Skocz do zawartości

Chicago Bulls 2025/2026

Thomas

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, ignazz napisał(a):

I to jest to! Co 6 rok wygrywają jakąś serię. Mając big market taki cichy wynik. 

Bardzo delikatnie powiedziane, to jest dramat po prostu 😔

Clownisovas musi odejść, wuefista zresztą też 😠

15 minut temu, ignazz napisał(a):

Z miejsca chciałbym podziękować organizacji Chicago Bulls za ostatnie ruchy transferowe bo nasze fortum zyskało „nowego” zarejestrowanego usera. Sprawdzając wiedzę chciałbym fana bulls od 35 lat zapytać o te ostatnie 28. Ile serii w POs wygrali od 1998 roku? 

Od kiedy sa przeprowadzane testy kwalifikacji czy nowy uzytkownik sie nadaje na forum? ;->

Po prostu gdzieś mi wpadło to zestawienie wygranych serii na tragicznym trzeba dodać wschodzie i mi wyszło że tak jak wyśmiewamy kings Wizz czy hornets to pomimo krytyki bulls nigdy nie zostali należycie rozliczeni za koszmarny wynik 3 dekad. W Polsce fan Base jest spory i czasem jakiś dziadek coś tam nakrzyczy na chmury ale czy was ten wynik nie szokuje? Masz big market i słaby wschód??? 

11 minut temu, wiLQ napisał(a):

Od kiedy sa przeprowadzane testy kwalifikacji czy nowy uzytkownik sie nadaje na forum? ;->

To nie był test tylko chęć szczera aby o tej mizerii napisał fan Chicago. 

Bo to jest niepojęte a całkowicie przemilczane. 

17 minut temu, ignazz napisał(a):

Po prostu gdzieś mi wpadło to zestawienie wygranych serii na tragicznym trzeba dodać wschodzie i mi wyszło że tak jak wyśmiewamy kings Wizz czy hornets to pomimo krytyki bulls nigdy nie zostali należycie rozliczeni za koszmarny wynik 3 dekad.

Teraz, jak zbudują zespół z tych czternastu drugorundowych picków, to nie wygrają żadnej serii przez następną dekadę.

Dla mnie, drugorundowe picki są gówno warte.

19 minut temu, Thomas napisał(a):

Teraz, jak zbudują zespół z tych czternastu drugorundowych picków, to nie wygrają żadnej serii przez następną dekadę.

Dla mnie, drugorundowe picki są gówno warte.

To niestety całkiem prawdopodobne...

A jak już tak wymieniają kolejnych graczy na jeszcze gorszych to nie można wysłać PWilla gdziekolwiek za cokolwiek (można nawet za darmo albo wręcz dorzucić kilka wyborów w drugiej rundzie)?

1 godzinę temu, ignazz napisał(a):

Po prostu gdzieś mi wpadło to zestawienie wygranych serii na tragicznym trzeba dodać wschodzie i mi wyszło że tak jak wyśmiewamy kings Wizz czy hornets to pomimo krytyki bulls nigdy nie zostali należycie rozliczeni za koszmarny wynik 3 dekad. W Polsce fan Base jest spory i czasem jakiś dziadek coś tam nakrzyczy na chmury ale czy was ten wynik nie szokuje? Masz big market i słaby wschód??? 

To nie był test tylko chęć szczera aby o tej mizerii napisał fan Chicago. 

Bo to jest niepojęte a całkowicie przemilczane. 

Nie kto inny jak ja swego czasu pisałem że Bulls są Kings wschodu 

3 godziny temu, gizior napisał(a):

Przez lata obserwowałem jedynie wątki dot. Byków, ale kibicuje im od 35 lat. Po tej wymianie już nie wytrzymałem i aż się zarejestrowałem żeby wyrazić swoją dezaprobatę

Witam na forum.

Ja jestem z bykami na dobre i złe od finałów z Portland, także nasz staż kibicowski jest bardzo podobny. Nauczyłem się przez te wszystkie lata cieszyć z małych sukcesów, takich jak seria pięciu zwycięstw na otwarciu tego sezonu i pojedynczych akcji, typu rzut Giddey'a przeciwko Lakers z połowy. Ciągle mam nadzieję, że kiedyś doczekam kolejnego tytułu, choć jak się patrzy na to co oni tam odwalają, to może się okazać, że po prostu nie dożyję tej chwili.

Pozdrawiam

4 minuty temu, Thomas napisał(a):

Ja jestem z bykami na dobre i złe od finałów z Portland, także nasz staż kibicowski jest bardzo podobny. Nauczyłem się przez te wszystkie lata cieszyć z małych sukcesów, takich jak seria pięciu zwycięstw na otwarciu tego sezonu i pojedynczych akcji, typu rzut Giddey'a przeciwko Lakers z połowy. Ciągle mam nadzieję, że kiedyś doczekam kolejnego tytułu, choć jak się patrzy na to co oni tam odwalają, to może się okazać, że po prostu nie dożyję tej chwili.

Pozdrawiam

Czyli polski fanbase Bulls niebezpiecznie zbliża się do emerytury. Ja, dla odmiany NBA zacząłem śledzić w '92, ale już same finały '93 vs Suns w całości złoczane z bratem po nocach na 14-calowym TV Sanyo na 8 piętrze w bloku z wielkiej płyty w Nowej Hucie.

A tak przy okazji, to internet właśnie wysrał, że z trade'u Coby'ego nie mamy 22-letniego Dienga, tylko 28-letniego Richardsa.

Myślę, że to co odpiertolił Litwin w tym deadline stanie się obiektem badań socjologów i behawiorystów na wiele, wiele lat. To musiały być jakieś zaburzenia kompulsywne, połączone z obsesyjnym poczuciem o własnej nieomylności.

Pozdrawiam 

Generalnie można na spokojnie podejść do pozostałej części sezonu, wysoki wybór w drafcie nam nie grozi, bo konkurencja ma sporą przewagę. Przyznam, że ciekawi mnie Rob z nowym otwarciem, ale przy takiej liczbie chętnych do gry i Donovanem na ławce, jakoś nie widzę realnej szansy dla niego. 

S5 Josh Simons Matas Okoro Smith 

Tre Sexton Ivey PW Richards

Rob Yabu Miller

I teraz pytanie, po kiego był ten Yabu ze swoim kontraktem?? Dlaczego nie uderzyli choćby po takiego Sochana?