mcreativo Opublikowano Środa o 19:53 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:53 Kraków, Szpital Uniwersytecki, Po 3h mi krew pobrali, zobaczymy co dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Środa o 19:56 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:56 1 godzinę temu, mcreativo napisał(a): Bardzo lekko mnie pokaszluje priorytet niski dostałem W sensie, że masz kaszel, czy ja czegoś nie ogarniam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano Środa o 20:15 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:15 (edytowane) Tajlandia 13 grudnia - 27 grudnia - coś musiałem złapać po drodze, po przylocie do Tajlandii na drugi dzień czułem się fatalnie, gardło mega bolało, dreszcze, lekarz, antybiotyk, ulga od razu, ale po wszystkim mega lekki kaszel pozostał do dzisiaj, dziś sobie zrobiłem prywatnie badania krwii wszystko okey ale d-dimery wywaliło mi 9 razy ponad normę Edytowane Środa o 20:16 przez mcreativo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu https://www.onet.pl/styl-zycia/onetkobieta/smierc-ciezarnej-pacjentki-w-warszawie-odpowiedzialnosc-moze-byc-zbiorowa/mdmevnd,2b83378a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu W dniu 7.01.2026 o 20:15, mcreativo napisał(a): Tajlandia 13 grudnia - 27 grudnia - coś musiałem złapać po drodze, po przylocie do Tajlandii na drugi dzień czułem się fatalnie, gardło mega bolało, dreszcze, lekarz, antybiotyk, ulga od razu, ale po wszystkim mega lekki kaszel pozostał do dzisiaj, dziś sobie zrobiłem prywatnie badania krwii wszystko okey ale d-dimery wywaliło mi 9 razy ponad normę I jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi