Pablo81 Opublikowano Środa o 19:36 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:36 40 minut temu, DRK napisał(a): Dobry ten ostatni ćwierćfinał. Wbrew bukom Słowenia +6 po 1H. Luka już 22 punkty. Tristan z połowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano Środa o 19:41 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:41 (edytowane) 6 minut temu, Pablo81 napisał(a): Tristan z połowy Bogatemu diabeł dzieci kołysze Ile ten Luka ma fauli? Bo nasze komentatory mówią że cztery, a ja widzę w statach trzy. Oni chyba ten techniczny też liczą Edytowane Środa o 19:43 przez DRK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Środa o 19:49 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:49 7 minut temu, DRK napisał(a): Ile ten Luka ma fauli? Bo nasze komentatory mówią że cztery, a ja widzę w statach trzy. Oni chyba ten techniczny też liczą Statsy z FIBA: 4 faule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Środa o 20:01 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:01 Wywalić tych sędziów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano Środa o 20:05 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:05 Niesamowity poziom zawodów po obu stronach, niestety sedziowie nie dowożą, takiej apteki to już dawno nie widziałem. Sedziowie wyciągnęli bukmacherów za uszy trochę moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano Środa o 20:06 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:06 Alez ten przestrzelony półdystans Nikolica na koniec 4q sie zemścil w komplecie z fartowna 3. Zamiast +9 bylo +4. Decydujący moment meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu ale Turcy jada z Grekami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heatfun Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Szkoda, że taki Ataman nigdy w NBA się nie znajdzie bo by gwiazdeczki się spłakały i posrały ze strachu. Zwłaszcza te z młodszego pokolenia. Natomiast mimo, że to odklejeniec czasami i dziwak, to trener jest wybitny. Taktycznie zjadłby 90% trenerów w NBA w przedbiegach. Jak on dzisiaj ustawił obronę na Giannisa, to jest majstersztyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obywatelPP Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Ależ kapitalnie się to ogląda - normalna, męska, fizyczna koszykówka, a nie jakieś lukrowane spedalenie dla Average Joes... A ten młody z Finlandii to będzie mega kozak . Peace ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 7 godzin temu, obywatelPP napisał(a): Ależ kapitalnie się to ogląda - normalna, męska, fizyczna koszykówka, a nie jakieś lukrowane spedalenie dla Average Joes... Oglądałem na pół oka, bo dzieciaki przeszkadzały, ale też to zauważyłem. Wcześniej apteka praktycznie w każdym meczu, a teraz w końcu normalnie jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 11 godzin temu, steve napisał(a): ale Turcy jada z Grekami Tym bardziej szacunek dla naszych, którzy przynajmniej postraszyli Turków w czwartej kwarcie. Jestem w szoku jak mocno ograniczony został dzisiaj Giannis , jak widać można gdy ma się pomysł i odpowiednich ludzi na parkiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 5 minut temu, Thomas napisał(a): Tym bardziej szacunek dla naszych, którzy przynajmniej postraszyli Turków w czwartej kwarcie. ALe Turcy na Polskę to nawet nie mieli ćwerci tej energii co teraz. Dla nich mecz z Grecją to mecz z największym wrogiem . I było widać ,że wyszli jak na wojnę. a Sengun to już w ogóle jest na razie MVP tych mistrzostw. Kapitalnie gra w obronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi