Skocz do zawartości

Pomysł na zlot - Malta listopad

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Maciek znalazł opcję za 3100 na 3 noce po zniżce, na 6 osób to jest 170 złotych za noc, najtańszy lot z przesiadką w dwie strony z Poznania to 570 złotych, wychodzi 1k za przelot i zakwaterowanie przy zaledwie 6 maskach, a już mamy wstępnie dogadanych 4ech, @ignazz chyba też wyraził zainteresowanie

Napisałem - 330 zł bezpośrednie loty z Katowic 

11 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

a czego używasz do wyszukiwania? widzę za 412 bezpośredni faktycznie, tylko, że muszę być w Kato nad ranem lub nocować by to miało sens, mówię o tym WizzAir 5:45 wylot 14go

I mam te 82 zł zniżki właśnie. 

16 minut temu, LAF napisał(a):

Rappar ma zniżki na loty i lotnisko obok siebie to proponuję lecieć samolotem. 

Rappar mieszka w Katowicach to kolejny zlot będzie w Katowicach albo nieopodal. 

Także tak to wygląda. 

Kto Ci zabrania samemu coś zorganizować pod siebie? Tym bardziej ze akurat tutaj to luzna propozycja.

5 minut temu, LAF napisał(a):

A kto przywiózł grilla i nabył karkówkę?

🫣. Mi chodzi tylko o to ze latwo śmiać się ( na pewno bez zadnych złych intencji)ze ktoś coś pod siebie robi zamiast docenić ze robi i proponuję.  A po prawdzie nie spojrzałem zupełnie kto pisał i się  ztriggererowalem 😅

2 godziny temu, ignazz napisał(a):

Jasne. Tym bardziej że za nieobecność muszę postawić karniaka. 

Jeżeli wyjazd nie będzie kolidował z Halloween w Edynburgu i wyjazdem do Teksasu co powoli planuje i wrzucę na forum szczegółowy plan wyjazdu to jasne że jak dam radę to z przyjemnością będę.  

co to za wypad do texasu?

Staram się w miesiącach miłych w Teksasie a u nas zimnych zrobić złoty kwadrat Teksasu czyli po wypuszczeniu kalendarza NBA tak polecieć aby maksymalnie dużo meczów zobaczyć w HOU SAS DAL bo zbieram „skalpy hal NBA”. 

Ekipa koszykarska z Torunia będąc już na czymś takim NYC NYBroo PHI WAS ( pijaństwo zabiło pomysł BOS) zgłasza akces gdyby udało się to w ferie zimowe 

złoty kwadrat to kluby NBA oraz wizyta nad Zatoką Meksykańska której Donald zmienił nazwę aby zwiedzić Corpus Christie i USS Lexington bo lubię historie marynistyczne i zwiedzam okręty wojenne ( łącznie z Pearl Harbour już odhaczonym). 

z kalkulacji lotów wychodzi mi albo międzylądowanie w NYC ( może mecze extra?)  albo przez Niemcy do ATL i wtedy DAŁ lub HOU. 

w międzyczasie trochę cowboy dream czyli Forth Worth i na dokładkę chciałbym zobaczyć Austin. 

czekam na kalendarz NBA. 

Ekipa toruńska jest zróżnicowana finansowo więc będzie optymalizacja kosztów. W swoim stylu zdejmę rezerwację byle jakie aby potem na ostatnią chwilę podmienić na optymalne. 

Oczywiście jeżeli ktoś jest na forum chętny to nie ma problemu. Gorzej z żonami kolegów bo ostatnio jeden nie poleciał mimo że zapłacił za lot i bilety 

Zrobiłem tak East Coast West Coast Florydę więc czas na Teksas. 
czekałem z tym kiedy spurs zaczną coś grać bo ostatnie 7 lat to wiecie…..

Jak miałby to być marzec to NCAA nie pogardzę bo byłem kiedyś na półfinałach FF 

Malta i tego typu miejsca na płd Europy spoko

ale tylko do konca pazdziernika / zmiany czasu

w połowie listopada tam o 17 zachodzi słońce, dla mnie fchooi słabo

tzn nawet w pazdzierniku wcale nie mówię że bym dołączył, bo akurat mam 2 wyjazdy połowa września / koniec września + pocz października, tak ogólnie o tym krótkim dniu wspominam bo może nie każdy jest świadom

9 minut temu, rw30 napisał(a):

Malta i tego typu miejsca na płd Europy spoko

ale tylko do konca pazdziernika / zmiany czasu

w połowie listopada tam o 17 zachodzi słońce, dla mnie fchooi słabo

tzn nawet w pazdzierniku wcale nie mówię że bym dołączył, bo akurat mam 2 wyjazdy połowa września / koniec września + pocz października, tak ogólnie o tym krótkim dniu wspominam bo może nie każdy jest świadom

I co w sumie to zmienia?

dla Ciebie prawdopodobnie nic

dla mnie że jakbym jechał w takie miejsce to chciałbym  też nacieszyć się fajną pogodą / temperaturą / słońcem. 

In case it's not your case można to równie dobrze zrobić w randomowym Kazimierzu Dolnym albo Murzasichle pewnie za podobne pieniądze i z lepszą elastycznością jak chodzi o dojazd / dni eventu etc.

....ale naprawdę nie chcę się wcinać ani narzucać, just sayin

45 minut temu, rw30 napisał(a):

dla Ciebie prawdopodobnie nic

dla mnie że jakbym jechał w takie miejsce to chciałbym  też nacieszyć się fajną pogodą / temperaturą / słońcem. 

In case it's not your case można to równie dobrze zrobić w randomowym Kazimierzu Dolnym albo Murzasichle pewnie za podobne pieniądze i z lepszą elastycznością jak chodzi o dojazd / dni eventu etc.

....ale naprawdę nie chcę się wcinać ani narzucać, just sayin

To dalej fajniejsza pogoda i możliwość siedzienia na zewnątrz daje Malta nawet po ciemku.