antek Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 2 godziny temu, blackmagic napisał(a): Wybierajcie powoli bo dopiero wieczorem będę w domu żeby skład przemyśleć Miało być bez spoilerów ale każdy wie że odpowiednikiem douga Christie w LM jest Leszek Pisz Mimo całej mojej sympatii do Pana Leszka choćby za grę w Motorze, biorę ponad niego Ryszarda Czerwca zawsze i wszędzie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 @Pablo81 dużo wyżej masz Messiego 14/15 nad tym z 10/11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 Widzę ze wcześnie zaczynamy z bustami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 Nie pokładam większej nadziei w tego ATFa, ale żeby od razu bust? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 No też się zdziwiłem że go wybrałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 @julekstep klasyka - niezapomniany nr 1 pick w jednym z draftów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 2 minuty temu, P_M napisał(a): @julekstep klasyka - niezapomniany nr 1 pick w jednym z draftów Yup Czyli z 5ka mega steal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 25 minut temu, julekstep napisał(a): Yup Czyli z 5ka mega steal! Czyli na lewej obronie został już tylko Rafał Siadaczka ze studow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 12 minut temu, antek napisał(a): Czyli na lewej obronie został już tylko xxx ze studow. Bez spoilerow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): Yup Czyli z 5ka mega steal! xDDDDDDDDD Mi to raczej wygląda na "sprawdzony" sposób budowy Magic żywcem przeniesiony do tego ATFa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 2 godziny temu, Gregorius napisał(a): No też się zdziwiłem że go wybrałeś. coś więcej może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 Please updajtujcoe listę bo mam LBSa na ignorze i nie mam tym razem zamiaru typa odblokowywać na potrzeby zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 c*** to każdego obchodzi, maszeruj albo gnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 Matek widze podpieprzył mi pick. Z drugiej strony od poczatku uważałem ze małe szanse ze sie ostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 26 minut temu, Gregorius napisał(a): Matek widze podpieprzył mi pick W dodatku biorąc grajka, którego nie lubię, co nie zgadza się z moimi przekonaniami do WTF, ale tym razem postanowiłem pójść pod prąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 (edytowane) Nie lubię Netmara ale fazę pucharową w wybranym roku miał wybitn począwszy od ćwierćfinału ładował w każdym meczu przynajmniej jedną bramkę. Edytowane 27 Grudnia 2025 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 27 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 Kaka to był mój drugi wybór po Benzemie. Tbh, nie sądziłem z początku, że któryś z nich do #7 dotrwa, a tu Kaki nawet w top10 nie było. Lekki szok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 Kaka nikogo nie kręci, co się dziwisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 (edytowane) Co kto lubi Edytowane 27 Grudnia 2025 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 27 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 21 minut temu, matek napisał(a): Kaka nikogo nie kręci, co się dziwisz. Ważne, że na Old Trafford zakręcił, obrońcami United Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi