Skocz do zawartości

ATF WORLD CUP

ATF WORLD CUP  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Od której edycji MŚ wolisz rozpocząć zabawę?

2. 2. Jaki format zabawy bardziej Ci odpowiada?

• Standardowo, jedna edycja od lat 90. do ostatniego mundialu 2022
    • Pomysł Chomika, czyli podział ATF'a na dwie osobne edycje (pierwsza od lat 90. do mundialu 2006)

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, The Game 85 napisał(a):

Tamte mistrzostwa mecze Polski i Brazylii mam nagrane na kasetach video i po kilka razy oglądałem te mecze. 

Pamiętam cyrk Rivaldo, czerwień i gol z połowy Ronaldinho, gol z czuba Ronaldo, czy babol Kahna. Marcosa nie zapamiętałem z niczego.

Natomiast z poprzednich mistrzostw pamiętam zwycięstwa po karnych z Włochami i Holandią mimo, że nie mam ich nagranych.

Skoro masz nagrane mecze Polski, to powiedz mi jak wspominasz mecz Polska - Portugalia. 

Bo dla mnie mecz dwóch równorzednych rywali i mecz bardziej na wynik 2-2 niż 4-0. Wynik zupełnie zaciemnił przebieg spotkania w wspomnieniach 99% kibiców. Nam brakło skuteczności, a bramki tracililiśmy po indywidualnych, często prostych błędach. 

Swoją drogą wciąż nie poszły dwa tak mocne nazwiska, że i w IV-V rundzie bym je oklaskiwał 

1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a):

Skoro masz nagrane mecze Polski, to powiedz mi jak wspominasz mecz Polska - Portugalia. 

Bo dla mnie mecz dwóch równorzednych rywali i mecz bardziej na wynik 2-2 niż 4-0. Wynik zupełnie zaciemnił przebieg spotkania w wspomnieniach 99% kibiców. Nam brakło skuteczności, a bramki tracililiśmy po indywidualnych, często prostych błędach. 

Swoją drogą wciąż nie poszły dwa tak mocne nazwiska, że i w IV-V rundzie bym je oklaskiwał 

Akurat ten mecz oglądałem ostatnio ze 20 lat temu, częściej wracam do Brazylii czy rezerweiros co pokonali amerikaneiros.

Natomiast z tego co pamiętam to może nie był mecz na 0-4, ale też nie na remis. Tam Portugalia dość szybko zdobyła prowadzenie co wpłynęło na przebieg meczu, bo Portugalia przede wszystkim potrzebowała punktów po wpadce w pierwszej kolejce z USA. Natomiast my niby coś próbowaliśmy, ale nic nie wychodziło, a potem już nas dobili.