Skocz do zawartości

ATF LIGA MISTRZÓW

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, Gregorius napisał(a):

Planuje grać 4 obrońców. Z tego co sprawdzałem i pamiętam to Irvin gral na lewej obronie.

To bardziej pytam w kontekście Bastoniego i Silvy, którzy grali całe edycje w 3 stoperów 

Bonucci w ostatniej chwili podebrany :( 

Edytowane przez airmax

3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Deschamps w tej rundzie to jest okrutny steal, o ile w dobrym sezonie poszedł gratki @P_M

Do wyboru albo win w Marsylii albo win z Juve, wziąłem w Juve, bo więcej meczów rozegranych w CL.

Niemniej już Didiera miałem i tak bardzo nie chciałem go brać, ale ciężko jednak było go nie wziąć skoro został tak długo, choć nie był to mój plan by parować go z Pirlo.

10 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Deschamps w tej rundzie to jest okrutny steal, o ile w dobrym sezonie poszedł gratki @P_M

@Gregorius to Ramos czy Ronaldo są dla Ciebie problematyczni, a sam bierzesz, do takiego mocarnego składu Harry'go freakin Kane'a?

Rozśmieszyłeś mnie i jednocześnie czuje sie troszkę zażenowany brakiem umiejętności czytania. Moja krytyka Ramosa to przyznanie ze jest jednym z najlepszych obrońców w historii tylko wybór go z numerem 4 to dla mnie duży błąd.  Z Ronaldo masz chyba problem z rozroznieniem klasy i kariery zawodnika od jego w grze w jednym sezonie lm. Jego najlepszy sezon gdzie miał 1 wybitny mecz i reszte srednich ze względów na forme fizyczna i kontuzje i w sumie strzelil 6 bramek. 

Co do Kane on byl tak słaby ze sezon przed wybranym Bayern zapłacił 95 milionow. Ale co tam. Nie znają sie. Jak trenerzy wystawiający go w kazdym meczu gdy jest dostepny. 23/24 w lm 8 bramek i 4 asysty. Wybrany sezon 11 bramek i 2 asysty. Do tego pasuje do mojego zespolu taktycznie.

6 minut temu, P_M napisał(a):

na poważnie, gościa nie pamiętam za nic dobrego, a jedynie za ogólne bycie nieogarem :D 

przecież to przez lata był ich najlepszy obrońca (na forach często piszą że do czasu Van Dijka nie mieli lepszgo) z zajebistą grą w tamtej, zwycięskiej edycji ligi mistrzów

absolutny GOAT level jeśli chodzi o grę w powietrzu, świetna obrona i czytanie gry dodatkowo dość bramkostrzelny jak na CB -> a no i cherry on top kolo 'mentalnie' był topką (chwalony za okres swojego 'kapitaństwa' i brak kwasów po oddaniu opaski Gerrardowi)

jedyna (ale dość spora) wada to to że był wolny -> póki co mam Maldiniego i Stama, którzy tutaj nadrabiają, więc imho luz

Edytowane przez julekstep

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

przecież to przez lata był ich najlepszy obrońca (na forach często piszą że do czasu Van Dijka nie mieli lepszgo) z zajebistą grą w tamtej, zwycięskiej edycji ligi mistrzów

absolutny GOAT level jeśli chodzi o grę w powietrzu, świetna obrona i czytanie gry dodatkowo dość bramkostrzelny jak na CB

jedyna (ale dość spora) wada to to że był wolny -> póki co mam Maldiniego i Stama, którzy tutaj nadrabiają, więc imho luz

Jakoś mam zupełnie inny odbiór. Trochę jakbyś wziął Tomka Hajtę xD

z tym goat lvl w grze powietrzu i byciem bramkostrzelnym, to też tak trochę dziwnie widzę 1 bramkę w całej CL, taki mój Terry ma 4, wszystkie głową.