Skocz do zawartości

[FBX] FBX#2 - Sezon 2025/26

RonnieArtestics

Rekomendowane odpowiedzi

Swoją drogą jestem zaskoczony tak małym zainteresowaniem FVV. Ja rozumiem że 31 lat i miał słabszy sezon ale wciąż może dawać 50fp za salary 45fp. No cóż 

Teraz na sprzedaż mam już tylko Auto Dosunmu (38,55fp) który w tym sezonie powinien dawać taką samą wartość co jego salary a może nawet do tych 40fp dobije.

Muszę się go pozbyć tylko ze względu na salary z którego jeszcze muszę zejść więc zainteresowanych zapraszam do negocjacji.

W zamian przyjmę tylko kogoś z salary do max 22fp i na pozycję SG/SF/PF ale musi mieć znaczek SF.

Jak nie dostanę propozycji to poleci na FA najpóźniej w ciągu tygodnia od zakończenia draftu.

Kurde. Spytam tylko chociaż znam odpowiedź. I w sumie nie chce robić z gęby cholewy. Nie da się wymiany cofnąć?teraz mi @Szulim odpisał że jednak moja propozycja jest ok i zrobiłby deala ale pomylił zawodników i sytuację w składach 

Nie ukrywam że deal znacznie korzystniejszy dla mnie od którego uzależniłem pick w drafcie. Słabo wyszło.

Gdyby @Tocheck się zgodził to można by anulować wymianę?

I wtedy zmieniłbym też swój pick póki @Skam nie wybrał. Ewentualnie pick mogę zostawić bez zmian. Głównie chodzi o wymianę.

Jak się nie da to spoko rozumiem

Na swoją obronę mam tylko to że nie chciałem dłużej wstrzymywać draftu a @Szulim że względu na pobyt w Azji długo odpisuje i odpisał mi dosłownie chwilę po tym jak wymiana została klepnieta.

Wysłałem też wiadomość do @Tocheck czy by się zgodził na anulowanie/cofnięcie wymiany.

Nie chcę robić bardachy zamieszania i problemu ale mega słabo wyszło.

Pytanie brzmi: pomożecie?a odpowiedź "pomożemy" 😉

Ale czekam na oficjalną decyzję 

Godzinę temu, Tizz napisał(a):

co jest z tym draftem, poza swoim mam jeszcze 2 picki pozyskane w tej wymianie:

Trade

Bucks in: Vassell+ pick Phoenix 25+ pick Sacramento 25

Thunder in: D. Murray

@RonnieArtestics@ernie9005

Umknęło mi to bo było napisane ze muszę zaktualizować arkusz od 13 marca a to było wcześniej. Poprawie zaraz. Jesli komuś się jeszcze kasa waivers lub pick w drafcie nie zgadza to piszcie. 

Godzinę temu, Mikowal83 napisał(a):

Kurde. Spytam tylko chociaż znam odpowiedź. I w sumie nie chce robić z gęby cholewy. Nie da się wymiany cofnąć?teraz mi @Szulim odpisał że jednak moja propozycja jest ok i zrobiłby deala ale pomylił zawodników i sytuację w składach 

Nie ukrywam że deal znacznie korzystniejszy dla mnie od którego uzależniłem pick w drafcie. Słabo wyszło.

Gdyby @Tocheck się zgodził to można by anulować wymianę?

I wtedy zmieniłbym też swój pick póki @Skam nie wybrał. Ewentualnie pick mogę zostawić bez zmian. Głównie chodzi o wymianę.

Jak się nie da to spoko rozumiem

Na swoją obronę mam tylko to że nie chciałem dłużej wstrzymywać draftu a @Szulim że względu na pobyt w Azji długo odpisuje i odpisał mi dosłownie chwilę po tym jak wymiana została klepnieta.

Wysłałem też wiadomość do @Tocheck czy by się zgodził na anulowanie/cofnięcie wymiany.

Nie chcę robić bardachy zamieszania i problemu ale mega słabo wyszło.

Pytanie brzmi: pomożecie?a odpowiedź "pomożemy" 😉

Ale czekam na oficjalną decyzję 

No ja chyba nie mogę interweniować skoro dwie strony się zgodziły, musisz dogadac się z @Tocheckalbo niech napisze jakie ma stanowisko w tej sprawie. 
A jesli chodzi o Draft to chyba już po ptakach, chyba ze wszyscy co wybierają później dadzą zgodę na cofanie picku, no zrobiłeś niemałe zamieszanie Ci powiem. 

Edytowane przez RonnieArtestics

No to jak jest zgoda @Tocheck na anulowanie tej wymiany to w takim razie ostatecznie robię wymianę z @Szulim

Wymiana:

Charlotte Hornets oddaje Fred VanFleet (47,50fp) i Ayo Dosunmu (38,55fp) do Philadelphia 76ers za Jaden Ivey (32,25fp) i Came Whitmore (22,20fp)

@Szulim proszę o potwierdzenie 

(Pisał mi że ze względu na ograniczony dostęp do internetu potwierdzi pewnie dopiero jutro)

Mój pick#12 w drafcie (Clayton jr.) żeby nie robić większej bardachy, zostaje bez zmian.

Ogłoszenie o dostępności Dosunmu tym samym przestaje być aktualne.

Przepraszam wszystkich za zamieszanie i wielkie dzięki za wyrozumiałość.

Pzdr 

5 godzin temu, Mikowal83 napisał(a):

No to jak jest zgoda @Tocheck na anulowanie tej wymiany to w takim razie ostatecznie robię wymianę z @Szulim

Wymiana:

Charlotte Hornets oddaje Fred VanFleet (47,50fp) i Ayo Dosunmu (38,55fp) do Philadelphia 76ers za Jaden Ivey (32,25fp) i Came Whitmore (22,20fp)

@Szulim proszę o potwierdzenie 

(Pisał mi że ze względu na ograniczony dostęp do internetu potwierdzi pewnie dopiero jutro)

Mój pick#12 w drafcie (Clayton jr.) żeby nie robić większej bardachy, zostaje bez zmian.

Ogłoszenie o dostępności Dosunmu tym samym przestaje być aktualne.

Przepraszam wszystkich za zamieszanie i wielkie dzięki za wyrozumiałość.

Pzdr 

Fred zrywa ACL - Ya yebie co za wyczucie @Mikowal83