Braveheart22 Opublikowano 28 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2025 @The Game 85 Fabio Cannavaro, Włochy - 2006 Davor Suker, Chorwacja - 1998 Iker Casillas (GK), Hiszpania - 2010 Bebeto, Brazylia - 1994 Ivan Perisić, Chorwacja - 2018 Gilberto Silva, Brazylia - 2002 Aldair, Brazylia - 1994 Youri Djorkaeff, Francja - 1998 Claudio Caniggia, Argentyna - 1990 Sime Vrsaljko, Chorwacja - 2018 Antonio Bennarivo, Włochy - 1994 @LeweBiodroSmoka Xavi, Hiszpania - 2010 Dennis Bergkamp, Holandia - 1998 Carles Puyol, Hiszpania - 2010 Thomas Ravelli (GK), Szwecja - 1994 Michael Owen, Anglia - 1998 Krasimir Bałakow, Bułgaria - 1994 Dragan Stojković, Jugosławia - 1990 Eric Abidal, Francja - 2006 Stefan de Vrij, Holandia - 2014 Roland Nilsson, Szwecja - 1994 Papa Bouba Diop, Senegal - 2002 ... Temat służy do wrzucania opisów, dyskusji, przerzucania się argumentami i na koniec do głosowania. Przypominam, że obowiązkowa jest jedynie grafika z taktyką, która najlepiej zobrazuje Wasze zespoły. Rozbudowane opisy nie są wymagane. Można oczywiście do grafiki dorzucić kilka słów od siebie, jakieś podstawowe informacje, które Waszym zdaniem warto przedstawić. Każdego wola ile napisze, nie będziemy karać za brak większego opisu. Najważniejsza grafika. Jeśli chodzi o format to jest to klasyczny pojedynek H2H. Zwycięzca awansuje do 1/4. Głosujemy poprzez wskazanie jednego z nich (awans: nick usera pogrubioną czcionką). Czas trwania tej rundy: Myślę, że tydzień będzie ok, czyli do niedzieli na koniec tygodnia fajnie byłoby zamknąć ten etap (ale tu jeszcze można się dogadać w zależności jak to widzicie). Jedna uwaga dla przypomnienia. Oceniamy danego zawodnika tylko na podstawie jego występów w wybranym turnieju. Nie oceniamy całokształtu jego występów na MŚ (jeśli taki zawodnik zagrał w więcej niż jednym turnieju), ani też całokształtu jego kariery. Jeszcze ważna zasada ATF. Nie dyskredytujemy zawodników ze względu na to, że kiedyś poziom piłki był słabszy, gra była wolniejsza itd. Zapraszam wszystkich do dyskusji. Miłej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 29 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2025 Wybierając swoją drużynę kierowałem się głównie sukcesem drużynowym. W składzie mam 6 mistrzów, 4 wicemistrzów i brązowego medalistę. Za obronę odpowiadają Fabio Cannavaro wybrany 2 najlepszym piłkarzem tego turnieju i Iker Casillas najlepszy bramkarz z 2010 ( Hiszpanie wszystkie mecze fazy pucharowej wygrali 1-0, a jego interwencje w finale były spektakularne, a ogólnie puścił tylko 2 gole w 7 meczach.) Pozostałe miejsca w defensywie zajmują solidni gracze, którzy wydatnie pomogli swoim zespołom awansować do finałów. Natomiast za atak odpowiadają Davor Suker, czyli król strzelców z roku 1998 i Bebeto, który był idealnym uzupełnieniem Romario, więc z Sukerem powinien również współpracować idealnie. Na skrzydłach kluczowi gracze finalistów z zaznaczeniem, że finał w 1990 roku mógłby wyglądać zupełnie inaczej, gdyby Caniggia mógł zagrać, bo to on ciągnął zespół w fazie pucharowej, gdzie strzelił jedyne 2 gole jakie zdobyła Argentyna. W środku pola Djorkaeff, kluczowy gracz Francji i Gilberto Silva który fantastycznie zastąpił kontuzjowanego Emersona prawdziwa rewelacja Brazylii z 2002, gdzie ja będąc wielkim kibicem Brazylii w ogóle go nie znałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2025 jutro tu coś napiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2025 W dniu 29.07.2025 o 22:07, LeweBiodroSmoka napisał(a): jutro tu coś napiszę Jutro to będzie futro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2025 próbowałem się zmusić wracając dziś w pociągu, ale ostatnie 5 dni spałem po 3-4h max, gdybym jeszcze widział szansę na wygraną, ale rywal silniejszy jednak fajny team @The Game 85 powodzenia w kolejnych rundach a ATFy najlepsze jednak na zlotach, wpadajcie w okolicach marca, będziem informować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2025 @The Game 85 Najbardziej na pierwszy rzut oka mi nie pasował Dżorkaeff na AMC ale jak zgłębiłem sofascore to to jest świetny pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 @The Game 85ma fajny skład i przechodzi dalej. Szkoda ze Lbs nie zrobił opisu bo ma kilku graczy do których pewnie nie tylko ja mam sentyment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 (edytowane) @The Game 85 Bergkamp bał sie przylecieć i LBS został bez napastnika. Edycja : za bardzo lubie Bergkampa. Wiec zmiana glosu na @LeweBiodroSmoka. @Braveheart22 Edytowane 5 Sierpnia 2025 przez Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 @The Game 85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 @LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 @LeweBiodroSmoka ma lepszy skład Ale przez brak opisu nie wiem czy można to liczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Jak oba składy ssą to lepszy jest ten ssący z opisem @The Game 85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 22 minuty temu, blackmagic napisał(a): @LeweBiodroSmoka ma lepszy skład Ale przez brak opisu nie wiem czy można to liczyć? napisałem taki statement, bo myślałem, że deadline jest do niedzieli mogę coś skrobnąć krótszego wieczorem jeśli jeszcze można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): napisałem taki statement, bo myślałem, że deadline jest do niedzieli mogę coś skrobnąć krótszego wieczorem jeśli jeszcze można Może napisz i ewentualnie do północy można zmienić głos. A nuż znajdziesz stopa dla Denisa i zdąży dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): napisałem taki statement, bo myślałem, że deadline jest do niedzieli mogę coś skrobnąć krótszego wieczorem jeśli jeszcze można Daj opis bo Cię za to wyrzuca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 4 minuty temu, blackmagic napisał(a): Daj opis bo Cię za to wyrzuca co zrobią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 @The Game 85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 55 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): co zrobią? W sensie że wiele osob zagłosuje na przeciwnika bo nie dałeś opisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 4 minuty temu, blackmagic napisał(a): W sensie że wiele osob zagłosuje na przeciwnika bo nie dałeś opisu tak, po chwili zrozumiałem, za pół h siadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Awans: @The Game 85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi