Skocz do zawartości

Pomysł na zlot - Malta listopad

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...

Nie wyszło, ale w sumie śmierć Chytruza właśnie pokazuje, że można się spotkać, póki żyjemy jeszcze.

Jeszcze raz pochwytuję pomysł Malty - bilety jakieś 300 zł, leci się dwie godziny, wyloty są z całej Polski, tam dużo lepsze warunki.

13-16 marca? Spróbujmy się określić w miarę szybko, w miarę zdecydowanie, bo tak to się skończy jak zwykle. 

24 minuty temu, P_M napisał(a):

Czy na takim zlocie jest opcja pogrania w kosza? bo ja z tych co nie czerpią żadnej przyjemności z picia alko, więc jak miałbym lecieć to fajnie byłoby w kosza pograć z tą ekipą ;) 

Ostatnio była choć z uwagę na nasz wiek to ciężko to gra nazwać było ;) ale 18 - latków ograliśmy :)

sam pomysł Malty mi się podoba, niestety z powodów rodzinnych nie wiem dziś czy dam radę pojechać. 
ogólnie fajnie byłoby zebrać większą ekipę i chętnie poznałbym ludzi którzy kiedyś bywali na zlotach - może jakiś reunion ? Tylko pewnie w PL na weekend można by więcej osób zebrać (ale to można spróbować osobny zjazd jak będzie cieplej ogarnąć) 

10 minut temu, blackmagic napisał(a):

Ostatnio była choć z uwagę na nasz wiek to ciężko to gra nazwać było ;) ale 18 - latków ograliśmy :)

sam pomysł Malty mi się podoba, niestety z powodów rodzinnych nie wiem dziś czy dam radę pojechać. 
ogólnie fajnie byłoby zebrać większą ekipę i chętnie poznałbym ludzi którzy kiedyś bywali na zlotach - może jakiś reunion ? Tylko pewnie w PL na weekend można by więcej osób zebrać (ale to można spróbować osobny zjazd jak będzie cieplej ogarnąć) 

Generalnie Malta, a Polska to głównie mentalna granica. Z południa Polski dalej na wybrzeże niż na Maltę i w drugą stronę to działa tak samo. Do tego Polska ma całkiem drogie noclegi jak na to, co oferują. 
Nie narzucam, ale po prostu dystans nie jest w kilometrach, czy w kwocie, ale w głowie 

Godzinę temu, RappaR napisał(a):

Generalnie Malta, a Polska to głównie mentalna granica. Z południa Polski dalej na wybrzeże niż na Maltę i w drugą stronę to działa tak samo. Do tego Polska ma całkiem drogie noclegi jak na to, co oferują. 
Nie narzucam, ale po prostu dystans nie jest w kilometrach, czy w kwocie, ale w głowie 

Bardziej mi chodziło o wyjazd 3-4 dni vs weekend. Koszty i czas podróży to jasne masz rację 

1 godzinę temu, RappaR napisał(a):

dystans nie jest w kilometrach, czy w kwocie, ale w głowie 

oczywiście, co nie zmienia faktu że dla wielu ludzi ciągle istnieje

sprawdzałem loty, dla mnie Malta ok  ale ten akurat marcowy weekend mi nie pasuje, i w ogóle marzec tak średnio. W kwietniu czy zwłaszcza w maju (poza majówko i wielkanoco, wiadomo, w majówkę się nie lata) bym był chętny.

13 minut temu, rw30 napisał(a):

oczywiście, co nie zmienia faktu że dla wielu ludzi ciągle istnieje

sprawdzałem loty, dla mnie Malta ok  ale ten akurat marcowy weekend mi nie pasuje, i w ogóle marzec tak średnio. W kwietniu czy zwłaszcza w maju (poza majówko i wielkanoco, wiadomo, w majówkę się nie lata) bym był chętny.

W kwietniu i maju już tam drożej i może się pojawić factor ceny