wiLQ Opublikowano Sobota o 20:39 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:39 5 godzin temu, 24kobe8 napisał(a): To jeden z najbardziej gotowych rookie, gdyby nie wiek poszedlby w top 10 Czy jest bardziej gotowy od tych co poszli w Top10? Kurde, nawet spadl jeden gosc z Top4 ;-] 3 godziny temu, Krzemo napisał(a): Oglądałem gościa w SL i co znalazłem z ncaa i wydaje po prostu NBA ready, z fajnym skillsetem, umie rzucać, kreować sobie samemu pozycję, nie chciało mi się pakować w 2-3 lata młodsze talenty, co mają problemy z dorzuceniem do kosza z kilku metrów. Z tego rozwoju w NBA często potem gówno wychodzi. No i waży tylko 15fp. Ciekawi mnie jakie masz zalozenia na najblizszy sezon, on nie jest 3rd stringerem, ktory bedzie gral tylko w blowoutach? 3 godziny temu, GeDDo napisał(a): szykowałem tego Clifforda na #15, a ten poleciał z #6 To uprzedza moje pytanie czy nie warto bylo zrobic trade wglab draftu... P.S. @bulek sie zapowiada na autopick bo nie bylo go na forum od czerwca... ktos wie co u niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano Niedziela o 18:10 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:10 Cliffordem jest podobny case jak z wybranym bardzo wysoko (czwarty numer?) Sengunem przez Chytruza. Największy atut to jego salalry, które defacto wynosi zero (tyle co pusty slot). Wiadomo, że takiego upsideu jak Turek Nique nie ma, ale może mieć rookie season na poziomie Brogdona. Więc netto Krzemyk powinien być meeega na plusie pod względem produkcji versus salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano Poniedziałek o 17:29 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:29 Breaking news Do Nets lecą picki 9 i 19 Do Lakers pick 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Poniedziałek o 17:34 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:34 5 minut temu, Jendras napisał(a): Breaking news Do Nets lecą picki 9 i 19 Do Lakers pick 8 To prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano Poniedziałek o 19:00 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 19:00 Dobra, bo trochę mi się robi tłok w rosterze - wywalam Lonzo Balla i Maxwella Lewisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano Wtorek o 12:03 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 12:03 Dobra, chillout sezon dla mnie, Miami Heat in - Tatum, out 100$ Boston Celtics in 100$, out Tatum @wiLQ potwierdz inspired by @Chytruz pogram for fun bez szans na cokolwiek i wywale 9/12 graczy po koniec sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano Wtorek o 12:05 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 12:05 1 minutę temu, evitacre napisał(a): Dobra, chillout sezon dla mnie, Miami Heat in - Tatum, out 100$ Boston Celtics in 100$, out Tatum @wiLQ potwierdz Potwierdzam. Nie tak sie miala skonczyc jego kariera w Bostonie, ale coz poradzic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano Wtorek o 12:13 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 12:13 Właśnie bym zapomniał - sprzedam graczy za $$$ jak ktoś kogoś chce ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Wtorek o 13:20 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 13:20 wysłucham ofert za Bookera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano Wtorek o 13:28 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 13:28 Mam 15 salary wedlug 1 strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano Wtorek o 13:59 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 13:59 1 godzinę temu, evitacre napisał(a): inspired by @Chytruz pogram for fun bez szans na cokolwiek i wywale 9/12 graczy po koniec sezonu 29 minut temu, Chytruz napisał(a): Mam 15 salary wedlug 1 strony Adekwatnie do zebranego skladu prawie samych 15stek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano Wtorek o 14:34 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 14:34 Godzinę temu, 24kobe8 napisał(a): wysłucham ofert za Bookera Dałbym 100$ ale się spłukałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Wtorek o 14:35 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 14:35 1 minutę temu, evitacre napisał(a): Dałbym 100$ ale się spłukałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano Wtorek o 15:58 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 15:58 Tatum ładnie poszedł, myślałem że jednak wyląduje na Fa. Dawać już to Fa bo nuda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano Wtorek o 17:11 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 17:11 3 godziny temu, Chytruz napisał(a): Mam 15 salary wedlug 1 strony Poprawie to jutro, missclick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano Wtorek o 19:13 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:13 @Roger, umieść proszę Porzingisa i Tobiasa Harrisa na FA. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano Środa o 04:54 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 04:54 Aktualizacja na 1 stronie na stan z wywaleniem na FA ww. przez DF. Salary 76ers poprawione. Jak coś, to standardowo do SC nie wliczają się gracze nr. 14 i wzwyż w składach, miejcie to na uwadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano Środa o 09:08 Udostępnij Opublikowano Środa o 09:08 17 godzin temu, piotreksuper napisał(a): Dawać już to Fa bo nuda. Nuda jest tylko dla tych co nie maja pickow 4 godziny temu, Roger napisał(a): Aktualizacja na 1 stronie na stan z wywaleniem na FA ww. przez DF. Salary 76ers poprawione. Dzieki za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano Środa o 09:22 Udostępnij Opublikowano Środa o 09:22 11 minut temu, wiLQ napisał(a): Nuda jest tylko dla tych co nie maja pickow z tymi numerami to już zabawa w loterię, a i tak z Fa wyciąga się ciekawszych grajków. Nie zazdroszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano Środa o 10:38 Udostępnij Opublikowano Środa o 10:38 Godzinę temu, piotreksuper napisał(a): z tymi numerami to już zabawa w loterię, a i tak z Fa wyciąga się ciekawszych grajków. W przeciwienstwie do pewniakow z waivera/FAsow? Tak dla przypomnienia w zeszlym sezonie w pierwszej fali pobrales Jrue [bust], Brogdona [bust], Hielda [bust], Millsa [bust], Bona [steal w koncowce sezonu, ale wywaliles go po paru tygodniach]... takze moze nie masz co sie spieszyc... ? ;-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi