Skocz do zawartości

ATF LIGA MISTRZÓW

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, Gregorius napisał(a):

Możesz rozwinąć? Jakie atuty traci jako stoper?

No to jest bardzo ofensywny obrońca i system Inzaghiego był nastawiony na to, by mógł swobodnie atakować lewą stroną, mieć sporo dośrodkowań ze skrzydła, grać kombinacyjnie na połowie przeciwnika. 

Jako stoper w 4 raczej nie ma miejsca na takie granie. Imho idealny skillset wtedy na LO. 

11 minut temu, Braveheart22 napisał(a):

No to jest bardzo ofensywny obrońca i system Inzaghiego był nastawiony na to, by mógł swobodnie atakować lewą stroną, mieć sporo dośrodkowań ze skrzydła, grać kombinacyjnie na połowie przeciwnika. 

Jako stoper w 4 raczej nie ma miejsca na takie granie. Imho idealny skillset wtedy na LO. 

Trochę się zgadzam bo na pewno bedzie miał mniej miejsca na atakowanie ale dla mnie przy takiej pomocy i ataku nie potrzebuje tego az tak bardzo. Natomiast jak go oglądałem to czesto włączał się środkiem a bedzie to o tyle prostsze ze asekurować bedzie go Irvin i Kante.

Edytowane przez Gregorius

14 minut temu, Gregorius napisał(a):

Zostaw stratega.

sorry jak nie kojarzyłeś bramkarza z tytułem, ze straconymi trzema bramkami w fazie pucharowej, to trudno, wielką strategią na pewno było wziącie Kane'a, który odpadł w ćwierćfinale, a wyróżnił się w nim golem strzelonym w doliczonym czasie, który nie miał żadnego znaczenia

chylę czoła

https://www.transfermarkt.pl/julio-cesar/leistungsdatendetails/spieler/22412/plus/0/saison/2009/wettbewerb/CL/verein/46

47 minut temu, matek napisał(a):

Ale na tę pozycję nikt by go nie zabrał, na pozostałe różnie może być 🙃

nie skumałem tego, że do powrotu kolejki wszyscy już mają bramkarza i tak nie sądzę że ktoś mi podbierze kogoś z tych na których liczę, na pewno nie wszystkich

Teraz, BMeF napisał(a):

Rijkaard to byłby dobry steal za sezon z Ajaxem, gdzie był liderem ekipy dzieciaków, asysta w finale (planowałem go wziąć ;]) w ostatnim (?) meczu w karierze, dobra historia - w tym sezonie z Milanem opuścił 5/11 meczów. 

No ja chciałem tego z Ajaxu właśnie.

Wiem, że ten z Milanu dużo opuścił.

38 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

sorry jak nie kojarzyłeś bramkarza z tytułem, ze straconymi trzema bramkami w fazie pucharowej

mam nadzieję że będziesz konsekwentny i w opisie wspomnisz że w takiej sytuacji Robbenowi z 4 goli i 6 asyst zostają odpowiednio 1 gol i 1 asysta a taki Litmanen to tak naprawdę strzelił 3 gole a nie 9 (w tym dwa Józefowi Wandzikowi! 💪)

Godzinę temu, matek napisał(a):

@LeweBiodroSmoka zaskoczyłeś że wybrałeś teraz bramkarza, pozostali mają do powrotu kolejki.

Mnie nie zaskoczył xD 

12 minut temu, BMeF napisał(a):

Rijkaard to byłby dobry steal za sezon z Ajaxem, gdzie był liderem ekipy dzieciaków, asysta w finale (planowałem go wziąć ;]) w ostatnim (?) meczu w karierze, dobra historia - w tym sezonie z Milanem opuścił 5/11 meczów. 

Jak odchodził z Milanu to na dowidzenia powiedział że spotkają się z nim w finale za rok.... :)

7 minut temu, julekstep napisał(a):

mam nadzieję że będziesz konsekwentny i w opisie wspomnisz że w takiej sytuacji Robbenowi z 4 goli i 6 asyst zostają odpowiednio 1 gol i 1 asysta a taki Litmanen to tak naprawdę strzelił 3 gole a nie 9 (w tym dwa Józefowi Wandzikowi! 💪)

a obaj odpadli w ćwierćfinale po bezbarwnych meczach?

z tą edycją jest o tyle dobrze, żę tylko kila ekip wybija się ponad przeciętność samymi nazwiskami, więc przynajmniej u mnie o decyzje ciężko nie będzie

53 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

sorry jak nie kojarzyłeś bramkarza z tytułem, ze straconymi trzema bramkami w fazie pucharowej, to trudno, wielką strategią na pewno było wziącie Kane'a, który odpadł w ćwierćfinale, a wyróżnił się w nim golem strzelonym w doliczonym czasie, który nie miał żadnego znaczenia

Serio odpocznij trochę. Masz olbrzymi problem zeby zrozumieć co czytasz. Bramkarza kojarzylem ale nie z wielkiego peaku co wyraźnie napisałem.  Jest co najmniej 3 bramkarzy z bardziej uznanym peakiem.

1 minutę temu, Gregorius napisał(a):

Jest co najmniej 3 bramkarzy z bardziej uznanym peakiem.

Ziom, Ty go nawet nie kojarzyłeś choć jeden z bardziej klinicznych runów underdoga ever

lubię Cię , ale Twój mentorski ton nie pokrywa się z tym co próbujesz przekazać, wypowiadasz się z pozycji jakiegoś eksperta, ale gdy przychodzi do argumentacji, to wychodzi brak podstaw

także bardzo Cię proszę, przestań już z tym

3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Ziom, Ty go nawet nie kojarzyłeś choć jeden z bardziej klinicznych runów underdoga ever

lubię Cię , ale Twój mentorski ton nie pokrywa się z tym co próbujesz przekazać, wypowiadasz się z pozycji jakiegoś eksperta, ale gdy przychodzi do argumentacji, to wychodzi brak podstaw

także bardzo Cię proszę, przestań już z tym

W końcu jakieś dymy, długo trzeba było czekać.