Skocz do zawartości

Niepodległościowy sondaż przedwyborczy

RappaR

Na kogo byś zagłosował w wyborach parlamentarnych, gdyby odbyły się teraz  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na kogo byś zagłosował w wyborach parlamentarnych, gdyby odbyły się teraz

• Trzecia Droga
      0
    • Prawo i Sprawiedliwość
    • Koalicja Obywatelska
    • Partia Razem
    • Nowa Lewica
      0
    • Konfederacja
    • Konfederacja Korony Polskiej

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta zostanie zamknięta 18.11.2025 o 07:47

Rekomendowane odpowiedzi

37 minut temu, Szabla napisał(a):

Brakuje opcji "Nikt nie jest wart mojego glosu, bo złodzieje, krętacze, manipulatorzy i nieudacznicy chcą dostać sie do koryta"

Masz rację - powinienem dodać.

”Nie potrafię samodzielnie podjąć wyboru na kogo oddać głos, dlatego oddam go w ręce pozostałych współobywateli, których uważam w tej sprawie za bardziej kompetentnych ode mnie” 

3 godziny temu, Szabla napisał(a):

Brakuje opcji "Nikt nie jest wart mojego glosu, bo złodzieje, krętacze, manipulatorzy i nieudacznicy chcą dostać sie do koryta"

A nie wystarczy nie iść? Ankieta dotyczy konkretnej puli ugrupowań, a nie wyrażaniu opinii o samych wyborach.

6 minut temu, RappaR napisał(a):

Przyznam szczerze, motywację miałem jedną.

Zobaczyć czy ktoś się odważy przyznać do popierania Tuska XD

Gregorius, Mayor i Pablo nie zagłosują w Twojej ankiecie. Ignazz się nie przyzna. Za dużo użytkowników po 60-tce to my nie mamy. 

Niemniej sam się zastanawiałem długo na kogo bym dziś zagłosował, wahałem się między Konfederacja i Razem, ale mam wrażenie, że jeżeli ktoś nie zatrzyma teraz zadłużania kraju, nie ukróci emerytalnych przywilejów, nie podniesie kobietom wieku emerytalnego i nie przypilnuje imigracji to za x lat będziemy w dupie. 

44 minuty temu, RappaR napisał(a):

Przyznam szczerze, motywację miałem jedną.

Zobaczyć czy ktoś się odważy przyznać do popierania Tuska XD

Widziałeś dzisiaj jego przemowę w Gdańsku? Koleś mentalnie został 20 lat temu, w kółko pierdoli to samo. W porównaniu do Nawrockiego który idealnie wpisał się w dzisiejsze dynamiczne czasy to Donald jest jak chodząca mumia ze skansenu.

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

Nie ma na kogo głosować. Przeciez tu nie ma się do czego przyznawać. Jak już głosowałem na jakiegoś pajaca to tylko dlatego aby gorszy pajac nie wygrał. Przecież nikt o zdrowych zmysłach w próżni by nie zagłosował na Trzaska. Nawet żona. 

Jego żona. 

GOSIA GOSIA GOSIA

16 minut temu, ignazz napisał(a):

Nie ma na kogo głosować. Przeciez tu nie ma się do czego przyznawać. Jak już głosowałem na jakiegoś pajaca to tylko dlatego aby gorszy pajac nie wygrał. Przecież nikt o zdrowych zmysłach w próżni by nie zagłosował na Trzaska. Nawet żona. 

Jego żona. 

generalnie taka jest idea demokracji że się nie głosuje w próżni...więc co to za argument?

Godzinę temu, fluber napisał(a):

Gregorius, Mayor i Pablo nie zagłosują w Twojej ankiecie. Ignazz się nie przyzna. Za dużo użytkowników po 60-tce to my nie mamy. 

Niemniej sam się zastanawiałem długo na kogo bym dziś zagłosował, wahałem się między Konfederacja i Razem, ale mam wrażenie, że jeżeli ktoś nie zatrzyma teraz zadłużania kraju, nie ukróci emerytalnych przywilejów, nie podniesie kobietom wieku emerytalnego i nie przypilnuje imigracji to za x lat będziemy w dupie. 

xD

przecież Konfederacja to dalej (nawet po odejściu Grzesia) jest sztuczny, wewnętrznie sprzeczny twór -> więc powodzenia w wierze!

a propos Konfederacji ->  ostatnio czytam jakieś inby z tym że Plastuś ma autyzm (niby info oryginalnie wyszło rok temu, ale do mnie dopiero teraz dotarło) -> ależ ten typ musi mieć wyjebane ego że dalej się pchał do kandydowania na prezydenta mając świadomość tego że ma autyzm (ew. autyzmową wymówkę do bycia c***owym w interakcje -> still, na jedno wychodzi)...i to mając w partii ziomka który w takiej kampanii może nabijać ugrupowaniu punkty jak Adrian Razemkom (albo i lepiej) xDDD

Edytowane przez julekstep

7 minut temu, julekstep napisał(a):

xD

przecież Konfederacja to dalej (nawet po odejściu Grzesia) jest sztuczny, wewnętrznie sprzeczny twór -> więc powodzenia w wierze!

Ja to wiem, ale wydaje mi.sie, że co do tych punktów są zgodni i to chyba nawet z Grzesiem. Ba, nawet z Rysiem Petru