Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2025/26

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, 24kobe8 napisał(a):

To jeden z najbardziej gotowych rookie, gdyby nie wiek poszedlby w top 10

Czy jest bardziej gotowy od tych co poszli w Top10? Kurde, nawet spadl jeden gosc z Top4 ;-]

3 godziny temu, Krzemo napisał(a):

Oglądałem gościa w SL i co znalazłem z ncaa i wydaje po prostu NBA ready, z fajnym skillsetem, umie rzucać, kreować sobie samemu pozycję, nie chciało mi się pakować w 2-3 lata młodsze talenty, co mają problemy z dorzuceniem do kosza z kilku metrów. Z tego rozwoju w NBA często potem gówno wychodzi. 

No i waży tylko 15fp. 

Ciekawi mnie jakie masz zalozenia na najblizszy sezon, on nie jest 3rd stringerem, ktory bedzie gral tylko w blowoutach?

3 godziny temu, GeDDo napisał(a):

szykowałem tego Clifforda na #15, a ten poleciał z #6 :)

To uprzedza moje pytanie czy nie warto bylo zrobic trade wglab draftu...

P.S. @bulek  sie zapowiada na autopick bo nie bylo go na forum od czerwca... ktos wie co u niego?

Cliffordem jest podobny case jak z wybranym bardzo wysoko (czwarty numer?) Sengunem przez Chytruza. Największy atut to jego salalry, które defacto wynosi zero (tyle co pusty slot). Wiadomo, że takiego upsideu jak Turek Nique nie ma, ale może mieć rookie season na poziomie Brogdona. Więc netto Krzemyk powinien być meeega na plusie pod względem produkcji versus salary.

Godzinę temu, piotreksuper napisał(a):

z tymi numerami to już zabawa w loterię, a i tak z Fa wyciąga się ciekawszych grajków.

W przeciwienstwie do pewniakow z waivera/FAsow?

Tak dla przypomnienia w zeszlym sezonie w pierwszej fali pobrales Jrue [bust], Brogdona [bust], Hielda [bust], Millsa [bust], Bona [steal w koncowce sezonu, ale wywaliles go po paru tygodniach]... takze moze nie masz co sie spieszyc... ? ;->