Pablo81 Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 8 godzin temu, airmax napisał(a): @Pablo81 dużo wyżej masz Messiego 14/15 nad tym z 10/11? 10/11 świetny mecz półfinałowy w Madrycie i gol w finale, jednak w 14/15 niemal w pojedynkę wyeliminował Bayern w 1/2 + udział w golu na 2:1 w finale. Ogólnie bardzo blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 Ra...phinha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 36 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Ra...phinha? ? W zasadzie „tylko” wygrania turnieju brakowało aby to był pick kompletny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 9 minut temu, airmax napisał(a): ? W zasadzie „tylko” wygrania turnieju brakowało aby to był pick kompletny Jak na pick z 1szej rundy to dosc spory problem imho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 14 minut temu, julekstep napisał(a): Jak na pick z 1szej rundy to dosc spory problem imho Ring culture na pełnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 3 godziny temu, airmax napisał(a): Ring culture na pełnej Mozna by wrecz rzec Liga Mistrzow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 8 godzin temu, airmax napisał(a): ? W zasadzie „tylko” wygrania turnieju brakowało aby to był pick kompletny jakby nie mam nic do tego sezonu Raphinhy, ale skoro mamy ponad 30 lat tych elitarnych rogrywek i ktoś wybiera gościa jego pokroju jako pierwszego, to trochę się z tym elitaryzmem gryzie świetny jako steal w następnych rundach jako wizytówka teamu mocna hipsterka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): jakby nie mam nic do tego sezonu Raphinhy, ale skoro mamy ponad 30 lat tych elitarnych rogrywek i ktoś wybiera gościa jego pokroju jako pierwszego, to trochę się z tym elitaryzmem gryzie świetny jako steal w następnych rundach jako wizytówka teamu mocna hipsterka Jego pokroju, tzn jakiego? To kiedy Twoim zdaniem powienien pójść gość, który, do spółki z CR, dzierży rekord goal involvments w jednej edycji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 14 minut temu, airmax napisał(a): ego pokroju, tzn jakiego? z grubsza takiego, który ma jeden wybitny sezon, gdzie po drodze do półfinału nie miał żadnego rywala z topu i w tym półfinale na koniec jego zespół też nie dał rady wcale nie wybitnemu Interowi ten jeden sezon to 70% wszystkich jego goli i 50% asyst w LM, dość powiedzieć, że w pierwszych 28 spotkaniach tych rozgrywek strzelił 5 goli mnie tam ten pick mocno zdziwił, nie tak sobie wyobrażałem pierwszą rundę w tej zabawie, ale to tam moje zdanie, jeśli dotychczasowy feedback Cb zadowala i uważasz to za właściwy wybór, to jak najbardziej ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 Będzie gorszy wybór niż Dudek, czy już tę nagrodę można przyznać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 Teraz, matek napisał(a): Będzie gorszy wybór niż Dudek, czy już tę nagrodę można przyznać? przecież LAF nie gra i tylko jaja sobie robi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 17 minut temu, matek napisał(a): Będzie gorszy wybór niż Dudek, czy już tę nagrodę można przyznać? Przecież jego finałowy performance to jeden z peakow bramkarzy LM. Spoko homie pick na 11 rundę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 Ciekawy wybór @P_M i miałem go w szeroko rozumianej top 15-20. Ale jestem ciekawy skąd u Ciebie on jest tak wysoko. Liczb w tym sezonie chyba jakiś wybitnych nie miał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 2 minuty temu, Gregorius napisał(a): Ciekawy wybór @P_M i miałem go w szeroko rozumianej top 15-20. Ale jestem ciekawy skąd u Ciebie on jest tak wysoko. Liczb w tym sezonie chyba jakiś wybitnych nie miał? No poszedł właśnie jako 18 pick czyli dokladnie w twoim przedziale. Liczby to jedno, ale z tego co pamiętam to Drogba ciągnął tamtą Chelsea i w kluczowych momentach w fazach KO zdobywał bardzo ważne bramki/asystował. Z takich uniwersalnych napastników będących liderami, dających skill, threat, główkę, fizyczność i leadership + big game mentality/crucial moments to nie widziałem za bardzo lepszego dostępnego. Jeżeli chodzi o czyste cyferki to jasne znajdą się nazwiska z statystykami, które czasami nabite na wczesnych fazach wyglądają fajnie, ale no w głowie mam Drogbę w kontekście CL jako taki pick, który ma znacząco większy impact niż w jakiejkolwiek innej tego typu zabawie, ale wiadomo, każdy sobie oceni jak uzna za stosowne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 Widzisz. Ja nie krytykuję wyboru bo w głowie mam podobny obraz do Ciebie. Zastanawiałem się czy go nie wybrać ale patrząc na cyferkini całokształt zaczął przegrywać pojedynki 1 vs 1 z innymi napastnikami. Mam taki dysonans poznawczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 37 minut temu, P_M napisał(a): przecież LAF nie gra i tylko jaja sobie robi xD k**** chyba dam mu bana jak jeszcze mam uprawnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 Drogba to wyborny lider, często underdogów dochodzących bardzo daleko, w o wiele lepszym otoczeniu powinien wyglądać jeszcze lepiej imo bardzo zasadny pick, nie tylko cyferki się liczą 2 minuty temu, matek napisał(a): k**** chyba dam mu bana jak jeszcze mam uprawnienia ale za co? dzięki niemu zostaje więcej dla nas keep goin LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): za co? dzięki niemu zostaje więcej dla nas Za to że nie gra a pickuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 3 minuty temu, matek napisał(a): Za to że nie gra a pickuje a nie gra? to usunie się i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 @Braveheart22 bardzo fajny pick z tym Benzemą, imo spokojnie Karim z tamtego sezonu mógłby iść w top3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi