Skocz do zawartości

ATF na żywo

RappaR

Kto ma najlepszy skład   

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wybrał najlepiej i czemu ja?

• 1
      3
    • 2
      0
    • 3
      1
    • 4
      0
    • 5
      0
    • 6
      3
    • 7
      4
    • 8
      8
    • 9
      1
    • 10
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Kto wybrał najlepszy skład

Sezony 01-25

Team1: LeBron James, Manu Ginobili, Paul George, Reggie Miller, Paul Pierce, Vlade Divac, LaMarcus Aldridge, Al Horford

Team2: Nikola Jokic, Steve Nash, Draymond Green, Jayson Tatum, Alex Caruso, Amare Stoudamire, Steve Francis, Aaron Gordon

Team3: Shaq, Jason Kidd, Brandon Roy, Blake Griffin, Caron Butler, Antawn Jamison, Carmelo, Michael Redd

Team4: Curry, Paul Gasol, Baron Davis, Kirilenko, Doug Christie, Vince Carter, Mourning, Millsa

Team5: Duncan, Harden, McGrady, Haliburton, Marc Gasol, Joe Johnson, Tony Parker, Bosh

Team6: Giannis, Shai, Jimmy Butler, Klay Thompson, Holmgren, Adebayo, Middleton, Odom

Team7: Kobe, Dirk, Sheed, Artest, Stojakovic, Jermaine O'Neale, Deron Williams, Jrue Holiday

Team8: Kawhi, Durant, Anthony Davis, Embiid, Lillard, J-Dub, Devin Booker, Derrick White

Team9: Wade, CP3, Howard, Marion, Webber, Westbrook, Gerald Wallace, Gobert

Team10: Garnett, Ray Allen, Wembanyama, Irving, Battier, Brand, Iguodala, Maxey

jak coś wybieraliśmy bez używania telefonów i każdy miał minute na wybór picku, stad wiele nazwisk kompletnie pominiętych.

Fajną zabawą dla userów może być też spróbować zgadnąć kto kogo wybrał, w atf brali udział:

LeweBiodroSmoka, RappaR, blackmagic, Gregorius, antek, MarcusCamby, mac, StroShow, january i ja.

Team 1 - Ronnie 

Team 2 - LBS

Team 3 - stroShow 

Team 4 - Gregorius

Team 5 - Camby 

Team 6 - january 

Team 7 - Rappar

Team 8 - blackmagic

Team 9 - antek

Team 10 - mac

Dajcie znać ile zgadlem 

Edytowane przez P_M

Godzinę temu, P_M napisał(a):

Team 1 - Ronnie 

Team 2 - LBS

Team 3 - stroShow 

Team 4 - Gregorius

Team 5 - Camby 

Team 6 - january 

Team 7 - Rappar

Team 8 - blackmagic

Team 9 - antek

Team 10 - mac

Dajcie znać ile zgadlem 

Dwa tylko picki

2 godziny temu, agresywnychomik napisał(a):

Moja top 3 to 4,5 i 7 później wybiorę ten topowy xD.

4 - antek

5 - Camby Goat

7 - mac

Nic 

2 godziny temu, P_M napisał(a):

Team 1 - Ronnie 

Team 2 - LBS

Team 3 - stroShow 

Team 4 - Gregorius

Team 5 - Camby 

Team 6 - january 

Team 7 - Rappar

Team 8 - blackmagic

Team 9 - antek

Team 10 - mac

Dajcie znać ile zgadlem 

z ciekawosci, po czym wnioskujesz ze ja to team 10 ?

Nie mam tam ani jednego gracza ktoego wzialem w jakims atf czy ktorego jestem jakims wielkim fanem.

A chyba tylko Irvinga cenie lepiej niz wiekszosc.

3 minuty temu, mac napisał(a):

z ciekawosci, po czym wnioskujesz ze ja to team 10 ?

Nie mam tam ani jednego gracza ktoego wzialem w jakims atf czy ktorego jestem jakims wielkim fanem.

A chyba tylko Irvinga cenie lepiej niz wiekszosc.

KG&Wemby to idealne defensywne combo dla starego fana twin towers  :D + dobrzy w D Battier, Brand, Iguodala, Maxey, jakoś to się spina.

