Skocz do zawarto艣ci

[FBX] FBX#2 - Sezon 2025/26

RonnieArtestics

Rekomendowane odpowiedzi

Witam w nowym sezonie.聽

link do sk艂ad贸w:聽

https://docs.google.com/spreadsheets/d/11ULfPlU1kuLe0niPvZ7dUdBzhKzexe6tqWQJaI_w3Bo/edit?usp=drivesdk

zaktualizowalem sk艂ady w 14/20 druzynach w excelu, reszta dzi艣 wieczorem si臋 pojawi! Moga byc jeszcze bledy z pickami lub kasa waivers bo do tego dojde na samym koncu!

@antek聽zgodzi艂 si臋 tymczasowo poprowadzic jeden zesp贸艂 a偶 nie znajdziemy ch臋tnego na sta艂e. Wybierz prosz臋 czy chcesz Cavs czy Lakers ( Lakers mo偶e by膰 jeszcze niezaktualizowane ale tam si臋 chyba wiele nie zmieni艂o na ko艅cu sezonu, natomiast Cavs jest ju偶 zrobione).聽

szukamy wiec jeszcze jednego ch臋tnego wi臋cej. Jesli taki si臋 nie pojawi w ci膮gu dw贸ch dni to ja komisyjnie przeprowadz臋 ten zesp贸艂 przez Draft i preseason, natomiast musimy koniecznie znale藕膰 ch臋tnego do pocz膮tku sezonu tak偶e pom贸偶cie i popytajcie znajomych czy chcieliby wzi膮膰 udzia艂 w grze.

w 艣rod臋 rano startuje Draft rookie. Czas na wyb贸r w tym roku to 48h zamiast 72h kt贸re chyba mielismy w poprzednich latach. Po drafcie jest jeszcze tydzie艅 na zej艣cie z salary, chyba 偶e Draft potrwa d艂u偶ej ni偶 do ko艅ca wrze艣nia, wtedy zastrzegam sobie prawo do skr贸cenia tego terminu o kilka dni. 聽

@Roger聽standardowo prosze o przypiecie tego Tematu.

Edytowane przez RonnieArtestics
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• RonnieArtestics zmieni艂(a) tytu艂 na [FBX] FBX#2 - Sezon 2025/26
  • Roger przypi膮艂/e艂a ten temat

A偶 zapomnia艂em jak beznadziejny sk艂ad mam 馃槓

Mia艂o by膰 last dance, ale chyba nic z tego nie wyjdzie.

Wszyscy opr贸cz Wembiego na sprzeda偶聽

Tyrese Haliburton 32,2 65,00

Dejounte Murray 55,30

Kawhi Leonard 53,60

Brandin Podziemski 38,25

Herbert Jones聽 30,95

Richaun Holmes 25 29,25

Ryan Dunn 21,95

Taylor Hendricks 20,95

jarace Walker 20,30

Bol Bol聽 19,80

Ricky Council IV 19,10

Devin Carter 15,00

Odno艣nik do komentarza

Lillard do wzi臋cia za $$$. Kto pierwszy da 25$ ten lepszy.聽

u mnie nikt nie jest nietykalny, najch臋tniej zamieni艂bym dwie solidne pi臋膰dziesi膮tki na jednego wi臋kszego kozaka, no albo zszed艂 co艣 z salary, wiec jak co艣 ch臋tnie oddam tez solidn膮 pi臋膰dziesi膮tk臋 za kogo艣 kto si臋 dopiero rozwija.聽

Odno艣nik do komentarza

W Cavaliers wszyscy na handel nie ma 艣wi臋tych kr贸w. Najch臋tniej w tradeach chcia艂bym pozyskiwa膰 lepszych graczy oddaj膮c gorszych :)

Jak kto艣 chce si臋 odm艂odzi膰 to serdecznie zapraszam. Jak ju偶 gram to gram o total, a nie o pick 2032. Salary mam w miar臋 elastyczne, wi臋c zapraszam na PM ch臋tnych.

Odno艣nik do komentarza

4 godziny temu, Mikowal83 napisa艂(a):

Do sprzedania mam:

FVV 45,7fp

Dosunmu 38,55fp

Matkovic 28fp

Boston jr. 29,05fp

Pick #12 raczej nie do oddania.

Zalezy mi na zej艣ciu z salary wi臋c FVV mo偶e by膰 dost臋pny w dobrej promocji 馃槈馃榿

Mo偶e inaczej/pro艣ciej. Czy kto艣 w og贸le chce FVV i jest sk艂onny da膰 za niego kogo艣 przyzwoitego za salary rz臋du 25-30fpp ? Mog臋 go da膰 w pakiecie z Dosunmu za kolejnego grajka z salary do 30fpp.

Odno艣nik do komentarza

24 minuty temu, Mikowal83 napisa艂(a):

Rozejrza艂em si臋 i FVV mog臋 da膰 GMom kt贸rzy maj膮 w sk艂adzie:

Podziemski聽

Kuminga聽

Tyus Jones聽

K.Dunn

J.Champagnie聽

Ivey

Pippen jr.

P.Watson

Huerter聽

Krejci聽

Collier

Yabusele

Holland聽

LaRavia

Dawno nie widzia艂em aby kto艣 tak hardcorowo kry艂 si臋 ze swoimi typami (zielone strza艂ki ) na sezon! 馃憦

Odno艣nik do komentarza

To 偶adne moje typy tylko grajki z w miar臋 rozs膮dnym salary za kt贸re m贸g艂bym si臋 pozby膰 FVV.聽

Poza tym nie chce mi si臋 wysy艂a膰 PM贸w do GM贸w 馃槢

Jak kto艣 kto ma kogo艣 z mojej listy i b臋dzie chcia艂 FVV to sam napisze 馃槢

Przypominam 偶e FVV potrafi gra膰 na poziomie 50 kilku fp a ja wymieni艂em na li艣cie (tych kt贸rych bym wzi膮艂) takich kt贸rzy b臋d膮 wyci膮ga膰 przy dobrych wiatrach max 40fp w tym sezonie wi臋c chyba warto.

Edytowane przez Mikowal83
Odno艣nik do komentarza

Przejrza艂em w tak zwanej wolnej chwili sk艂ad i nasun臋艂o mi si臋 kilka wniosk贸w.

W pierwszej kolejno艣ci nowego domu poszukalbym dla Keldona Johnsona, Wendella Carrera oraz Maxa Christiego, tu powinno by膰 na prawd臋 tanio.

Druga sprawa, jak kto艣 szuka wzmocnie艅 pod koszem mam ca艂y wachlarz wysokich tj Jarret Allen, Deandre Ayton, Derick Lively, Okongwu Sochan czy ww Carter Jr

M贸j pick z tego roku te偶 jest na handel.

Mog臋 zmontowa膰 solidna paczk臋 za do na tu i teraz.

Zapraszam do dyskusji :)

Odno艣nik do komentarza

Fajnie by bylo znalezc jeszcze jedna osobe do gry. Oznaczam tych ktorzy mysle ze mogliby miec czas sadzac po aktywno艣ci na forum i dolaczaniu do innych lig聽:)

Ch艂opaki mamy tutaj fajny projekt do zrobienia dla odwa偶nych, bo Lakers s膮 troszk臋 w dupie :)聽projekt pod tytulem jak sprzeda膰 lebrona i przebudowa膰 zesp贸艂 od zera.

@24kobe8@nizina@ozzy110@jacobsman13

Edytowane przez RonnieArtestics
Odno艣nik do komentarza

5 minut temu, RonnieArtestics napisa艂(a):

Fajnie by bylo znalezc jeszcze jedna osobe do gry. Oznaczam tych ktorzy mysle ze mogliby miec czas sadzac po aktywno艣ci na forum i dolaczaniu do innych lig聽:)

Ch艂opaki mamy tutaj fajny projekt do zrobienia dla odwa偶nych, bo Lakers s膮 troszk臋 w dupie :)聽projekt pod tytulem jak sprzeda膰 lebrona i przebudowa膰 zesp贸艂 od zera.

@24kobe8@nizina@ozzy110@jacobsman13

Widz臋, ze Lebron w pliku ma 25 lat wiec nie moge odm贸wi膰聽馃ぃ

Moge obj膮膰 Lakers, ale szukajcie kogo艣, oczywi艣cie jak bedzie trzeba to dogram nawet ca艂y sezon

Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.