Skocz do zawartości

ATF WORLD CUP

ATF WORLD CUP  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Od której edycji MŚ wolisz rozpocząć zabawę?

2. 2. Jaki format zabawy bardziej Ci odpowiada?

• Standardowo, jedna edycja od lat 90. do ostatniego mundialu 2022
    • Pomysł Chomika, czyli podział ATF'a na dwie osobne edycje (pierwsza od lat 90. do mundialu 2006)

Rekomendowane odpowiedzi

Bardziej bym się skupił na tym co się dzieje w twojej gŁOWIE gdy piszesz o swoich wyborach, zespołach w simce czy przekonaniach światopoglądowych. ;) 

Ty się nawet pomyliłeś i to GRUBO w ocenie kebabów bo akurat czytam precyzyjnie i podróżuje swobodnie po mapie kulinarnych przygód Julka 

40 minut temu, P_M napisał(a):

No artystą nie był, nie wiem jaka w tym kontrowersja? Są artyści jak Ronaldinho czy Messi i są wybitni rzemieślnicy jak np Schweinsteiger, ale to nic złego.

Ja bym w ogóle zaryzykował tezę, że prawdziwych piłkarskich artystów już nie ma. Kiedyś po boiskach biegały samouki, które zachwycały swoim polotem i unikalnym stylem gry, a teraz to wszyscy wychodzą ze szkółek, w których uczyli się tego samego rzemiosła, w którym po prostu jedni są lepsi, a drudzy gorsi ;)

Edytowane przez Kily

1 minutę temu, Braveheart22 napisał(a):

Przecież gość miał świetny turniej, a Turcja jako underdog zrobiła medal. 

No i jest jeszcze kwestia jego charyzmy, też wyglądu, co myślę powoduje, że to trochę taka ikoniczna postać.

Mega gościa lubiłem, pewnie nie tylko ja.

I trzeba to wrzucić na warsztat . 

@antek do tej pory same świetne, typowo turniejowe picki, a tu nagle pójście w głośne nazwisko z przeciętnym mundialem.

Uwielbiałem Batigola, ale przecież on tam totalnie rozczarował. Nawet w głowie miałem pod dyskusje przy Ballacku, że format zabawy jest taki, że prędzej pójdzie Bartosz Bosacki niż Batistuta. A tu taki strzał.

Z Twojej strony liczyłem na coś extra :) Mam kilka nazwisk w głowie.

15 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

@antek do tej pory same świetne, typowo turniejowe picki, a tu nagle pójście w głośne nazwisko z przeciętnym mundialem.

Uwielbiałem Batigola, ale przecież on tam totalnie rozczarował. Nawet w głowie miałem pod dyskusje przy Ballacku, że format zabawy jest taki, że prędzej pójdzie Bartosz Bosacki niż Batistuta. A tu taki strzał.

Nie mozna miec calego hipsterskiego zespolu :)

28 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Ja rozumiem pick, topowy napastnik w najlepszym dla siebie turnieju, czy można było wybrać lepiej? Zależy od tego co właściciel drużyny rzeźbi.

Edytowane przez agresywnychomik

5 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Ja rozumiem pick, topowy napastnik w najlepszym dla siebie turnieju, czy można było wybrać lepiej? Zależy od tego co właściciel drużyny rzeźbi.

Już z tydzień temu Ci na PW wysłałem lepszego gracza, typowego sleepera turniejowego i sądziłem, że antek to jest gość z jajami by go wziąć, a nie Batistuta za trzy gole z Jamajką i jeden z gol z karnego, gdzie w najważniejszych meczach nie istniał :)

A z głośnych nazwisk to przecież też są wciąż lepsze wybory.

Chilaverta planowałem wybrać jako 3 bramkarza w tej zabawie. Pamiętam jego występ na ms i dla mnie byl absolutnie genialny. Wyglądalo tak jakby 80% w wynikach Paragwaju zależalo od niego. Nigdy żaden bramkarz nie zrobil na mnie takiego wrażenia na ms czy me jak On. Właściwie tylko zbyt duże ryzyko w grze spowodowało ze nie byl 1. Ale to pick z dawnych emocji. Nie mam zamiaru udowadniac ze naprawdę byl najlepszy (szegolnie ze np obiektywbie neuer był lepszy)ale 2 stracone bramki w 4 meczach w tamtym turnieju mówią same za siebie.

Ps : dodatkowy plus estetuczny za wykonywanie wolnych i taktyke Paragwaju to umożliwiająca 

16 minut temu, Gregorius napisał(a):

Chilaverta planowałem wybrać jako 3 bramkarza w tej zabawie. Pamiętam jego występ na ms i dla mnie byl absolutnie genialny. Wyglądalo tak jakby 80% w wynikach Paragwaju zależalo od niego. Nigdy żaden bramkarz nie zrobil na mnie takiego wrażenia na ms czy me jak On. Właściwie tylko zbyt duże ryzyko w grze spowodowało ze nie byl 1. Ale to pick z dawnych emocji. Nie mam zamiaru udowadniac ze naprawdę byl najlepszy (szegolnie ze np obiektywbie neuer był lepszy)ale 2 stracone bramki w 4 meczach w tamtym turnieju mówią same za siebie.

Ps : dodatkowy plus estetuczny za wykonywanie wolnych i taktyke Paragwaju to umożliwiająca 

Mocno nastraszył wtedy Francuzów bo  niewiele brakowało do karnych. A w karnych pewnie by ich ostatecznie pogrążył z tym kosmicznym mentalem.

5 minut temu, Braveheart22 napisał(a):

Lucio zdecydowanie za szybko. Na tamtym turnieju to spokojnie z pięciu lepszych stoperów, by się znalazło imho. A sam Lucio mocniej się wyróżniał cztery lata później w Niemczech, mimo że skończyli na ćwierćfinale.

+ Babol z Anglią przy golu Owena.