Skocz do zawartości

[FBX] FBX#2 - Sezon 2025/26

RonnieArtestics

Rekomendowane odpowiedzi

Witam w nowym sezonie. 

link do składów: 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/11ULfPlU1kuLe0niPvZ7dUdBzhKzexe6tqWQJaI_w3Bo/edit?usp=drivesdk

zaktualizowalem składy w 14/20 druzynach w excelu, reszta dziś wieczorem się pojawi! Moga byc jeszcze bledy z pickami lub kasa waivers bo do tego dojde na samym koncu!

@antek zgodził się tymczasowo poprowadzic jeden zespół aż nie znajdziemy chętnego na stałe. Wybierz proszę czy chcesz Cavs czy Lakers ( Lakers może być jeszcze niezaktualizowane ale tam się chyba wiele nie zmieniło na końcu sezonu, natomiast Cavs jest już zrobione). 

szukamy wiec jeszcze jednego chętnego więcej. Jesli taki się nie pojawi w ciągu dwóch dni to ja komisyjnie przeprowadzę ten zespół przez Draft i preseason, natomiast musimy koniecznie znaleźć chętnego do początku sezonu także pomóżcie i popytajcie znajomych czy chcieliby wziąć udział w grze.

w środę rano startuje Draft rookie. Czas na wybór w tym roku to 48h zamiast 72h które chyba mielismy w poprzednich latach. Po drafcie jest jeszcze tydzień na zejście z salary, chyba że Draft potrwa dłużej niż do końca września, wtedy zastrzegam sobie prawo do skrócenia tego terminu o kilka dni.  

@Roger standardowo prosze o przypiecie tego Tematu.

Edytowane przez RonnieArtestics

• RonnieArtestics zmienił(a) tytuł na [FBX] FBX#2 - Sezon 2025/26
  • Roger przypiął/eła ten temat

Aż zapomniałem jak beznadziejny skład mam 😐

Miało być last dance, ale chyba nic z tego nie wyjdzie.

Wszyscy oprócz Wembiego na sprzedaż 

Tyrese Haliburton 32,2 65,00

Dejounte Murray 55,30

Kawhi Leonard 53,60

Brandin Podziemski 38,25

Herbert Jones  30,95

Richaun Holmes 25 29,25

Ryan Dunn 21,95

Taylor Hendricks 20,95

jarace Walker 20,30

Bol Bol  19,80

Ricky Council IV 19,10

Devin Carter 15,00

Lillard do wzięcia za $$$. Kto pierwszy da 25$ ten lepszy. 

u mnie nikt nie jest nietykalny, najchętniej zamieniłbym dwie solidne pięćdziesiątki na jednego większego kozaka, no albo zszedł coś z salary, wiec jak coś chętnie oddam tez solidną pięćdziesiątkę za kogoś kto się dopiero rozwija.