Behemot Opublikowano 25 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2025 16 godzin temu, DRK napisał(a): Pełnomocnik Beasleya kategorycznie zaprzecza jakoby jego klient miał zostać sześćdziesioną i pójść na współpracę. A po polsku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2025 Wczoraj między 1 a 2 kwarta Knicks Celtics Silver na szybko odpowiedział na kilka pytań odnośnie tego wszystkiego, tak na szybko w tunelu którym zawodnicy wychodzą na mecz, odebrałem te wypowiedzi dość słabo, ja mu zwyczajnie nie wierzę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 25 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2025 ciekawy komentarz byłej szychy z nowojorskiej mafii, który i gmblingiem się zajmował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 27 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2025 W dniu 25.10.2025 o 15:04, Behemot napisał(a): A po polsku? Tłumaczę jak odebrałem wypowiedź pełnomocnika. Adwokata Beasleya poinformował, że zeznania złożone kiedyś tam w śledztwie przez Malika nie miały wpływu na ostatnie zatrzymania osób podejrzanych o nielegalny hazard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 27 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2025 LeBron się wypowiedział: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 27 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2025 I po raz kolejny widać, że bukmacherzy w USA mają wiele mocy sprawczej i jest to czerwonka lampka dla wszystkich wokół drużyn NBA, aby nie kombinować i też mocne zaganianie drużyn NBA do rzetelnego pisania list z kontuzjami. Nie zwracałem na to tak uwagi, bo nie obstawiam praktycznie NBA, ale to znacząco się różni względem FIBY. Dla odmiany w koszykówce FIBA nie ma czegoś takiego i drużyny potrafią wlec ze sobą kontuzjowanego zawodnika czasami na wyjazd, aby przeciwnik myślał do samego końca, że gra. Często też przy drobnych urazach decyzja o grze zapada po rozgrzewce przed meczem. W każdym razie nie są prowadzone żadne listy/protokoły z kontuzjami i często o kontuzji zawodnika informacja wychodzi godzinę przed meczem. Przykładem niech będzie reprezentacja Grecji, gdzie Giannis stanowi 50% lub nawet wiele więcej wartości drużyny, a opuszcza często sparingi czy nawet spotkania w trakcie turnieju (2 mecze na EuroBaskecie 2025) i ludzie posiadający informacje wokół ich kadry mają duże możliwości i nikt za to nie ściga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 27 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 31 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2025 trudno się nie zgodzić z poniższym (komentarze też), bo gambling to narkotyk i im szybciej się liga od tego odetnie, tym lepiej. inaczej może się to źle skończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 31 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2025 W dniu 28.10.2025 o 00:25, Kubbas napisał(a): na c*** takie gówno wrzucasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 31 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2025 3 godziny temu, the_secret napisał(a): na c*** takie gówno wrzucasz? prawda xd zazwyczaj sa konkretni a sam obejrzalem i potem stwierdzilem ze gowno xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 16 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2025 Sprawa jest rozwojowa. Śledczy chcą zajumać komy co niektórym działaczom. https://www.hoopsrumors.com/2025/11/lakers-among-several-teams-ordered-to-turn-over-cell-phones-in-gambling-probe.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Listopada 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2025 W dniu 25.10.2025 o 09:04, Chytruz napisał(a): Kerr mowi o ludziach w sztabie. Nie wiem czy zawodnikow dotycza te same zasady, bo jak by to bylo - nie mozesz powiedziec dziewczynie albo kumplowi, ze boli cie boga albo jestes chory? Nie bo przeciez oni moga te info przekazac dalej dla kogos kto obstawi zaklad, pozamykac w domach bez mozliwosci kontaktu z innymi ludzmi! /sarkazm/ Ogolnie jak sie nad tym zastanowic to sprawa sie rozbija o coraz mniejsza przejrzystosc odnosnie informacji wokol kontuzji. Wszystkie te "inside" info sie biora z coraz wiekszego opoznienia miedzy czasem kiedy zawodnik wie, ze opusci spotkanie a kiedy sie dowie obstawiajaca publika. W dniu 31.10.2025 o 08:43, lorak napisał(a): trudno się nie zgodzić z poniższym (komentarze też), bo gambling to narkotyk i im szybciej się liga od tego odetnie, tym lepiej. inaczej może się to źle skończyć. Bo prohibicja ma sprawdzona historie calkowitego eliminowania problemu... