikt nie wie jak dokładnie grał w sezonie za który został wybrany (i pewnie dlatego został wybrany). :) Może był zajebisty, może był bardzo dobry, może był solidny, może był akurat taki se, who knows. Samo nazwisko w tym formacie to żaden argument. 

18 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Z Cannavaro można się zastanawiać tylko który rok.

Miałem go na shortliscie i że poszedł tak późno tylko udowadnia że dosc dużo środkowych obroncow uzbierało się przez lata.

Myslalem dokladnie nad tym sezonem, który został wybrany, a on tam w UCL miał 2 zawieszenia za kartki i miedzy innymi dlatego poszedłem w Mascherano. Generalnie Fabio jest trochę overrated nie licząc jego sezonu ze złotą piłką, głównie na tej nagrodzie jego legenda trwa ;) 

1 minutę temu, blackmagic napisał(a):

Ale w LM grał wtedy on i cały klub słabiej. Dlatego inny rok 

Polemizowałbym czy Cannavaro grał słabiej. To był jego rok, nie tylko mundial. Ale rozumiem, że półfinał przegrany zasadą bramek na wyjeździe, gdzie w dwumeczu traci się jedną bramkę lepiej sprzedać niż ćwierćfinał.

Zobaczymy czym zamkniesz, ja mam swoją wizje do Twojego teamu kto mógłby tu zrobić różnicę do tego co budujesz.

Ten Muller z dwójką dla mnie swoją drogą zupełnie niezrozumiały. Chyba dlatego obecnie najwyżej cenię ten zespół z Nedvedem i Shevczenko.

3 minuty temu, BMeF napisał(a):

Nigdzie nie napisałem, że był leszczem, napisałem, że nikt nie wie jak dokładnie grał w sezonie za który został wybrany (i pewnie dlatego został wybrany). :) Może był zajebisty, może był bardzo dobry, może był solidny, może był akurat taki se, who knows. Samo nazwisko w tym formacie to żaden argument. 

Imho dosc mocno to sugerujesz, why? Nie mam pojecia.

Zostawmy Julkowi udowadnianie, ja jednak uwazam przeciwnie tzn Zanetti over Piszczek.

3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

Polemizowałbym czy Cannavaro grał słabiej. To był jego rok, nie tylko mundial. Ale rozumiem, że półfinał przegrany zasadą bramek na wyjeździe, gdzie w dwumeczu traci się jedną bramkę lepiej sprzedać niż ćwierćfinał.

Zobaczymy czym zamkniesz, ja mam swoją wizje do Twojego teamu kto mógłby tu zrobić różnicę do tego co budujesz.

Ten Muller z dwójką dla mnie swoją drogą zupełnie niezrozumiały. Chyba dlatego obecnie najwyżej cenię ten zespół z Nedvedem i Shevczenko.

Jestes randomowym fanem Cannavaro czy jak ze wiesz jak on gral :P

5 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Jestes randomowym fanem Cannavaro czy jak ze wiesz jak on gral :P

Nie wiem czy to jakieś odniesienia do Waszych dyskusji, bo nie jestem na bieżąco z tematem :P 

ale podejrzewam, że grę Cannavaro tutaj każdy zna bardzo dobrze i on akurat wyglądał świetnie w tamtym okresie. Taki Zanetti to bardziej bezpieczny wybór za nazwisko, a nie wybitną kampanię podczas Ligi Mistrzów. I tutaj akurat Piszczek jest do dyskusji spokojnie, aczkolwiek ja widzę nazwisko lepsze od obu Panów. Wziąłbym go też wyżej niż przykładowo Thurama, który jest moim zdaniem podobnym pickiem za nazwisko.

5 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Imho dosc mocno to sugerujesz, why? Nie mam pojecia.

Zostawmy Julkowi udowadnianie, ja jednak uwazam przeciwnie tzn Zanetti over Piszczek.

W sumie ja też.  Ale zależy to od zespołu i czego bardziej oczkujemy od prawego obrońcy.  Piszczek może być lepszy moim zdaniem do drużyny potrzebującej dużego wsparcie w ofensywie a ma szybkich i defensywnych środkowych obrońców.