1. Strzelam że Rappar

2. Jokic ale przede wszystkim Caruso podpowiada mi że to może być LBS.

3. StroShow zdradził Cie Caron Butler!

4. W piątej rundzie idący Doug Christie to musi być my man blackmagic!

5. Z moich wyliczeń wychodzi że to prawdopodobnie Ronnie.

6. Jimmy Butler dzwonił do mnie mówiąc że może grać w Polsce tylko w styczniu- January.

7. Tu miałem największy dylemat, ale Stojakovic decyduje że to chyba skład Antka.

8. Leonard,  Embiid, Anthony Davis to musi być mac!

9. Gerald Wallace Cie zdradził Camby !

10. Gregorius to musisz być Ty. Ray Allen lubi to.

Ile trafiłem?

19 minut temu, antek napisał(a):

1. Strzelam że Rappar

2. Jokic ale przede wszystkim Caruso podpowiada mi że to może być LBS.

3. StroShow zdradził Cie Caron Butler!

4. W piątej rundzie idący Doug Christie to musi być my man blackmagic!

5. Z moich wyliczeń wychodzi że to prawdopodobnie Ronnie.

6. Jimmy Butler dzwonił do mnie mówiąc że może grać w Polsce tylko w styczniu- January.

7. Tu miałem największy dylemat, ale Stojakovic decyduje że to chyba skład Antka.

8. Leonard,  Embiid, Anthony Davis to musi być mac!

9. Gerald Wallace Cie zdradził Camby !

10. Gregorius to musisz być Ty. Ray Allen lubi to.

Ile trafiłem?

Jakbyś tam był 

18 minut temu, blackmagic napisał(a):

Jakbyś tam był 

Patrzę na skład numer 4 i to jest ofensywny monstrum. Christie, Kirilenko, Alonzo Mourning i tylko jedna piłka? Dwaj pierwsi bardzo mocna trojka w primie często ponad 30%. To już nie przelewki (ustaliliśmy, że takich graczy się nie zostawia w rogach!).

Idę spać. Dotarłem do domu. Jeszcze tylko jakiś kebab, karkoweczka i dosłownie jeden drineczek w jacuzzi!

23 minuty temu, antek napisał(a):

Patrzę na skład numer 4 i to jest ofensywny monstrum. Christie, Kirilenko, Alonzo Mourning i tylko jedna piłka? Dwaj pierwsi bardzo mocna trojka w primie często ponad 30%. To już nie przelewki (ustaliliśmy, że takich graczy się nie zostawia w rogach!).

Idę spać. Dotarłem do domu. Jeszcze tylko jakiś kebab, karkoweczka i dosłownie jeden drineczek w jacuzzi!

Też jak na ten skład patrzę to w sumie same steale, są ludzie od ataku są ludzie od obrony (hokejowa zmiana jak coś) plus widać mocny fit jest a nie tylko branie talentu na pałę.

uczciwie przyznam że skład nr 7 też zacny i widać że ktoś się zna. Szkoda tylko że idąc tokiem 1 Gra z 10, 2 z 9, skład nr 7 wpada na skład nr 4 i choć początkowo wygląda na wyrównany pojedynek to doug Christie niestety wyłącza Kobiego, a w drugą stronę od niego nie podwoisz jak już ustaliliśmy więc robi się trochę blow out ;)

3 minuty temu, blackmagic napisał(a):

Też jak na ten skład patrzę to w sumie same steale, są ludzie od ataku są ludzie od obrony (hokejowa zmiana jak coś) plus widać mocny fit jest a nie tylko branie talentu na pałę.

uczciwie przyznam że skład nr 7 też zacny i widać że ktoś się zna. Szkoda tylko że idąc tokiem 1 Gra z 10, 2 z 9, skład nr 7 wpada na skład nr 4 i choć początkowo wygląda na wyrównany pojedynek to doug Christie niestety wyłącza Kobiego, a w drugą stronę od niego nie podwoisz jak już ustaliliśmy więc robi się trochę blow out ;)

Jutro odpowiem na te zaczepki! Chwile po tym jak wrzucę opis do piłkarskiego atf. Bój się bo masz czego.

Ps. Hokejowe zmiany to wiadomo konieczność. U mnie na sf w ataku Artest, na obronę wpuszczam plastra Stojakovicia !