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2025 jak się liga może odciąć, jak dopiero co NBA i kluby popodpisywały często długoletnie umowy z bukami, niektóre mają po kilka takich te wszystkie mafie bukmacherskie w Azji itd. są już na tyle rozwinięte i ogarnięte, że nie widzę żadnych szans aby to jakkolwiek ukrócić grożą lifetime banani, końcem karier, a i tak nawet hofi wpadają dla kilku drobniaków, to jak z tym walczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Z kategorii dziwnych to Heat nie wywaliło Roziera co oznacza ,że ostatnia transza 1,7mln będzie zagwarantowana i Heat teraz szuka kogoś kto by chciał wziąc na siebie umowę Roziera. Skoro go nie chcą to mogli go zwolnić. Ale ponieważ Rozier jest objęty śledztwem to nie dostanie ani centa z tej umowy więc jest to wirtualny zapis. Tzn dla NBA ta umowa się liczy ale właściciel klubu nie zapłaci centa z tych milionów. W ogóle nawet nie wiaodmo czy Heat mogą w ogóle handlować Rozierem bo słyszałm info ,że NBa się na to nie zgadza ale pracują z Heat nad rozwiązaniem tematu. . Wydawałoby sie ,że najprostsze byłoby zwolnienie i niech się Rozier sam martwi o siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) Hej a to nie tak że Ogłoszono że jest niewinny zarzutom tym najgrubszym ale płacić nie trzeba bo poprzez zarzuty nie był dostępny w klubie? Tam był areszt? Mógł dostać 20 lat max a teraz czeka na inne rozprawy pomniejsze? Wpłacił 3mln kaucji jeżeli dobrze kojarzę. Edytowane 8 Stycznia przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu @Wyparlo jakie masz zdanie o Giannisie w świetle tego, co zrobił? Jokic też w sumie jest powiązany z hazardem od paru lat, ale nie aż w takim stopniu - choć tak czy inaczej to poważna rysa na jego wizerunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 2 godziny temu, lorak napisał(a): @Wyparlo jakie masz zdanie o Giannisie w świetle tego, co zrobił? Jokic też w sumie jest powiązany z hazardem od paru lat, ale nie aż w takim stopniu - choć tak czy inaczej to poważna rysa na jego wizerunku. Ja już nie mam do tego sił. W Polsce już od dawna uruchomione na całego i nikt z tym nic nie robi, a teraz USA poszło mocno w zakłady. Przez social media w Polsce też nie przebija się w ogóle, co zakłady bukmacherskie robią z wieloma osobami. Moja rozmowa z ostatnich dni: Cytat Witam. Wtopiłem tak szczerze trochę pieniędzy i chciałbym jakaś podjąć współpracę żeby przynajmniej trochę coś wyjąć ponieważ nie mam już pomysłu na te kupony. Dziękuję za radę bo mam problem z tym. Aktualnie moje kredyty na to wszystko są na poziomie 250 tys tak mnie to pochłonęło wcześniej . Co byś mi polecił spłacać to normalnie co miesiąc? Nie które kredyty na 120 miesięcy to wiesz jak to. Dziękuję za dobrą radę teraz to już i tak za późno na to i dobrze tak jak mówisz żeby rzucić to w cholerę . Tylko myślę o tym cały czas jak to spłacić i na taki okres, żeby nie brać tego do siebie mówisz tylko pracować cały czas? Nie wiem jak z tego wybrnąć nawet że takie długi są szczególnie że jestem młodą osobą i ciężko sobie poradzić z tym. I w zasadzie co tutaj napisać? 250 000 złotych długu w młodym wieku na nicość, którą teraz będzie trzeba spłacać latami i ciągłe myśli samobójcze, które mogą zakończyć się sukcesem. I dalsza chęć grania... Oczywiście nigdy żaden dziennikarz sportowy/media sportowe nie wkleja takich ludzi i takich historii się nie wspomina. Edytowane 3 godziny temu przez Wyparlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu @LeweBiodroSmoka @julekstep pozwolicie temu mentalnemu redditorowi ot tak pomawiać Jokica ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, the_secret napisał(a): @LeweBiodroSmoka @julekstep pozwolicie temu mentalnemu redditorowi ot tak pomawiać Jokica ? pozwolę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu @lorak jak Jok jest powiązany z bukami, w Serbii jakiś deal ma? jak od samego początku kompletnie nie skumałem po co ten cały hejt na Antka, okno Overtona sie otwiera roaz szerzej, za 10 lat to nie będzie nic dziwnego, Lebron wrzucił setki zdjęć z winem w łapie i jakoś z widałami nikt nie poszedł, śmieszy mnie to od początku, zwłaszcza w kontekście Polski gdzie hajs z buków często ratuje sport w danym mieście i dziwi mnie, to, że można tyle energii poświęcić na jebanie bukmacherki, samemu z niej zarabiając (to jest największy lol) a nie krytykować np. fajek, alko, dragów czy generalnie antypolskich praktyk, które niszczą rodzime firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi