Skocz do zawartości

Chicago Bulls 2025/2026

Thomas

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

to nie fake?

Nie, to wysokiej klasy specjalista z Denver, który nie potrafił z żadnej wymiany wyciągnąć choćby chronionego wyboru, odrzucając po drodze kilka 1rnd, gdy chłopaki ze zdjęcia mieli wartość. No i ofc odrzucony pick za Caruso, i oddanie za nic Markkanena.

Edytowane przez tankathon

Tu się musi coś jeszcze stać przed trade deadline, prawda?

Bo na tę chwilę mamy sześciu zawodników o wzroście powyżej 2m, w tym wiecznie kontuzjowany Collins, 2-way Olbrich, out4season Essengue i nasz PG Giddey. Czyli z rotacyjnych graczy na pozycje PF i C mamy Buzelisa i Smitha, a ponoć wolimy Matasa, jako pełnoetatowego SF...

Podobno próbują wyrwać Easona lub Smitha Jr z Houston, o pozycji centra nawet pół zdania, chyba faktycznie będą grać Williamsem.  Ciekawa opcja Day’Ron z Nets.

Zach Collins (toe) could miss rest of the year says Billy D. Unknowns on when he can get out of the walking boot still in play.

Edytowane przez tankathon

10 godzin temu, DRK napisał(a):

To tylko swap

10 godzin temu, ely3 napisał(a):

No ale tu nie chodzi o zawodników bo obaj są tacy se ale ,ze pozwolili Bostonowi zejść z 20 mln podatku za cenę drugiej rundy i Socie tez z ok 20 bodajże za cenę w sumie niczego

Ale tez dostali mlodszych graczy niz oddali, wiec to nie jest "nic".
Osobiscie nie wierze w Ivey, ale to moze byc buy-low i Simonsa na pewno latwiej pchnac dalej niz Vucka.

42 minuty temu, Benon napisał(a):

Bo na tę chwilę mamy sześciu zawodników o wzroście powyżej 2m, w tym wiecznie kontuzjowany Collins, 2-way Olbrich, out4season Essengue i nasz PG Giddey. Czyli z rotacyjnych graczy na pozycje PF i C mamy Buzelisa i Smitha, a ponoć wolimy Matasa, jako pełnoetatowego SF...

Tak to wyglada, ze musi nastapic ciag dalszy - Coby i Ayo oddzielnie gdzies za picki, a Simons za kiepski kontrakt wysokiego?
Pewnie wlasnie dlatego czesc trejdow klepneli wczesniej by moc ponegocjowac dalej.

12 godzin temu, wiLQ napisał(a):

Tak to wyglada, ze musi nastapic ciag dalszy - Coby i Ayo oddzielnie gdzies za picki, a Simons za kiepski kontrakt wysokiego?
Pewnie wlasnie dlatego czesc trejdow klepneli wczesniej by moc ponegocjowac dalej.

Coby White i Conley juz poleceli do Hornets... ale za Sextona, wiec guardow wciaz maja za duzo czyli jutro trzecia runda wymian?

Wymiany mi się podobają bo wreszcie coś robią i dostają picki (2rd ale zawsze) 

Nie potrafię sobie przypomnieć tak aktywnych Bulls na rynku. 

może zmiany nie jakieś spektakularne ale potrzebne 

white musiał odejść bo wszyscy widzieli jak jego powrót zniszczył ruch piłki w ataku, że o obronie nie wspomnę 

Sexton z obiecującego pg w cavs i odbudowaniu się w Jazz, stał się trochę obierzyswiatem ale to fajny grajek z fantastyczną umową, więc jest ogromna szansa że jeszcze kogoś się tym kontraktem skusi. 

będę tęsknił za Voohem bo to zawsze był profesjonalista i chyba typ który nie miał absolutnie żadnych haterow 

życzyłem mu żeby poszedł do Celtów, ale 3 lata temu 

Mialby już upragniony i zasłużony pierścień na palcu 

może za rok :)

6 minut temu, Przemus napisał(a):

Kto mi wyjaśni transfer Ayo? przecież to kpina+Julian Phillips? 

Przez lata obserwowałem jedynie wątki dot. Byków, ale kibicuje im od 35 lat. Po tej wymianie już nie wytrzymałem i aż się zarejestrowałem żeby wyrazić swoją dezaprobatę 😠 Zupełnie nie rozumiem tej wymiany, na dodatek po czasach Derricka Ayo był ostatnio moim ulubionym graczem Byków. Szlag mnie trafia po tej wymianie...

19 minut temu, tankathon napisał(a):

Mała aktualizacja...

+ oddanie Lauriego.

Kawał k**** roboty.

A idź pan w ...uj, pośmiewisko zrobili z tej organizacji. Litwin to niech sam się gdzieś odda jak najdalej od Chicago.

🤮 się chce na to co się tam wyprawia...

35 minut temu, Przemus napisał(a):

Kto mi wyjaśni transfer Ayo? przecież to kpina+Julian Phillips? 

Wygasajacy kontrakt, ktorego pewnie nie planowali przedluzac, za #8 z 2024 plus kilka pickow z 2 rundy to raczej standardowa wymiana.

Mozna co najwyzej dyskutowac czy warto bylo przedluzac Ayo po rynkowej stawce? Zwlaszcza gdy juz maja Giddey, Ivey i Tre Jones?

42 minuty temu, gizior napisał(a):

Przez lata obserwowałem jedynie wątki dot. Byków, ale kibicuje im od 35 lat. Po tej wymianie już nie wytrzymałem i aż się zarejestrowałem żeby wyrazić swoją dezaprobatę 😠 Zupełnie nie rozumiem tej wymiany, na dodatek po czasach Derricka Ayo był ostatnio moim ulubionym graczem Byków. Szlag mnie trafia po tej wymianie...

Z miejsca chciałbym podziękować organizacji Chicago Bulls za ostatnie ruchy transferowe bo nasze fortum zyskało „nowego” zarejestrowanego usera. Sprawdzając wiedzę chciałbym fana bulls od 35 lat zapytać o te ostatnie 28. Ile serii w POs wygrali od 1998 roku? 

4 minuty temu, josephnba napisał(a):

Za oddanie Ayo c*** w dupe 

każdego ale nie jego sk****syny

Dokładnie 😡

3 minuty temu, ignazz napisał(a):

Z miejsca chciałbym podziękować organizacji Chicago Bulls za ostatnie ruchy transferowe bo nasze fortum zyskało „nowego” zarejestrowanego usera. Sprawdzając wiedzę chciałbym fana bulls od 35 lat zapytać o te ostatnie 28. Ile serii w POs wygrali od 1998 roku? 

5 a z Play Inami 7? 😉