Gregorius Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 No ja byłem fanem Ilgnera i Buchwalda. No ale Lothar Matthäus to byla niebywała klasa i z przyjemnością śledziłem reszte jego kariery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Mega silna obrona wraz z bramkarzem (w tym topowe boki obrony) i przede wszystkim sentyment do Matthausa i Christiana Vieriego. Awans @Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 @P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Nie uważam że w tej parze jest przyszły triumfator zabawy tak czy inaczej mój głos na: @Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 @P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 @Gregorius idzie dalej u @P_M widzę kilka bustow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 25 minut temu, blackmagic napisał(a): @Gregorius idzie dalej u @P_M widzę kilka bustow. To u Grega nie u mnie:) okulary w tym wieku już potrzebne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Teraz, P_M napisał(a): To u Grega nie u mnie:) okulary w tym wieku już potrzebne;) W tym wieku 17 latków w kosza jak było widać w niedzielę dalej można pojechać więc chyba nie jest tak źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 M jak Mem (Martinez) M jak Mistrz (Matthaus) taka różnica @Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 22 minuty temu, julekstep napisał(a): M jak Mem (Martinez) M jak Mistrz (Matthaus) taka różnica Fajnie, że ten Mem dał Messiemu MŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Matthaus najlepszy pomocnik z obu ekip, ale już cały środek pola biorę pakiet P_M'a jednak. Robben zdecydowanie najlepszy i najbardziej niebezpieczny w ofensywie grajek z obu ekip, też od P_M'a. R. Carlos i Ramos to mocny duet na boki obrony, chociaż akurat Robben grający na Brazylijczyka to raczej słabiutki matchup dla Gregoriusa, więc trochę traci, a P_M też ma całkiem dobre boki i na pewno w defensywie Bergomi grający na Neymara to bezpieczniejsza opcja niż R. Carlos na Robbena. Środek obrony oceniam chyba podobnie. Martineza jak już pisałem, ciężko ocenić i tu akurat P_M w oczach wielu mocno traci. Ale jednak postawię na niego finalnie. Awans: @P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 @P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 @P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Bardzo trudna decyzja ale o dosłownie włos przed rywalem jest moim zdaniem @P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 @Gregorius ale musiałem rzucić monetą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Pomimo posiadania Roberiry'ego awans @Gregorius. Vieri>RvP + świetne boki obrony + Modric chyba za wysoko zdecydowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2025 @Braveheart22 możesz sprawdzić ale po glosie Pablo jest 8 do 6 dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2025 12 godzin temu, Braveheart22 napisał(a): Matthaus najlepszy pomocnik z obu ekip, ale już cały środek pola biorę pakiet P_M'a jednak. Robben zdecydowanie najlepszy i najbardziej niebezpieczny w ofensywie grajek z obu ekip, też od P_M'a. R. Carlos i Ramos to mocny duet na boki obrony, chociaż akurat Robben grający na Brazylijczyka to raczej słabiutki matchup dla Gregoriusa, więc trochę traci, a P_M też ma całkiem dobre boki i na pewno w defensywie Bergomi grający na Neymara to bezpieczniejsza opcja niż R. Carlos na Robbena. Środek obrony oceniam chyba podobnie. Martineza jak już pisałem, ciężko ocenić i tu akurat P_M w oczach wielu mocno traci. Ale jednak postawię na niego finalnie. Awans: @P_M Jedyne rzetelne uzasadnienie głosu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Awans @Gregorius Ma przewagę w skuteczności pod bramką rywala. O ile nie pomyliłem nic to 21 bramek i 5 asystyt Gregoriusa vs 14 bramek i 5 asyst PM. Choć w fazie pucharowej u obu mizeria. Obrona też nieco lepsza Gregoriusa 17 czystych kont vs 13 PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Jako że już po głosowaniu to napiszę jeszcze jedną uwagę co do drużyny P_M. Jego skrzydlowi grali turniej jako prawoskrzydlowi. Tylko krótkimi momentami zmieniali strone na lewa. Więc o ile patrząc na kariery wszystko się zgadza to zostali wykorzystani w innej roli niz grali na turnieju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi