RonnieArtestics Opublikowano 18 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) może wyżej wymienieni będą też chcieli dołączyć, skoro pierwsza osoba co to przeczytała tez się zgodziła @24kobe8 jestem tutaj komisarzem z przymusu bo nikt inny nie chce, także nie mam wiekszej zajawki by kogos szukać, a w trakcie sezonu łatwiej nie bedzie żeby kogos znaleźć. Także witamy tymczasowego gm-a. Chcesz jeszcze wybrać rookiego innego niż Tre Johnson ? Jak tak to poki obi nie wziął nikogo możesz sobie zamienić. Edytowane 18 godzin temu przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 5 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Chcesz jeszcze wybrać rookiego innego niż Tre Johnson ? Jak tak to poki obi nie wziął nikogo możesz sobie zamienić. Prosze o zmianę na Cedrika Cowarda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu W dniu 16.09.2025 o 20:14, Mikowal83 napisał(a): Rozejrzałem się i FVV mogę dać GMom którzy mają w składzie: Podziemski Kuminga Tyus Jones K.Dunn J.Champagnie Ivey Pippen jr. P.Watson Huerter Krejci Collier Yabusele Holland LaRavia To co. Nie ma więcej chętnych? Oj bo zaraz oddam FVV za Yabusele i będzie płacz że "jakbym wiedział że tak tanio go oddasz to bym ci dał..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu wywalam Cama Reddisha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 1 godzinę temu, 24kobe8 napisał(a): Cama Reddisha legenda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi