Skocz do zawartości

ATF WORLD CUP

ATF WORLD CUP  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Od której edycji MŚ wolisz rozpocząć zabawę?

2. 2. Jaki format zabawy bardziej Ci odpowiada?

• Standardowo, jedna edycja od lat 90. do ostatniego mundialu 2022
    • Pomysł Chomika, czyli podział ATF'a na dwie osobne edycje (pierwsza od lat 90. do mundialu 2006)

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, DRK napisał(a):

Najmocniej wszystkich przepraszam za brak głosów.

Jestem w trasie. Jeśli będzie trzeba jakieś remisowe, stylowe pojedynki rozsądzić - zagłosuję bliżej późnego popołudnia/wieczora o ile zechcecie. Jeśli nie będzie takiej potrzeby  to w pełni zgadzam się z wolą forumowego ludu.

Jak dobrze liczę, w jednym pojedynku jest remis, a w dwóch innych różnica jednego głosu. Ale swojego nie rozstrzygniesz :)

Zagłosuj w parach antek-ernie i P_M-Gregorius.

@Pablo81 podobnie, tylko Twoje głosy potrzebne jeszcze w parze BMF-DRK.

Postarajcie się w miarę szybko to zrobić i kończymy rundę.

8 godzin temu, agresywnychomik napisał(a):

Thx

Jakby nie był super to all time cokolwiek live przy karkoweczce nie pobije nic :)

8 godzin temu, agresywnychomik napisał(a):

Thx

Jakby nie był super to all time cokolwiek live przy karkoweczce nie pobije nic :)

BTW, Święty Graal:

20250805_200810.jpg

Awans do ćwierćfinału:

@The Game 85

@Gregorius

@blackmagic

@24kobe8

@BMeF

@eMeS

@Pablo81

@ernie9005

Gratulacje i powodzenia dalej.

Pozostali, czyli:

@LeweBiodroSmoka

@P_M

@Sylvinho.

@julekstep

@DRK

@jack

@antek

Dziękuję za obecność, draft, dyskusje. Pamiętajcie, że to zabawa, nawet jeśli nie zawsze podobają nam się werdykty. W niektórych przypadkach zaważył jeden głos, tym razem na niekorzyść DRK czy antka, u P_M'a niewiele więcej, taki urok ATF'ów.

Zapraszam w dalszym ciągu do dyskusji i głosowania. Natomiast w przyszłości kolejne formaty ATF.

2 minuty temu, P_M napisał(a):

Ech, czuję się autentycznie poszkodowany zważywszy na składy, które przeszły dalej i zważywszy na skład, z którym przegrałem :(

Wiem jak się czujesz. 

Sure! Here is a randomly generated quarterfinal bracket (1/4 final) using the 8 nicknames in a knockout format (like the World Cup):

Quarterfinal Matchups:

Match 1: The Game 85 🆚 blackmagic

Match 2: Gregorius 🆚 Pablo81

Match 3: 24kobe8 🆚 eMeS

Match 4: BMeF 🆚 ernie9005

31 minut temu, P_M napisał(a):

Ech, czuję się autentycznie poszkodowany zważywszy na składy, które przeszły dalej i zważywszy na skład, z którym przegrałem :(

Gratuluję rywalizacji mimo ze atmosfera może nie byla najlepsza. Uważam ze przesadzasz teochez reakcja bo o ile rozumiem ze uwazasz ze miałeś lepszy zespół ( ja uważałem i uważam dalej ze mój był lepszy) to ludzie zdecydowali. Nikt jakoś nie doczepił sie do czegoś u z ciebie żebyś mógł czuć się pokrzywdzony. Więcej luzu Ci życzę. 

1 minutę temu, Gregorius napisał(a):

Gratuluję rywalizacji mimo ze atmosfera może nie byla najlepsza. Uważam ze przesadzasz teochez reakcja bo o ile rozumiem ze uwazasz ze miałeś lepszy zespół ( ja uważałem i uważam dalej ze mój był lepszy) to ludzie zdecydowali. Nikt jakoś nie doczepił sie do czegoś u z ciebie żebyś mógł czuć się pokrzywdzony. Więcej luzu Ci życzę. 

Nie no, żeby nie było, ja tę zabawę z luzem traktuje i jak zawsze w przypadku porażki życzę finałowego triumfu, bo najlepiej przegrać z późniejszym mistrzem;) 

Po prostu tutaj autentycznie uważałem, że mam lepszy skład i nikt nie podał chociaż cienia przekonującego mnie argumentu, że twój skład jest lepszy, a jedynie co to kilka głosów było w stylu "rzut monetą". 

Wstępny terminarz:

- 1/4 do soboty 9.08

- 1/2 do środy 13.08

- finał do niedzieli 17.08

Wiadomo, jak będzie obsuwa ten jeden dzień przykładowo to nic wielkiego się nie stanie, ale lepiej się przygotować i stosować do powyższego, żeby to sprawnie zakończyć.

11 godzin temu, ignazz napisał(a):

Ten ATF totalny sztos i gratulacje do pomysłodawcy 

Mimo wszystko, jeszcze lepiej, by było, gdyby więcej osób zagrało (20+). Trochę też więcej dyskusji, by się przydało i więcej głosów z uzasadnieniem :)

Złoty czas to był ten ATF, który zniknął z forum. Inny format, bo po prostu zwykły piłkarski ATF, ale tam samej dyskusji okołodraftowej to się chyba prawie 200 stron nazbierało i wiele mocnych, merytorycznych dyskusji. A potem przy grupach i w głosowaniu też sporo uzasadnień.

Chętnie, by sobie to człowiek poczytał po czasie...

23 godziny temu, P_M napisał(a):

btw: jak to jest, że nikomu teraz Pogba nie przeszkadza? :D 

Zupełnie inny format, w którym ten c***ek jednak się broni i ciężko się przyjebać nawet jak się gościa nie lubi xd

29 minut temu, Braveheart22 napisał(a):

Złoty czas to był ten ATF, który zniknął z forum. Inny format, bo po prostu zwykły piłkarski ATF, ale tam samej dyskusji okołodraftowej to się chyba prawie 200 stron nazbierało i wiele mocnych, merytorycznych dyskusji. A potem przy grupach i w głosowaniu też sporo uzasadnień.

Chętnie, by sobie to człowiek poczytał po czasie...

Przydałoby się dokończyć ten Atf co tu poskładałem za skład to glowa mala;)

Bo tu po grupowej nie pociagnelismy dalej:(

30 minut temu, Braveheart22 napisał(a):

Zupełnie inny format, w którym ten c***ek jednak się broni i ciężko się przyjebać nawet jak się gościa nie lubi xd

No problem w tym że ja go miałem z tego samego timeline'u xDDDDDD