Tecu Opublikowano Sobota o 17:46 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:46 Panowie, chyba nie mam za bardzo serca i czasu, więc nic nie wykombinuję przy kontuzjach Haliburtona i Murraya i chyba idę w tank. Wemby, Hali niedostępni, ale reszta za kontuzjowanych itd, za pocki, młodzież, do rozgrabienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Sobota o 19:14 Udostępnij Opublikowano Sobota o 19:14 (edytowane) Porozmawiam o nowym domu dla Embiida i Lebrona Edytowane Sobota o 19:14 przez 24kobe8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano Niedziela o 07:43 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 07:43 @antek na mailu powinieneś mieć zapro do ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano Niedziela o 08:19 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 08:19 @Szulim prośba o odpowiedź na moją wiadomość na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano Niedziela o 15:42 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:42 Panowie teraz mój pick #12 ma być ale jest uzależniony od negocjacji które jeszcze prowadzę z jednym GMem więc może być tak że dopiero jutro podejmę decyzję ale liczę na to że uda się szybciej. Sorry za zwłokę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano wczoraj o 05:45 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:45 wywalam DaQuan Jeffries Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano wczoraj o 06:24 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:24 @Szulim ogromna prośba o odpowiedź z decyzją na wiadomość na PW najpóźniej do końca dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano wczoraj o 09:25 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:25 3 godziny temu, Mikowal83 napisał(a): @Szulim ogromna prośba o odpowiedź z decyzją na wiadomość na PW najpóźniej do końca dnia. opala się na plaży w egzotycznym kraju więc musisz mu wybaczyć średnią aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano wczoraj o 09:26 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:26 Wiem wiem. Odpisał mi wczoraj koło południa. Wiem jak wygląda sytuacja. Ale napisał że potem spojrzy i da znać a mnie czas goni i stąd ta prośba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano wczoraj o 11:45 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:45 Wymiana: Charlotte Hornets oddaje Fred VanFleet (47,50fp) do Sacramento Kinga za Guerschon Yabusele (34,95fp) @Tocheck proszę o potwierdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano wczoraj o 13:21 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:21 Zgadza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano wczoraj o 13:25 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:25 Swoją drogą jestem zaskoczony tak małym zainteresowaniem FVV. Ja rozumiem że 31 lat i miał słabszy sezon ale wciąż może dawać 50fp za salary 45fp. No cóż Teraz na sprzedaż mam już tylko Auto Dosunmu (38,55fp) który w tym sezonie powinien dawać taką samą wartość co jego salary a może nawet do tych 40fp dobije. Muszę się go pozbyć tylko ze względu na salary z którego jeszcze muszę zejść więc zainteresowanych zapraszam do negocjacji. W zamian przyjmę tylko kogoś z salary do max 22fp i na pozycję SG/SF/PF ale musi mieć znaczek SF. Jak nie dostanę propozycji to poleci na FA najpóźniej w ciągu tygodnia od zakończenia draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano wczoraj o 13:30 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:30 co jest z tym draftem, poza swoim mam jeszcze 2 picki pozyskane w tej wymianie: Opublikowano 5 Marca Trade Bucks in: Vassell+ pick Phoenix 25+ pick Sacramento 25 Thunder in: D. Murray @RonnieArtestics@ernie9005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano wczoraj o 13:30 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:30 Kurde. Spytam tylko chociaż znam odpowiedź. I w sumie nie chce robić z gęby cholewy. Nie da się wymiany cofnąć?teraz mi @Szulim odpisał że jednak moja propozycja jest ok i zrobiłby deala ale pomylił zawodników i sytuację w składach Nie ukrywam że deal znacznie korzystniejszy dla mnie od którego uzależniłem pick w drafcie. Słabo wyszło. Gdyby @Tocheck się zgodził to można by anulować wymianę? I wtedy zmieniłbym też swój pick póki @Skam nie wybrał. Ewentualnie pick mogę zostawić bez zmian. Głównie chodzi o wymianę. Jak się nie da to spoko rozumiem Na swoją obronę mam tylko to że nie chciałem dłużej wstrzymywać draftu a @Szulim że względu na pobyt w Azji długo odpisuje i odpisał mi dosłownie chwilę po tym jak wymiana została klepnieta. Wysłałem też wiadomość do @Tocheck czy by się zgodził na anulowanie/cofnięcie wymiany. Nie chcę robić bardachy zamieszania i problemu ale mega słabo wyszło. Pytanie brzmi: pomożecie?a odpowiedź "pomożemy" Ale czekam na oficjalną decyzję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano wczoraj o 14:30 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:30 (edytowane) Godzinę temu, Tizz napisał(a): co jest z tym draftem, poza swoim mam jeszcze 2 picki pozyskane w tej wymianie: Opublikowano 5 Marca Trade Bucks in: Vassell+ pick Phoenix 25+ pick Sacramento 25 Thunder in: D. Murray @RonnieArtestics@ernie9005 Umknęło mi to bo było napisane ze muszę zaktualizować arkusz od 13 marca a to było wcześniej. Poprawie zaraz. Jesli komuś się jeszcze kasa waivers lub pick w drafcie nie zgadza to piszcie. Godzinę temu, Mikowal83 napisał(a): Kurde. Spytam tylko chociaż znam odpowiedź. I w sumie nie chce robić z gęby cholewy. Nie da się wymiany cofnąć?teraz mi @Szulim odpisał że jednak moja propozycja jest ok i zrobiłby deala ale pomylił zawodników i sytuację w składach Nie ukrywam że deal znacznie korzystniejszy dla mnie od którego uzależniłem pick w drafcie. Słabo wyszło. Gdyby @Tocheck się zgodził to można by anulować wymianę? I wtedy zmieniłbym też swój pick póki @Skam nie wybrał. Ewentualnie pick mogę zostawić bez zmian. Głównie chodzi o wymianę. Jak się nie da to spoko rozumiem Na swoją obronę mam tylko to że nie chciałem dłużej wstrzymywać draftu a @Szulim że względu na pobyt w Azji długo odpisuje i odpisał mi dosłownie chwilę po tym jak wymiana została klepnieta. Wysłałem też wiadomość do @Tocheck czy by się zgodził na anulowanie/cofnięcie wymiany. Nie chcę robić bardachy zamieszania i problemu ale mega słabo wyszło. Pytanie brzmi: pomożecie?a odpowiedź "pomożemy" Ale czekam na oficjalną decyzję No ja chyba nie mogę interweniować skoro dwie strony się zgodziły, musisz dogadac się z @Tocheckalbo niech napisze jakie ma stanowisko w tej sprawie. A jesli chodzi o Draft to chyba już po ptakach, chyba ze wszyscy co wybierają później dadzą zgodę na cofanie picku, no zrobiłeś niemałe zamieszanie Ci powiem. Edytowane wczoraj o 14:34 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano wczoraj o 14:35 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:35 Sorry wielkie. c*** z pickiem ale na wymianie mi zależy. No to @Tocheck prośba o twoje stanowisko i wyrozumiałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano wczoraj o 14:51 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:51 Spokojnie mogę anulować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano wczoraj o 15:15 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 15:15 No to jak jest zgoda @Tocheck na anulowanie tej wymiany to w takim razie ostatecznie robię wymianę z @Szulim Wymiana: Charlotte Hornets oddaje Fred VanFleet (47,50fp) i Ayo Dosunmu (38,55fp) do Philadelphia 76ers za Jaden Ivey (32,25fp) i Came Whitmore (22,20fp) @Szulim proszę o potwierdzenie (Pisał mi że ze względu na ograniczony dostęp do internetu potwierdzi pewnie dopiero jutro) Mój pick#12 w drafcie (Clayton jr.) żeby nie robić większej bardachy, zostaje bez zmian. Ogłoszenie o dostępności Dosunmu tym samym przestaje być aktualne. Przepraszam wszystkich za zamieszanie i wielkie dzięki za wyrozumiałość. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano wczoraj o 20:19 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 20:19 5 godzin temu, Mikowal83 napisał(a): No to jak jest zgoda @Tocheck na anulowanie tej wymiany to w takim razie ostatecznie robię wymianę z @Szulim Wymiana: Charlotte Hornets oddaje Fred VanFleet (47,50fp) i Ayo Dosunmu (38,55fp) do Philadelphia 76ers za Jaden Ivey (32,25fp) i Came Whitmore (22,20fp) @Szulim proszę o potwierdzenie (Pisał mi że ze względu na ograniczony dostęp do internetu potwierdzi pewnie dopiero jutro) Mój pick#12 w drafcie (Clayton jr.) żeby nie robić większej bardachy, zostaje bez zmian. Ogłoszenie o dostępności Dosunmu tym samym przestaje być aktualne. Przepraszam wszystkich za zamieszanie i wielkie dzięki za wyrozumiałość. Pzdr Fred zrywa ACL - Ya yebie co za wyczucie @Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano wczoraj o 20:21 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 20:21 @Szulim jeszcze nie przyklepal a nawet gdyby to bym mu takiego świństwa nie zrobił. Oliwa sprawiedliwa. Trzeba było brać Yabusele. A teraz FVV pójdzie na śmietnik I cały misterny plan w pizdu Wywalam FVV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi