matek Opublikowano 30 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 Nom, a to najlepsza liga świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 30 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 Widzę że @P_M jakieś lekcje z trash talkingu brał ostatnimi czasy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 15 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Widzę że @P_M jakieś lekcje z trash talkingu brał ostatnimi czasy xD Mówisz lepiej mi idzie? Zawsze chciałem, ale nigdy mi nie szło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 2 godziny temu, P_M napisał(a): @matek atf premier league już był xD ale to Cię dziwi? nawet jak był atf taki ogólny to przecież on brał samych grajków z PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 30 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 Ronaldinho chyba w Anglii nie grał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 3 minuty temu, antek napisał(a): Ronaldinho chyba w Anglii nie grał ? Why so serious? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 30 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 7 minut temu, P_M napisał(a): Why so serious? Pamiętam, że był mokrym snem Abramowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 30 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 @Pablo81 świetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 30 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 9 minut temu, agresywnychomik napisał(a): @Pablo81 świetny No tak srednio biorąc pod uwagę ze został co najmniej jeden ( a może 2) zdecydowanie moim zdaniem pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 30 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 Hakimi podjebany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 całkiem zadowolony z tego przodu jestem, wygrać pewnie nie wygram, ale jest finezka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 30 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): całkiem zadowolony z tego przodu jestem, wygrać pewnie nie wygram, ale jest finezka a nad wyborem sezonu się mocno zastanawiałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 1 minutę temu, Braveheart22 napisał(a): a nad wyborem sezonu się mocno zastanawiałeś? nie, poszedłem w liczby, a co tak mocno zjebawszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 30 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nie, poszedłem w liczby, a co tak mocno zjebawszy? Ogólnie to w tym Twoim sezonie pewnie grał lepiej, ale oni wtedy brutalnie odpadli z Realem w półfinale, a rok wcześniej wygrali LM, gdzie półfinał i finał mocno mu wyszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 (edytowane) 4 minuty temu, Braveheart22 napisał(a): Ogólnie to w tym Twoim sezonie pewnie grał lepiej, ale oni wtedy brutalnie odpadli z Realem w półfinale, a rok wcześniej wygrali LM, gdzie półfinał i finał mocno mu wyszły. rok wcześniej on zagrał w 9 spotkaniach a tu w 10, to mnie trochę zmyliło, bo nie mam pamięci co do konkretnych dat i kiedy był jaki Finał Edytowane 30 Grudnia 2025 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 30 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): rok wcześniej on zagrał w 9 spotkaniach a tu w 10, to mnie trochę zmyliło, bo nie mam pamięci co konkretnych dat i kiedy był jaki Finał Na moje to z duchem fair play możesz zmienić, jeśli masz taką chęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 Teraz, Braveheart22 napisał(a): Na moje to z duchem fair play możesz zmienić, jeśli masz taką chęć. nie, nie nie twórzmy precedensów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 31 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 31 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2025 6 minut temu, Kily napisał(a): Dobry pick ten Raul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2025 9 minut temu, P_M napisał(a): Dobry pick ten Raul nie no, należy docenić że coś tam zaasystował Redondo bo nie zdarzało się to zbyt często (poza tą miał jeszcze jedną na sam koniec kariery w całej historii swoich występów w LM ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi