Skocz do zawartości

Chicago Bulls 2025/2026

Thomas

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, josephnba napisał(a):

Byłem zdziwiony kiedy go zobaczylem w rosterze 

Tu powinien Williams grać 

Williams powinien grać w Chinach, Azerbejdżanie, Czeczeni i to nie w kosza, a w bierki, lub w mahjonga...

Nie wiem co trzeba mieć we łbie aby go wybrać z #4. I jeszcze potem dać mu kontrakt na 90 baniek, po tym jak nie pokazał nic, co mogłoby obiecywać, że coś konkretnego z niego będzie.

Ktoś tam wspominał, że minimum za Pata to było 13. Wygląda więc na to, że Bulls ustawili rodzinę Williamsów na lata, bo nikt inny takiej kasy by nie zaproponował i Patryk dorabiałby teraz na Filipinach. To nie jest gracz na poziomie NBA i trzeba się pogodzić, z perspektywy kibiców Bulls, że tego nikt nie łyknie przez conajmniej 3 lata, a największy pożytek będzie kiedy on będzie zarabiał te chore piniondze w G-League...

Przesadzam?

Nie! Wystarczy sprawdzić staty, też te advanced, tego typa i to jest oczywiste, że to jest najgorszy kontrakt w lidze...

23 godziny temu, tankathon napisał(a):

Twierdzisz, że jakieś wielkie nazwisko trafi z fa do byczków? To by było chyba coś nowego.

Nie twierdzę, że to się stanie, ale po prostu widzę możliwość, że to się może stać. Warunki ku temu AK stworzył.

12 godzin temu, Benon napisał(a):

Nie! Wystarczy sprawdzić staty, też te advanced, tego typa i to jest oczywiste, że to jest najgorszy kontrakt w lidze..

Oczywiście problemem jest długość ale myślę ,że obecnie najgorszy kontrakt ligi to jest Kuzma. Bo ma niby 2 sezony ale Bucks zrobili koszmarny błąd idąc po niego i facet jest w Bottom 10 praktycznie w każdej sensownej statystyce. 

Ale fakt Chicago lubi przepłacać i chyba dobrze ,że na razie próbują przeciągnąć Giddeya bo on nie jest wart 30 mln na sezon

Nie no... bez jaj... źródło...?

Bo mi chyba nie powiesz, że na bazarku od handlarek usłyszałeś...

Ja kiedyś, o ile dobrze pamiętam, wygrałem FBXa któregoś mając w składzie najbardziej wyszydzanych w lidze Michaela Beasleya i Javala McGee. Może w Chicago FO ma podobne ambicje...?

3 godziny temu, Benon napisał(a):

Nie no... bez jaj... źródło...?

Bo mi chyba nie powiesz, że na bazarku od handlarek usłyszałeś...

Ja kiedyś, o ile dobrze pamiętam, wygrałem FBXa któregoś mając w składzie najbardziej wyszydzanych w lidze Michaela Beasleya i Javala McGee. Może w Chicago FO ma podobne ambicje...?

Na jakimś forum mi to mignęło w kontraście full tanku 

pytanie tylko po c*** komu Kontrakt Kuzmy jak bux nie mają picków zbyt wiele  

Mamy idealnego tank commandera w osobie patryka 

dać mu piłkę i nie będzie na pewno lepszy niż KK

niech wraca do lakers, oni lubią odpadki 

prawda jest taka że przy braku picków z tradów bulls nie pójdą w przebudowę 

kłopot w tym że zydkom pasuje taka sytuacja bo Bulls sprzedają bilety i koszulki jak mało który klub w lidze więc po c*** coś zmieniać?