julekstep Opublikowano Sobota o 20:03 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:03 Avdija vs Balcerowski POJEDYNEK TYTANÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Sobota o 20:05 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:05 Olek vs Balcerowski jak narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano Sobota o 20:07 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:07 Niesamowite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Sobota o 20:23 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:23 Sponsorem dzisiejszego meczu jest słówko "cipkowatość" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Sobota o 20:31 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:31 ale Balcerowski zajebiście zszedł z drogi, nie przeszkadzał a potem kozacko krzyczał MVP I KTO ZŁAPAŁ ZBIÓRKĘ MECZOWĄ?!?!? HĘ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Sobota o 20:34 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:34 Jprd! Loyd - PRZEc*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano Sobota o 20:34 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:34 No wreszcie Polska też ma swojego Jordana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano Sobota o 20:34 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:34 Cofam co pisałem - Lloyd mnie pozytywnie zaskoczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano Sobota o 20:36 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:36 Haha wiedziałem ze ten kasztan avdija spudłuje stepbacka zamiast iść po pewne 2 pkt i dogrywkę xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heatfun Opublikowano Sobota o 20:36 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:36 (edytowane) 2 minuty temu, blackmagic napisał(a): Cofam co pisałem - Lloyd mnie pozytywnie zaskoczył Bardziej go niedoceniłeś Ale spoko, że on będzie taką różnicę robił, to pewnie sam zawodnik nie wierzył Gracz bardzo fajny sportowo, ale gra w kadrze życiówkę. Edytowane Sobota o 20:37 przez Heatfun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Sobota o 20:37 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:37 pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano Sobota o 20:39 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:39 polska nba world champions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heatfun Opublikowano Sobota o 20:39 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:39 Nasz największy problem to bardzo słaba ławka, a nasi starterzy zaraz wysiądą. Pluta wyglądał w 4 kwarcie, jakby maraton przebiegł, to samo Sokół. Ponitka też był dużo wolniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano Sobota o 20:40 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:40 Jordan Loyd urodził się w 1993 roku w Chicago, imie do czegos zobowiazuje w koncu. No I urodzil sie wlasciwie w polskim mieście także tego, nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Sobota o 20:50 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:50 Loyd to mega kocur i jaki jest clutch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano Sobota o 21:43 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:43 Godzinę temu, Heatfun napisał(a): Nasz największy problem to bardzo słaba ławka, a nasi starterzy zaraz wysiądą. Pluta wyglądał w 4 kwarcie, jakby maraton przebiegł, to samo Sokół. Ponitka też był dużo wolniejszy. Tam jest kurde 7 ludzi do grania. Ten gieło czy Łączyński to pomyłka na tym poziomie. Dzieła tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obywatelPP Opublikowano Sobota o 22:40 Udostępnij Opublikowano Sobota o 22:40 53 minuty temu, blackmagic napisał(a): Tam jest kurde 7 ludzi do grania. Ten gieło czy Łączyński to pomyłka na tym poziomie. Dzieła tak samo I ? Thank Ya, Mr. Obvious ! Przewiduje dwa lekkie zwycięstwa z outsiderami: Islandia + Belgia, blowout z Francją + wypadniecię w 1/8. Co nie zmienia faktu, że to prawdziwi sportowcy, w 100000 % zaangazowani w swą robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Sobota o 22:51 Udostępnij Opublikowano Sobota o 22:51 2 godziny temu, blackmagic napisał(a): Cofam co pisałem - Lloyd mnie pozytywnie zaskoczył Ja jestem zaskoczony, ze tylu jest zaskoczonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano Niedziela o 07:30 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 07:30 8 godzin temu, obywatelPP napisał(a): I ? Thank Ya, Mr. Obvious ! Przewiduje dwa lekkie zwycięstwa z outsiderami: Islandia + Belgia, blowout z Francją + wypadniecię w 1/8. Co nie zmienia faktu, że to prawdziwi sportowcy, w 100000 % zaangazowani w swą robotę zakladając, ze nie zaliczymy wpadki z Islandia i Belgią to wychodzi na to, ze trafimy w 1/8 na kogos w stylu Gruzja czy Włochy (na pewno ominiemy Grecję), także jest duza szansa na ćwierćfinał chociażby, w cwiercfinale juz bedzie Serbia/Turcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano Niedziela o 07:34 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 07:34 A mi się nie podoba naturalizowanie zawodników ze względów sportowych, którzy nie mają żadnego związku z krajem. Przecież to jest żałosne, że bierzemy typa ze sklepu z zawodnikami i on z miejsca staje się najlepszym naszym zawodnikiem. I to tak, że jest Loyd, długo nic, Ponitka, długo nic, z 5 zadaniowców a dalej już gruz. A najlepsze, że w necie można spotkać komentarze, że Sochan nie jest prawdziwym Polakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi