Skocz do zawartości

ATF WORLD CUP

ATF WORLD CUP  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Od której edycji MŚ wolisz rozpocząć zabawę?

2. 2. Jaki format zabawy bardziej Ci odpowiada?

• Standardowo, jedna edycja od lat 90. do ostatniego mundialu 2022
    • Pomysł Chomika, czyli podział ATF'a na dwie osobne edycje (pierwsza od lat 90. do mundialu 2006)

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, ignazz napisał(a):

Z Krakowa do Lublina przez Warszawę? 

Skrótem poleciałem :]

A tak zupelnie serio zawsze przyjemniej sie jedzie w grupie niz samemu. Chlopaki tez raczej nie narzekali. Z Warszawy do Lublina mam godzinę z hakkiem drogi, lecz słusznie zauważyłeś że nie jest to najkrótsza trasa :]

21 godzin temu, blackmagic napisał(a):

Jak coś daj znać mogę Ci jutro wieczorem opis zrobić. Ustaliliśmy wczoraj co się naprawdę liczy w piłce ;)

Poradziłem sobie bez Ciebie, ale cytujac Brunnera "pamietaj, ze zawsze jestem Twoim przyjacielem, Hans"- danke :)

ps, jak dam rade i mam jeszcze wene i pamiec z piatku mysle czy nie opisac zespolow z ATF nba 2001-2025 :)

Doncic jako FA, bedzie sie Nam snił po nocach :)

17 minut temu, antek napisał(a):

Poradziłem sobie bez Ciebie, ale cytujac Brunnera "pamietaj, ze zawsze jestem Twoim przyjacielem, Hans"- danke :)

ps, jak dam rade i mam jeszcze wene i pamiec z piatku mysle czy nie opisac zespolow z ATF nba 2001-2025 :)

Doncic jako FA, bedzie sie Nam snił po nocach :)

Czaisz że ja sie zorientowałem 2 min po swoim ostatnim picku że Doncic nie poszedł. 

tak na szybko to widzę że @eMeS można z miejsca dać wygraną w ATFie i się już nie użerać z kolejnymi rundami 😛 

nie widzę nikogo kto miałby w ogóle podjazd....może w jakimś alternatywnym świecie @Pablo81 u głosujących którzy mają totalnie wyjebane na obronę...ale takich za wielu chyba nie będzie

8 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

tak gdzieś koło 23 30 skończę opis, to wtedy zagłosuje, może skoro już piszę, a brakuje głosów przeciągnąć trochę deadline na nie? nie wiem do kiedy głosujemy jak coś :)

Dzisiaj do końca dnia :)

Głosów większość jest, brakuje kilku, a są mecze, gdzie będzie blisko.

No u Ciebie ciężka sytuacja, ludzie już pewnie się rozeszli to raz, a dwa to raczej nie są zbyt często skłonni do zmiany decyzji. 

Pewnie i tak rano wszystko będzie liczone, więc jak ktoś w międzyczasie zagłosuje, czy kto inny zmieni zdanie w jakimś pojedynku, to problemów nie będę robił.

Edytowane przez Braveheart22

8 minut temu, Gregorius napisał(a):

Nie zależnie czy glosujesz na P_M czy na mnie zaglosuj. Bez żadnego żalu z mojej strony niezależnie id decyzji. Obecnie jak dobrze licze jest 5:5

6:5

6:6 masz głos bmfa, ktory zbiorczo w ktorejs parze zagłosował ;) 

btw: jak to jest, że nikomu teraz Pogba nie przeszkadza? :D 

Edytowane przez P_M

Godzinę temu, Braveheart22 napisał(a):

Dzisiaj do końca dnia :)

Głosów większość jest, brakuje kilku, a są mecze, gdzie będzie blisko.

No u Ciebie ciężka sytuacja, ludzie już pewnie się rozeszli to raz, a dwa to raczej nie są zbyt często skłonni do zmiany decyzji. 

Pewnie i tak rano wszystko będzie liczone, więc jak ktoś w międzyczasie zagłosuje, czy kto inny zmieni zdanie w jakimś pojedynku, to problemów nie będę robił.

wszystko git, przynajmniej mam czyste sumienie, a teraz szybko zagłosuje losowo tylko raz świadomie przeciw Julkowi

oczywiście żartuję, przeglądnąłem składy na szybko i na tej podstawie głosowałem

Godzinę temu, Braveheart22 napisał(a):

ewnie i tak rano wszystko będzie liczone, więc jak ktoś w międzyczasie zagłosuje, czy kto inny zmieni zdanie w jakimś pojedynku, to problemów nie będę robił.

nie, nie jeśli nie będzie oficjalnej przedłużki, to ja biere na klatę wynik jaki jest

dobranoc

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Najmocniej wszystkich przepraszam za brak głosów.

Jestem w trasie. Jeśli będzie trzeba jakieś remisowe, stylowe pojedynki rozsądzić - zagłosuję bliżej późnego popołudnia/wieczora o ile zechcecie. Jeśli nie będzie takiej potrzeby  to w pełni zgadzam się z wolą forumowego ludu.