rw30 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2025 25 minut temu, 24kobe8 napisał(a): To tez jest beka, ze co rok to samo: The Memphis Grizzlies are playing without nine players tonight vs. the Sixers due to either injury or G League assignment. Kentavious Caldwell-Pope (hamstring) Brandon Clarke (calf) Zach Edey (ankle) Ty Jerome (calf) John Konchar (thumb) Jahmai Mashack (G League) Scotty Pippen, Jr. (toe) Olivier-Maxence Prosper (G League) Vince Williams, Jr. (knee) Its Spencer time! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 31 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2025 Ja zagral zajebisty meczyk ale co gosc jest wkurwiajacy to niesamowite xd zachowywal sie jakby gral w g5 finalow nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2025 22 minuty temu, Kubbas napisał(a): Ja zagral zajebisty meczyk ale co gosc jest wkurwiajacy to niesamowite xd zachowywal sie jakby gral w g5 finalow nba A za co właściwie on dostał technika pod koniec 2 kwarty? Bo wtedy to Memphis miało rzuty wolne.. A on coś tam pyskował do sędziów więc Maxey dostał okazdję do punktu za darmo a potem jeszcze trafił im 3 na 0,4 s do końca. W meczu przegranym na styk ten jeden technik trochę zaważył .. No własnie Memphis kilka lat temu wyglądali niesamowicie mocno a potem cała jazda i odpały Moranta zepchnęły ich w przeciętność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 31 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2025 a tego nei widzialem akurat z technikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano Piątek o 21:00 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 21:00 Ja Morant na bloku. Zdecydowanie za pozno by za niego dostali cos sensownego, ale najwyrazniej wymiana Trae otworzyla brame portalu "ooops, to jednak byl blad z tym kontraktem dla gwiazdy PG" ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano Piątek o 22:59 Udostępnij Opublikowano Piątek o 22:59 1 godzinę temu, wiLQ napisał(a): Ja Morant na bloku. Zdecydowanie za pozno by za niego dostali cos sensownego, ale najwyrazniej wymiana Trae otworzyla brame portalu "ooops, to jednak byl blad z tym kontraktem dla gwiazdy PG" ;-] Ja przez swoje wyskoki z bronią i tego typu głupotami miał bardzo niską wartość. Nikt nie chciał się pakować w rozwalenie szatni , atmosfery w zespole itp... Jego ojciec też generował sporo kłopotów pozaboiskowych więc ja myślę ,że Memphis chyba uznało że skoro Hawks oddali byle się pozbyć to pewnie i Memphis kogoś szuka choć sportowo Morant i tak jest lepszy niż Trae to pozaboiskowo jest chyba nie do zaakceptowania Realnie to widze tylko Sotę która mega potrzebuje kogos na rozegraniu i może sobie zrzucić przy okazji Randle;a . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano wczoraj o 05:07 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:07 ale upadek przyszlych gwiazd morant i zion, to juz chyba oczywiste ze nigdy nic nie wygraja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano wczoraj o 15:55 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 15:55 10 godzin temu, Kubbas napisał(a): ale upadek przyszlych gwiazd morant i zion, to juz chyba oczywiste ze nigdy nic nie wygraja Wlaśnie, a jakby ich sparowac w jednej ekipie minus i minus daje... co pels szkodzi, gorzej tam nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano wczoraj o 21:13 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 21:13 5 godzin temu, nizina napisał(a): Wlaśnie, a jakby ich sparowac w jednej ekipie minus i minus daje... co pels szkodzi, gorzej tam nie będzie Pels mają Queena, Fearsa i dwóch świetnych ludzi na skrzydłach do handlu lub dalszej gry. Wiadomo, oddali pick w tym drafcie, ale poza tym nie mają się aż tak źle jak się wielu wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 22 minuty temu, Behemot napisał(a): Pels mają Queena, Fearsa i dwóch świetnych ludzi na skrzydłach do handlu lub dalszej gry. Wiadomo, oddali pick w tym drafcie, ale poza tym nie mają się aż tak źle jak się wielu wydaje. W sumie tak ale zaraz sie zacznie niezadowolenie z bycia tu Merphego, Williamsa i Williamsona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 minut temu Udostępnij Opublikowano 16 minut temu Poprawcie mnie bo mogę się mylić ale… u nas cały czas jest narracja ( słuszna) że AD to wieczny połamaniec. Czy aż tak mocno akcentowane są aspekty dostępności Ja M gdzie na moje oko ten twardziel ma gorsze statystyki dostępności. Jeden jest menem nie-zdrowia a u drugiego jedynie wypomina się strzelanie z palca. JMo nie zagrał chyba w 6 meczach z rzędu od 2022 roku. ( tu mogę się mylić bo mi to gdzieś mignęło bez weryfikacji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi