airmax Opublikowano Poniedziałek o 20:06 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:06 3 minuty temu, P_M napisał(a): W sumie ja nadal nie wiem czy będzie grał jako CB, taki Pitbull obok Pirlo to skarb Na DM to w Barcelonie za dużo się nie nagrał, o ile w ogóle miał jakieś występy tam, ciężko go będzie za wybrany przez Ciebie sezon ustawić w pomocy jako pełnoprawnego DMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Poniedziałek o 20:10 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:10 ale zamulił draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Poniedziałek o 20:16 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:16 10 minut temu, matek napisał(a): Tylko ten pitbull w tym sezonie to był tylko rezerwowym w pomocy i z musu grał w obronie Argentyński John O'Shea https://www.transfermarkt.pl/javier-mascherano/leistungsdatendetails/spieler/19981/plus/0/saison/2014/wettbewerb/CL/verein/131 12 meczów w LM w podstawowej jedenastce każdy, z super ocenami na sofie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano Poniedziałek o 20:17 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:17 Teraz, P_M napisał(a): 12 meczów w LM w podstawowej jedenastce każdy No i co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Poniedziałek o 20:19 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:19 1 minutę temu, matek napisał(a): No i co? Piszesz o byciu rezerwowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano Poniedziałek o 20:21 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:21 1 minutę temu, P_M napisał(a): Piszesz o byciu rezerwowym? Pisałem w odniesieniu do środka pomocy, jeśli masz pomysł go tam wystawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Poniedziałek o 20:22 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:22 (edytowane) 48 minut temu, Gregorius napisał(a): Ale jaja ze Mascherano nie poszedl wcześniej. Ja go prawie wzialem do pary z Pique to bylo 49/51 odrzucil mnie jego wzrost i jednak on jest szybki na 4/5 metrach ale nie ma tej dlugiej szybkosci. To sum up dobry wybor ofc jako CB i chyba ja bym go bral 14/15 Edytowane Poniedziałek o 20:25 przez agresywnychomik ehh kur*** P_M zaraz znowu wybiera xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Poniedziałek o 20:24 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:24 1 minutę temu, matek napisał(a): Pisałem w odniesieniu do środka pomocy, jeśli masz pomysł go tam wystawić. No on grał mieszaną liczbe i jako SM i jako CB w LM, nie patrzę na cały sezon klubowy tylko wycinek LMowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano Poniedziałek o 20:24 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:24 12 minut temu, airmax napisał(a): Na DM to w Barcelonie za dużo się nie nagrał, o ile w ogóle miał jakieś występy tam, ciężko go będzie za wybrany przez Ciebie sezon ustawić w pomocy jako pełnoprawnego DMa On tam grał coś pomiędzy ŚO i DM-a de facto, niby środkowy obrońca na papierze, ale Barcelona grała wysoko ustawioną obroną, 70% posiadania piłki, on często wchodził wyżej do rozegrania, tbh brałbym go z tamtego sezonu dalej do pomocy w innym teamie. (tzn. miałem go na liście, ale sporo kozackich DM-ów jeszcze do wzięcia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Poniedziałek o 20:29 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:29 2 minuty temu, BMeF napisał(a): On tam grał coś pomiędzy ŚO i DM-a de facto, niby środkowy obrońca na papierze, ale Barcelona grała wysoko ustawioną obroną, 70% posiadania piłki, on często wchodził wyżej do rozegrania, tbh brałbym go z tamtego sezonu dalej do pomocy w innym teamie. (tzn. miałem go na liście, ale sporo kozackich DM-ów jeszcze do wzięcia) nominalnie obronca ktory komplementowal Pique, on nie robil przewagi, on presowal i kasowal doskokiem. Ja bym go raczej nie bral jako DMa za okres w FCB. Godzinę temu, P_M napisał(a): Spadowa wybieram najszybciej w dotychczasowych rundach udowodnij xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Poniedziałek o 20:37 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:37 (edytowane) 13 minut temu, BMeF napisał(a): On tam grał coś pomiędzy ŚO i DM-a de facto, niby środkowy obrońca na papierze, ale Barcelona grała wysoko ustawioną obroną, 70% posiadania piłki, on często wchodził wyżej do rozegrania, tbh brałbym go z tamtego sezonu dalej do pomocy w innym teamie. (tzn. miałem go na liście, ale sporo kozackich DM-ów jeszcze do wzięcia) Zupełnie inaczej to pamiętam (co nie znaczy, że lepiej) Masche był, jakby to powiedzieć, za słaby piłkarsko, żeby grać DMa u Pepa, zwłaszcza z prime Busquetsem jako odniesieniem. Do tego tam był mega ofensywny Alves. Aż może sobie jakiegoś meczu poszukam dla odświeżenia jak to wyglądało Mascherano był świetny do asekuracji tych 70% posiadania, kapitalna gra wślizgiem. Ale czy on wchodził jakoś wyzej do rozegrania to przyznam, ciężko mi się odnieść Edytowane Poniedziałek o 20:37 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Poniedziałek o 21:25 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 21:25 47 minut temu, airmax napisał(a): Mascherano był świetny do asekuracji tych 70% posiadania, kapitalna gra wślizgiem. Ale czy on wchodził jakoś wyzej do rozegrania to przyznam, ciężko mi się odnieść No ja przy Terrym nie potrzebowałem drugiego kolosa, tylko takiego mistrza asekuracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Poniedziałek o 21:41 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 21:41 15 minut temu, P_M napisał(a): No ja przy Terrym nie potrzebowałem drugiego kolosa, tylko takiego mistrza asekuracji Ale przy Terrym jak wysoko chcesz grać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Poniedziałek o 21:45 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 21:45 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Ale przy Terrym jak wysoko chcesz grać? Nie wiem, nie rozpisuje w atfach się co do milimetra boiska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Poniedziałek o 21:53 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 21:53 7 minut temu, P_M napisał(a): Nie wiem, nie rozpisuje w atfach się co do milimetra boiska Tak się tylko pytam bo Mascherano ma 1.74cm więc w niższej obronie i przy wrzutkach to on nie pogra za bardzo na tym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Poniedziałek o 21:57 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 21:57 Teraz, agresywnychomik napisał(a): Tak się tylko pytam bo Mascherano ma 1.74cm więc w niższej obronie i przy wrzutkach to on nie pogra za bardzo na tym poziomie. Nie no jest wyższy o 172,26 centymetry A tak poważnie to głupoty z tym wzrostem, Messi z 169 cm strzelił 30 goli głową... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano Poniedziałek o 22:01 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 22:01 2 minuty temu, P_M napisał(a): Nie no jest wyższy o 172,26 centymetry A tak poważnie to głupoty z tym wzrostem, Messi z 169 cm strzelił 30 goli głową... Łatwiej strzelic gdy do Ciebie podają mając niski wzrost niż bronić przed wzutkami będąc konusem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Poniedziałek o 22:07 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 22:07 5 minut temu, Gregorius napisał(a): Łatwiej strzelic gdy do Ciebie podają mając niski wzrost niż bronić przed wzutkami będąc konusem. Jest jeszcze coś takiego jak skoczność/vertical Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Poniedziałek o 22:28 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 22:28 jest jakaś strona ze szczegółowymi statystykami gracza w danym meczu od sezonu 01/02 wstecz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Poniedziałek o 22:50 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 22:50 (edytowane) @Gregorius grasz trójką stoperów? Edytowane Poniedziałek o 22:50 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi