RonnieArtestics Opublikowano 17 Września Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września (edytowane) może wyżej wymienieni będą też chcieli dołączyć, skoro pierwsza osoba co to przeczytała tez się zgodziła @24kobe8 jestem tutaj komisarzem z przymusu bo nikt inny nie chce, także nie mam wiekszej zajawki by kogos szukać, a w trakcie sezonu łatwiej nie bedzie żeby kogos znaleźć. Także witamy tymczasowego gm-a. Chcesz jeszcze wybrać rookiego innego niż Tre Johnson ? Jak tak to poki obi nie wziął nikogo możesz sobie zamienić. Edytowane 17 Września przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września 5 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Chcesz jeszcze wybrać rookiego innego niż Tre Johnson ? Jak tak to poki obi nie wziął nikogo możesz sobie zamienić. Prosze o zmianę na Cedrika Cowarda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września W dniu 16.09.2025 o 20:14, Mikowal83 napisał(a): Rozejrzałem się i FVV mogę dać GMom którzy mają w składzie: Podziemski Kuminga Tyus Jones K.Dunn J.Champagnie Ivey Pippen jr. P.Watson Huerter Krejci Collier Yabusele Holland LaRavia To co. Nie ma więcej chętnych? Oj bo zaraz oddam FVV za Yabusele i będzie płacz że "jakbym wiedział że tak tanio go oddasz to bym ci dał..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Czwartek o 05:34 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 05:34 wywalam Cama Reddisha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano Czwartek o 07:17 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 07:17 1 godzinę temu, 24kobe8 napisał(a): Cama Reddisha legenda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano Piątek o 11:30 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:30 @antek @24kobe8 wyślijcie mi proszę wasz e-mail na priv, jutro porozsyłam zaproszenia do ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano Piątek o 11:36 Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:36 kamilzak89@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano Sobota o 10:42 Udostępnij Opublikowano Sobota o 10:42 Posprawdzajcie skrzynki. Powysylałem Wam wiadomości. Czekam na odpowiedzi. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano Sobota o 11:06 Udostępnij Opublikowano Sobota o 11:06 Claxton, Coulibaly lub Filipowski do oddania za kogoś z niższym salary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano Sobota o 11:07 Udostępnij Opublikowano Sobota o 11:07 24 minuty temu, Mikowal83 napisał(a): Posprawdzajcie skrzynki. Powysylałem Wam wiadomości. Czekam na odpowiedzi. Pzdr Sprawdziłem ... nic nie dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano Sobota o 11:09 Udostępnij Opublikowano Sobota o 11:09 (edytowane) Bo Tobie akurat nie wysłałem ale jak chcesz to już wysyłam Charlotte Hornets zwalniają Boston jr. (29,05fp) i Matkovic (28,00fp) Edytowane Sobota o 11:23 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano Sobota o 14:50 Udostępnij Opublikowano Sobota o 14:50 Wszystkie miejsca już zajęte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano Sobota o 15:51 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 15:51 Godzinę temu, bulek napisał(a): Wszystkie miejsca już zajęte? Antek nie chce zostawać wiec nie, a co masz kogos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano Sobota o 15:52 Udostępnij Opublikowano Sobota o 15:52 Jak coś to mój pick na sprzedaż może być - gdyby ktoś miał coś zajebistego do oddania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano Sobota o 16:42 Udostępnij Opublikowano Sobota o 16:42 51 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Antek nie chce zostawać wiec nie, a co masz kogos ? Nie no jak Antek jest to nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano Sobota o 16:50 Udostępnij Opublikowano Sobota o 16:50 Ale on (jeśli dobrze zrozumiałem) nie chce być (jest tylko tymczasowym GMem) więc jak masz kogoś kto chce na stałe to chyba lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano Sobota o 17:00 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:00 16 minut temu, bulek napisał(a): Nie no jak Antek jest to nie ma sensu. No mowie ze antek nie chce tu grac, tylko czeka aż ktoś nowy się pojawi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano Sobota o 17:08 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:08 6 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): No mowie ze antek nie chce tu grac, tylko czeka aż ktoś nowy się pojawi.. Nie, myślałem że w sytuacji braku GM o powrocie el-maniaque do który został wyrzucony nie wiem za co, ale Antek jest lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano Sobota o 17:09 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:09 Panowie już wybrałem w drafcie, rozsyłam oferty. Zapomniałem już że mialem być tylko na chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano Sobota o 17:11 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:11 1 minutę temu, antek napisał(a): Panowie już wybrałem w drafcie, rozsyłam oferty. Zapomniałem już że mialem być tylko na chwilę Wiedziałem ze jesteś elegancki chłopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi