Gregorius Opublikowano 9 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Nie. Nie ma żadnych szans zebym dołączył. Ale ciesze sie ze coraz większe szanse ze Wam się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia @Chytruz DH12 pytał o Ciebie o starą gwardię. Loty z Hiszpanii chyba ideolo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 35 minut temu, RappaR napisał(a): @Chytruz DH12 pytał o Ciebie o starą gwardię. Loty z Hiszpanii chyba ideolo? Oj nie, odpadam. Ale bawcie sie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 9 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Ja będę wiedział na 90% czy dam rade w przyszłym tygodniu ale 100% dopiero na początku września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 4 godziny temu, RappaR napisał(a): @BiałaCzekolada jako kolejna osoba Może to zmobilizuje więcej chętnych ooo, no no, hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 3 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): ooo, no no, hmm To lecisz z nami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Teraz, RappaR napisał(a): To lecisz z nami? nie wykluczam, z tydzień jescze będę musiał ponegocjować, ale myślę że się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 10 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia Ja raczej na pewno. Mój serdeczny kolega jest na wakacjach w Krakowie na parę dni, wroci to dam znać w 100pro czy w ta czy w ta. Największy plus wyjazdu- mobilizacja bym wyrobił nowy dowód- ten mam do konca roku :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Nie wyszło, ale w sumie śmierć Chytruza właśnie pokazuje, że można się spotkać, póki żyjemy jeszcze. Jeszcze raz pochwytuję pomysł Malty - bilety jakieś 300 zł, leci się dwie godziny, wyloty są z całej Polski, tam dużo lepsze warunki. 13-16 marca? Spróbujmy się określić w miarę szybko, w miarę zdecydowanie, bo tak to się skończy jak zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Czy na takim zlocie jest opcja pogrania w kosza? bo ja z tych co nie czerpią żadnej przyjemności z picia alko, więc jak miałbym lecieć to fajnie byłoby w kosza pograć z tą ekipą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 24 minuty temu, P_M napisał(a): Czy na takim zlocie jest opcja pogrania w kosza? bo ja z tych co nie czerpią żadnej przyjemności z picia alko, więc jak miałbym lecieć to fajnie byłoby w kosza pograć z tą ekipą Ostatnio była choć z uwagę na nasz wiek to ciężko to gra nazwać było ale 18 - latków ograliśmy sam pomysł Malty mi się podoba, niestety z powodów rodzinnych nie wiem dziś czy dam radę pojechać. ogólnie fajnie byłoby zebrać większą ekipę i chętnie poznałbym ludzi którzy kiedyś bywali na zlotach - może jakiś reunion ? Tylko pewnie w PL na weekend można by więcej osób zebrać (ale to można spróbować osobny zjazd jak będzie cieplej ogarnąć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 10 minut temu, blackmagic napisał(a): Ostatnio była choć z uwagę na nasz wiek to ciężko to gra nazwać było ale 18 - latków ograliśmy sam pomysł Malty mi się podoba, niestety z powodów rodzinnych nie wiem dziś czy dam radę pojechać. ogólnie fajnie byłoby zebrać większą ekipę i chętnie poznałbym ludzi którzy kiedyś bywali na zlotach - może jakiś reunion ? Tylko pewnie w PL na weekend można by więcej osób zebrać (ale to można spróbować osobny zjazd jak będzie cieplej ogarnąć) Generalnie Malta, a Polska to głównie mentalna granica. Z południa Polski dalej na wybrzeże niż na Maltę i w drugą stronę to działa tak samo. Do tego Polska ma całkiem drogie noclegi jak na to, co oferują. Nie narzucam, ale po prostu dystans nie jest w kilometrach, czy w kwocie, ale w głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Godzinę temu, RappaR napisał(a): Generalnie Malta, a Polska to głównie mentalna granica. Z południa Polski dalej na wybrzeże niż na Maltę i w drugą stronę to działa tak samo. Do tego Polska ma całkiem drogie noclegi jak na to, co oferują. Nie narzucam, ale po prostu dystans nie jest w kilometrach, czy w kwocie, ale w głowie Bardziej mi chodziło o wyjazd 3-4 dni vs weekend. Koszty i czas podróży to jasne masz rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 1 godzinę temu, RappaR napisał(a): dystans nie jest w kilometrach, czy w kwocie, ale w głowie oczywiście, co nie zmienia faktu że dla wielu ludzi ciągle istnieje sprawdzałem loty, dla mnie Malta ok ale ten akurat marcowy weekend mi nie pasuje, i w ogóle marzec tak średnio. W kwietniu czy zwłaszcza w maju (poza majówko i wielkanoco, wiadomo, w majówkę się nie lata) bym był chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 13 minut temu, rw30 napisał(a): oczywiście, co nie zmienia faktu że dla wielu ludzi ciągle istnieje sprawdzałem loty, dla mnie Malta ok ale ten akurat marcowy weekend mi nie pasuje, i w ogóle marzec tak średnio. W kwietniu czy zwłaszcza w maju (poza majówko i wielkanoco, wiadomo, w majówkę się nie lata) bym był chętny. W kwietniu i maju już tam drożej i może się pojawić factor ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi