Skocz do zawartości

ATF WORLD CUP

ATF WORLD CUP  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Od której edycji MŚ wolisz rozpocząć zabawę?

2. 2. Jaki format zabawy bardziej Ci odpowiada?

• Standardowo, jedna edycja od lat 90. do ostatniego mundialu 2022
    • Pomysł Chomika, czyli podział ATF'a na dwie osobne edycje (pierwsza od lat 90. do mundialu 2006)

Rekomendowane odpowiedzi

23 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Zizou to akurat z 98 jest picknięty

jedno jest pewne, mało który as ekstraklapy miał tyle red flagów co niektóre supergwiazdy tutaj, przynajmniej na to wychodzi

Zawodników, którzy mieli idealne turnieje kilku jest, choć faktycznie niewielu. 

yo Neymar był na mojej shortliście do dwóch kolejnych picków

trochę peszek że w swoim peaku na jednym mundialu został połamany a na kolejny jechał z kontuzją, ale w 2014 dopóki grał to grał świetnie (i można PRowo się bawić w udowadnianie jak bez niego Brazylia dała dupy)

jeden minus że mocno dislikeable typek

27 minut temu, julekstep napisał(a):

ale w 2014 dopóki grał to grał świetnie

no tak coś mi nie pasowało jednak, ta 1/8 z Chile to nie był wybitny występ w żadnym stopniu, sporo zmarnowanych okazji, druga połowa z dogrywką zdecydowanie gorsza

inna sprawa, że Chile urządziło sobie ładne polowanko na jego nogi, no, ale to nie jest jakaś sensacja w takich turniejach w meczach z takimi rywalami

nawet sobie odpaliłem ten Wasz cały sofascore

https://www.sofascore.com/pl/football/match/chile-brazil/YUbseVb#id:4768142

czy utracone posiadania w liczbie 27 to dobrze czy nie najlepiej? 2 strzały zaledwie, jeden celny

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

2 minuty temu, Braveheart22 napisał(a):

Maradona to byłby chyba zbyt duży gamechanger dla pierwszego wybierającego.

czy większy niż Ronaldo? bo akurat to imo on powinien iść z #1

generalnie no często jest tak, że ci wybierający pierwsi mają po prostu najłatwiej

na a gołym okiem widać, że poziom wyborów drastycznie spada już po pierwszych 5 rundach, co w takim ATF PL nie miało miejsca i gra była zdecydowanie bardziej dynamiczna

5 minut temu, Braveheart22 napisał(a):

Myślę, że Maradona 86 to najlepszy indywidualny występ w historii i nikt nie jest blisko.

imo Ręka Boga mocno tutaj psuje zasadność tej narracji, still wciąż uważam, że posiadanie R9 daje wciąż olbrzymiego boosta, a już nawet nie chodzi o to, po prostu jakość składów byłaby o niebo lepsza, no i mielibyśmy Rodaków, co mega zwiększyłoby atrakcyjność

12 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

generalnie no często jest tak, że ci wybierający pierwsi mają po prostu najłatwiej

na a gołym okiem widać, że

Powiem Ci, że byłem piąty i nie czułem, żebym miał łatwiej, wręcz miałem wrażenie, że ani nie mogę wybrać kogoś kto robiłby mega różnicę, a i na swój drugi pick musiałem w c*** długo czekać, więc i o planowanie ciężko.